- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Tarafli bi bakis acisi olda hangi tarafta olurum sizce Allah askinakesin yaparsınız demedim bence yazdıklarınızı ve yazılanları daha dikkatli okumayı deneyin.Sabır önerisi olan arkadaşlar uygun bir şekilde söylemiş sizin yaptığınız yorumda direk bi kıstas söz konusu konuyu açan arkadaşı kendini sorgulamaya yönlendiriyorsunuz.Taraflı bi bakış açısı mevcut bariz.
Bence sessizlik başa bela kesinlikle artık konuşmamız lazım ikimizin de öyle de böyle de gelin kötü aklıma bi filmdeki söz geldi şimdi "bi cinnet her şeyi halleder"Aynı model bende de var. Devamlı kendini ovme, cocuk bakımı konusunda hurafeleri dünyanın en dogru şeyiymiş gibi anlatma. Bizde kalma merakı... simdi torununa bende bakıyor hafta ici bizde kaliyor. Delirmek uzereyim. Esim asla ağzını açıp bsy deme cunku küsüp tripatma huyu var feci. Esim uğraşmak istemiyor bsy söylenecekse sen söyle diyor bana. Soyleyebilsem neler söyleyeceğim de...
Yani ben mesela annem bende 1 hafta kalsa sevinirim ne diyebilirim ki ama iste herkesin görüşü farklı demekki ki bu cok doğal. Ben severim, seviyorumda. Kimse sanmasin benim kv veya annem müthiş iyi ondan gelsin ne varki diyorum ama ben seviyorum gelsinler torunlarini gorsunler, görüşelim bizde kalsınlar. Herkesin yaşantısı, görüşü farklı tabikiAnnem haftada 1 kalmak istese kalbime iner heralde. Kendim bile dayanamam, kalmis esim. En iyi anne bile sürekli söylenir, birseyleri düzeltmeye çalisir,..
Ve niye ki? Niye yani? Niye çoçuklara yük olmak? Evet bu yük olmaktir. Cocuklar sevgi ve saygi göstermeye imkan vermemektir bu. Sirf dogurdun diye, ömür boyu o çoçuklarin sahibi olmuyorsun. O çoçuklar bireyler oluyorlar, kendi hayatlari var.
Yalnizbiranne Yerinde olsam bosanma davasini bile açardim. Konuyu tam okuyamadim bile, o kadar sirf okumak ile bile sikintisini his ettim. Böyle ana kuzusu ile hayatima devam edemezdim.
İşte bu tavırı eşinize ve annesine gösterin. İsteyince oluyor demek ki.Benim hayatımda adamakıllı derdimi anlayacak kimsem yok bosunaysa yazmayın ben diğer yazılanları önemsiyorum ihtiyacım var duymaya ve dikkate de alıyorum ikinci isteyerek olmadı insanların nasıl sıkıntıda olduğunu bilip bilmeden yazıp daha da moralini bozmayın kimsenin
Çok abartmıyor musunuz? Kadın ölsün mü ?Merhaba hanımlar eşimin ailesiyle yürüme mesafesinde oturuyoruz benim annem izmir de ben istanbula gelin geldim.eşim annemi en son 3 ay önce gördü bi daha hiç aramadı.aramasın sorun değil ama o benim annemle böyle uzakken ben onun ailesiyle sürekli görüşmeye mecbur kalıyorum artık bundan sıkılmaya başladım.kayinvalidem gençliğinden beri evinde düzgün iş yapmamış annesi hep yanındaymış hala beraberler şimdi de bütün gün yatıyor bi seferinde 14 saat oradaydık toplam 13saati yatarak geçirdi tanıdığım en tembel kadın.bütün enerjisi çenesinde toplanmış hiç bir saniye sesi kesilmiyor nerdeyse.sürekli aynı şeyleri anlatıp duruyor aynı soruları soruyor defalarca açıklamasını yaptığım şeyleri her görüşümde yine soruyor başka insanların hayatlarını bana anlatıp duruyor kendini övmeye bayılıyor şimdiki gelinlerden şikayet ediyor eşime bana bunu bunu al diyor surekli maddi sıkıntılarını anlatıyor aklına bi şey gelmezse şarkı söylüyor.her gördüğümde bunların hepsi ve daha fazlası muhakkak yaşanıyor.çok zor sabrediyorum gitmek hiç istemiyorum torunlarını görmeleri için haftada1 olsun istiyorum ama 2 3 günde bir görüyorum istemesem de.ben davet etmeden sık geliyor mutlaka haftada 1 evimde kalıyor.bu kalmalar sırasında bana sıkıntı veren çok konuşmaları var artık o evimdeyken sıkıntıdan patlayacak oluyorum.eşime sert davranmaya başladım.ona karşı ilgim çok azaldı.çok severek evlenmistim 3.günden annesi ben bu akşam burdayım diyerek bana sormadan kalmaya başladı.1.5 seneden fazla oldu bu kalmalara bi şey diyemedim eşime kalmasın rahat edemiyorum ev yakın götür dediğimde annemi evden mi koviyim dedi.çok yıprandım.şimdi 2.ye hamileyim onu bahane edip kötüyüm diyorum gelip kalmasın istiyorum bu sefer şimdikiler böyle bizim zamanımız rahatlık yoktu hazır bez yoktu böyle değildik diyo.geçen kafamda hazırladım anne hamileliğim zor geçiyor uykum oluyor işim oluyor sen varken rahat etmiyorum gel torununu gör yemeğimizi yiyelim çay içelim akşam geri dön diye ona söylicektim bu sefer küser gidip annesine kardeşine söyler yine benim canım sıkılır diye soyleyemedim ama bi şekilde artık 1 gece bile kalmasına tahammülüm yok en son evelki gün bendeydi gece gitmiş çekiçle mutfak tezgahinda buz kırıyor çocuğumu uyutmaya çalışıyorum kapim kapalı gelip açıp giriyor basimda bağıra bağıra onla konuşuyor saat 11 olmuş uykusu yok ver diye aldı gitti.eşimle aramda büyük soğukluk var artık annesi yüzünden ben bütün güzel duygularımı kaybettim.nasıl uzak tutarım kendimden.ne diyebilirim evimde kalmaması için
Aman sakın ulasımız :)) boyle seyler yazanlar taşlanıyor. Kv ölsün gitsin bi daha gelmesin tü kakaÇok abartmıyor musunuz? Kadın ölsün mü ?
Gitmesin ,gelmesin, konuşmasın..
Yatmasından,tembelliginden dem vurup şarkı söylemesinden çıktınız bence siz de kayınvalideniz kadar sıkıntılısınız + takıntılısınız.
Allah eşinize yardim etsin Eşinin ailesini olduğu gibi kabullenmeyen karısı ve annesi arasında kalmış.
Evlendigimin 3. Gününden kalmaya başladı kendinden biktiracak bir sürü şey yaptı dışardan konuşmak ne kadar kolay..Çok abartmıyor musunuz? Kadın ölsün mü ?
Gitmesin ,gelmesin, konuşmasın..
Yatmasından,tembelliginden dem vurup şarkı söylemesinden çıktınız bence siz de kayınvalideniz kadar sıkıntılısınız + takıntılısınız.
Allah eşinize yardim etsin Eşinin ailesini olduğu gibi kabullenmeyen karısı ve annesi arasında kalmış.
Yani ben mesela annem bende 1 hafta kalsa sevinirim ne diyebilirim ki ama iste herkesin görüşü farklı demekki ki bu cok doğal. Ben severim, seviyorumda. Kimse sanmasin benim kv veya annem müthiş iyi ondan gelsin ne varki diyorum ama ben seviyorum gelsinler torunlarini gorsunler, görüşelim bizde kalsınlar. Herkesin yaşantısı, görüşü farklı tabiki
Gerçekten siz hariçten gazele devam edin.kimse kv yle kötü olmak için evlenmiyor insanı bu hale zorla getiriyorlarAman sakın ulasımız :)) boyle seyler yazanlar taşlanıyor. Kv ölsün gitsin bi daha gelmesin tü kaka
Annem doğum yaptığımda5gün kaldı o zaman kayinvalidem de geldi hatta. onun dışında 1 kez bile kalmadı.eşim annemi 3 ay önce gördü bi daha telefonla bile konuşmadıAnnen her hafta kaliyormu peki? Her hafta?
Yani elbette torunlarini görsünler. Bizde hafta sonu ya bizimkilere, ya esimlere gideriz. Ancak 2-3 saat kalip gideriz. Bazen kizimi hafta sonu annemlere birakirim biraz zaman geçirsinler beraber diye.
Ama bunun bir ayari olmali. Kimseye zorluk vermemeli. Sen en basit "nolcak annem iste" diyebilirsin fakat bu esin için böyle olmayabilir. Birbirini sikmak niye? Dengeyi iyi kurmali.
Annem her hafta kalamaz. Mümkün olan mesafelerde değiliz. Keske olabilseydik ama maalesef. Tabiki insanlar birbirlerini sıkmamalı neden huzursuzluk olsun ki.Annen her hafta kaliyormu peki? Her hafta?
Yani elbette torunlarini görsünler. Bizde hafta sonu ya bizimkilere, ya esimlere gideriz. Ancak 2-3 saat kalip gideriz. Bazen kizimi hafta sonu annemlere birakirim biraz zaman geçirsinler beraber diye.
Ama bunun bir ayari olmali. Kimseye zorluk vermemeli. Sen en basit "nolcak annem iste" diyebilirsin fakat bu esin için böyle olmayabilir. Birbirini sikmak niye? Dengeyi iyi kurmali.
Kulağa kar suyu kaçırmak da iyidir boşver..Aman sakın ulasımız :)) boyle seyler yazanlar taşlanıyor. Kv ölsün gitsin bi daha gelmesin tü kaka
Ben sizi gercekten anladim ama siz beni anlayamadiniz caniniz sag olsun umarim cozersiniz kv ile problemlerinizi. Kalın saglicaklaGerçekten siz hariçten gazele devam edin.kimse kv yle kötü olmak için evlenmiyor insanı bu hale zorla getiriyorlar
Kulağa kar suyu kaçırmak da iyidir boşver..
16 senelik evliyim ve yaşadıklarımı yazsam bu arkadaş derdini unutur.
Kimsenin evi, düzeni, ailesi 4/4'lük değil ..
Ama etrafımızdaki herkesi olduğu gibi kabul edip ona göre önlemimizi alabiliriz.
Eşleri araya paravan yapmaya gerek yok.
Bende 6 senelik evliyim kv ile ilgili anlatsam ohoooo ama ne yapayim bende cok üzüldüm sonra baktim ki problemin cozumu herkesi oldugu gibi kabul etmek. Simdi cok sukur sıkıntı yokKulağa kar suyu kaçırmak da iyidir boşver..
16 senelik evliyim ve yaşadıklarımı yazsam bu arkadaş derdini unutur.
Kimsenin evi, düzeni, ailesi 4/4'lük değil ..
Ama etrafımızdaki herkesi olduğu gibi kabul edip ona göre önlemimizi alabiliriz.
Eşleri araya paravan yapmaya gerek yok.
İşin sırrı bu zaten ..Bende 6 senelik evliyim kv ile ilgili anlatsam ohoooo ama ne yapayim bende cok üzüldüm sonra baktim ki problemin cozumu herkesi oldugu gibi kabul etmek. Simdi cok sukur sıkıntı yok ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?