Kayınvalidemin yatılı kalma merakı

Tarafli bi bakis acisi olda hangi tarafta olurum sizce Allah askina bende gelinim daha kac yasında oldugumu bile bilmiyorsunuz. Goren sanar kv benim.
Kesin yaparsınız deseydiniz bide yok artik cıkarımlarınız bile sacma sizde daha dikkatli okuyun bence.

Bence sessizlik başa bela kesinlikle artık konuşmamız lazım ikimizin de öyle de böyle de gelin kötü aklıma bi filmdeki söz geldi şimdi "bi cinnet her şeyi halleder"

Yani ben mesela annem bende 1 hafta kalsa sevinirim ne diyebilirim ki ama iste herkesin görüşü farklı demekki ki bu cok doğal. Ben severim, seviyorumda. Kimse sanmasin benim kv veya annem müthiş iyi ondan gelsin ne varki diyorum ama ben seviyorum gelsinler torunlarini gorsunler, görüşelim bizde kalsınlar. Herkesin yaşantısı, görüşü farklı tabiki

İşte bu tavırı eşinize ve annesine gösterin. İsteyince oluyor demek ki.

Çok abartmıyor musunuz? Kadın ölsün mü ?
Gitmesin ,gelmesin, konuşmasın..
Yatmasından,tembelliginden dem vurup şarkı söylemesinden çıktınız bence siz de kayınvalideniz kadar sıkıntılısınız + takıntılısınız.

Allah eşinize yardim etsin Eşinin ailesini olduğu gibi kabullenmeyen karısı ve annesi arasında kalmış.

Aman sakın ulasımız :)) boyle seyler yazanlar taşlanıyor. Kv ölsün gitsin bi daha gelmesin tü kaka

Evlendigimin 3. Gününden kalmaya başladı kendinden biktiracak bir sürü şey yaptı dışardan konuşmak ne kadar kolay..

Annen her hafta kaliyormu peki? Her hafta?

Yani elbette torunlarini görsünler. Bizde hafta sonu ya bizimkilere, ya esimlere gideriz. Ancak 2-3 saat kalip gideriz. Bazen kizimi hafta sonu annemlere birakirim biraz zaman geçirsinler beraber diye.

Ama bunun bir ayari olmali. Kimseye zorluk vermemeli. Sen en basit "nolcak annem iste" diyebilirsin fakat bu esin için böyle olmayabilir. Birbirini sikmak niye? Dengeyi iyi kurmali.

Annem doğum yaptığımda5gün kaldı o zaman kayinvalidem de geldi hatta. onun dışında 1 kez bile kalmadı.eşim annemi 3 ay önce gördü bi daha telefonla bile konuşmadı

Can sıkıcı ama önüne geçemiyorsanız fırsata çevirin.
Bir kere siz gidip saatlerce kalmayın, ne yapıyorsunuz tüm gün onun evinde?
Onun geldiği günleri de temizlik günleri yapın.
Yabancı değil, her hafta da geliyorsa el pençe divan durup sürekli hizmet etmiyorsunuzdur.
Çocukla ilgilensin, ev işinizi yapın.
Yarım saat iş yapın, bi kahve molası verin, muhabbet edin.
1 saat iş yapın, meyve molası-muhabbet.
Evinizin işi de aradan çıksın.

Annem her hafta kalamaz. Mümkün olan mesafelerde değiliz. Keske olabilseydik ama maalesef. Tabiki insanlar birbirlerini sıkmamalı neden huzursuzluk olsun ki.
Bence haftada bir gelip 1 gun kalinmasinda problem yok yine söylüyorum. Ama baskasina göre vardır bisey diyemem. Ama bu demek degil ki vardır diyen herkesin mesajini alintilayip begenmeyip ustune birde mubalaga edip iyice baska noktalara getireyim.
Ki dedigim gibi yanlıs aksetmis olabilcegimi de soyledim Daha ne diyebilirimki. Bu cumleler size degil ama . Olur birimiz yorum yazariz yanlis anlamis veya anlatmisizdir baska arkadaslar olarak onu duzeltme amacli kendi dogrumuzu yazariz ama bunun bi haddi hududu olmalı

Aman sakın ulasımız :)) boyle seyler yazanlar taşlanıyor. Kv ölsün gitsin bi daha gelmesin tü kaka
Kulağa kar suyu kaçırmak da iyidir boşver..
16 senelik evliyim ve yaşadıklarımı yazsam bu arkadaş derdini unutur.
Kimsenin evi, düzeni, ailesi 4/4'lük değil ..
Ama etrafımızdaki herkesi olduğu gibi kabul edip ona göre önlemimizi alabiliriz.

Eşleri araya paravan yapmaya gerek yok.

Gerçekten siz hariçten gazele devam edin.kimse kv yle kötü olmak için evlenmiyor insanı bu hale zorla getiriyorlar
Ben sizi gercekten anladim ama siz beni anlayamadiniz caniniz sag olsun umarim cozersiniz kv ile problemlerinizi. Kalın saglicakla

Hay gozunu seveyim

Bende 6 senelik evliyim kv ile ilgili anlatsam ohoooo ama ne yapayim bende cok üzüldüm sonra baktim ki problemin cozumu herkesi oldugu gibi kabul etmek. Simdi cok sukur sıkıntı yok

Bende 6 senelik evliyim kv ile ilgili anlatsam ohoooo ama ne yapayim bende cok üzüldüm sonra baktim ki problemin cozumu herkesi oldugu gibi kabul etmek. Simdi cok sukur sıkıntı yok ❤
İşin sırrı bu zaten ..
Özgüven çok önemli .
Çevremize doğru enerjiyi yaydığımız sürece sıkıntıların üstesinden geliriz..
Savaşa gider gibi kuşanmaya gerek yok yani..

Bence siz gidin ona fırsat vermeyin madem çok rahatsız oluyorsunuz gelip kalmasından en güzeli sizin gitmeniz siz giderseniz çocuğun uyku saatleri geri dönersiniz böylece kalma işi ve uyku problemini ortadan kaldırırsınız
Herkes farklı farklı ya bu deveyi güdeceksiniz yada bu diyarı terk edeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…