- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.492
- 83
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Öncelikle hayırlı olsun Allah bir ömür boyu beraber yaşlanmayı nasip etsin.
Nişanlınızda sizinle aynı fikirde ise direkt söyleyip kestirip atmanızda fayda var. Anlamayacak insan ne yapsanız ne söylesenizde anlamaz çünkü. Bırakın gençleri diye bağırasım var artık yahu.
Böyle bi sebepten nişan atacak kişiyle hiç evlenme zaten. Düğünü baban mı ödeyecek?çok haklısınız
Ben aynen bunu demek istiyorum ama nişanı atarlar diye korkuyorum
Bu sebepten mi nişan atacaklar? Nişanlınız bostan korkuluğu mu oluyor bu durumda?çok haklısınız
Ben aynen bunu demek istiyorum ama nişanı atarlar diye korkuyorum
Babanız neden ödüyor ki erkek tarafı yapar düğünü
Erkek tarafı yarı yarıya olsun diye istiyorBöyle bi sebepten nişan atacak kişiyle hiç evlenme zaten. Düğünü baban mı ödeyecek?
Olurmu camın egolarını çocukları üzerinde tatmin etmeleri gerekiyorÖncelikle hayırlı olsun Allah bir ömür boyu beraber yaşlanmayı nasip etsin.
Nişanlınızda sizinle aynı fikirde ise direkt söyleyip kestirip atmanızda fayda var. Anlamayacak insan ne yapsanız ne söylesenizde anlamaz çünkü. Bırakın gençleri diye bağırasım var artık yahu.
Onlar öyle yapmış diye siz de yapmak zorunda değilsiniz. Hele de gösteriş için gereksiz masraf yapacak olan ödemeyi de üstlenir bi zahmet. Bunu ifade etmekten hiç çekinme bence nasıl başlarsa öyle gidergeçen yıl görümcem evlenmiş
Onunda yemekli olmuş. Kayınvalidem bunu söyledi bize. Babam da bizden yarı yarıya ödememizi bekliyorlar dedi
Kayınvalidemin kuzeninin burada düğün salonu var
Yemek 30 liraadam 28 liradan yaparım demiş. Babam o kadar para ödeyemem diyor
Kayınvalidemin kuzeninin burada düğün salonu var
He birde kız tarafı mı ödeyecekKayınvalidemin kuzeninin burada düğün salonu var
İyi d3 düğünü erkek tarafı yapar
Baban niye ödüyor anlamadım
Düğünü erkek tarafı yapmıyor muydu ya? Babanız niye ödüyor? İşlerine gelince adet, gelenek, görenek diye tuttururlar, düğünü de geleneklerimiz gereği kendileri yapsınlar o zaman. Yok nişanlınızla sizin ödemenizi istiyorlarsa, kendi paranızı nereye harcayacağınızın kararını da kendiniz verirsiniz ancak. Elaleme gösteriş için o kadar parayı sokağa atmayı mantıklı buluyorlarsa, kendi paralarını atsınlar. Bunu söyleyin bence.
geçen yıl görümcem evlenmiş
Onunda yemekli olmuş. Kayınvalidem bunu söyledi bize. Babam da bizden yarı yarıya ödememizi bekliyorlar dedi
düğünü erkek tarafı yapar baban niye ödüyor?
nişanı siz yapmadınız mı?
Babanız da sizde çok saf geldiniz bana
Çok ezilirsiniz siz bu tavırla
Baban o kadar para ödeyemem diyeceğine düğün erkek tarafınındır, varsa gücünüz yapın demeliydi
Siz direkt kabullenip iknaya gitmişsiniz.
Tuhaf geldiniz bana.
Ev almak istediğinize göre şuan bi eviniz yok ve kirada mı oturacaksınız ? Eğer öyleyse gerçekten bir ev parasının yarısını yemekli düğüne vermek çok saçmaiçecek çerez aperatif atıştırmalıklar olabilir yemek yerine bence ve düğünü de erkek tarafı yapar benim bildiğim, kayınvalideniz hem istediği olsun istiyor hemde bu yükün altına tek başına girmek istemiyor. Nişanlınız bu konuda son noktayı koyacak kişi kendi ailesi sonuçta istemiyoruz desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?