böyle davranışları ben de sevmiyorum yaa.. annesidir tabiki elini de tutacak sarılacak da öpecek de..dizine de yatacak.. anne evlat sevgisi çok kutsaldır.. allah bizlere de bu sevgiyi nasip eder inşallah.. ama benim dikkatimi çeken nokta şu.. oğlunun elini normal bi zamanda tutmuyor.. oğlu sizin elinizi tutarken tutuyor.. işte burda hafif bir kıskançlık seziyorum.. bunu da safça belli etmiş.. siz orda başka amaçla el ele tutuşurken gelip diğer elini tutması normal değil.. böyle anlarda sizi uzaktan izleyip içten içe mutlu olması lazım.. şükretmesi lazım.. oğlum karısına nasıl değer veriyor diye düşünmesi lazm.. ama orda oğluna kendini hatırlatmak istemiş sanki.böyle insanlar komik duruma düşüyor.. neyi kime ispat ediyosun ki.. senin oğluna duyduğun sevgi tabiki çook kutsal.. bunu oğlun eşiyle el eleyken falan ispat etmeye çalişman sadece seni komik duruma düşürür.. ha bu demek değildir ki insan evladının elini tutamicak, öpemeyecek.. tabiki yapacak ama oğlu karısının yanında el ele göz göze otururken değil.. benim sevgilim kendi gider annesinin elini tutar, öper sarılır.. o da onu öper.. ama hiç bir zaman biz sevgilimle el eleyken veya başka bi odada ders çalişirken asla gelmez.. asla rahatsız etmek istemez..yolda yürürken oğluna dönüp sıkı sar oğlum hava soğuk dediği bile olmuştur benden bahsederken..şimdi bu kadın oğlunu sevmiyo mu tabi seviyor ama içinde kıskançlık yok.. aşkla evlat sevgisinin arasındaki o farkı çok iyi kavrayabilmiş bir kadın.. sürekli sevgisini ispat etme gereği duymuyor.. çünkü biliyor ki onun sevgisi çok kutsal çok ayrı çok büyük hatta içine beni bile siğdirabilecek oğlundan arta kalanı bana verebilecek kadar büyük bir sevgi onunki.. hatta üçümüzsek gelip beni öper bana daha çok yemek koyar, oğlunun önünden alır bana verir.. kanı kaynar oğlunu da öper beni de öper.. işte ben böyle kayınvalideye saygı duyarım.. biz de onlar ana oğul öpüşüp koklaşirken mutlu oluruz, ama araya girip kendimizi hatırlatmak da ne demek..