- 24 Ağustos 2018
- 4.297
- 10.963
- 208
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Amaç belli kaynananız kuzenine yardım etmeye çalısıyorKayınvalidemin kuzeninin burada düğün salonu var
Yemek 30 liraadam 28 liradan yaparım demiş. Babam o kadar para ödeyemem diyor
Fabrikatör baba da masraftan guzel kaciyor amaTabi bulmus fabrikator kizi yolacak akilli ya.
Iyide düğünü niye sizin babanız yapıyormuş ki..Kayınvalidemin kuzeninin burada düğün salonu var
Fabrikatör baba da masraftan guzel kaciyor ama
Masraflari kendi odeyecekse yapsin kv yemekli dugun kesinlikle dugunden sonra borc istemiyorum de
çok haklısınız
Ben aynen bunu demek istiyorum ama nişanı atarlar diye korkuyorum
Atsınlar
Senin ailen enayi mi ki 5000 kişilik düğün istiyorlar utanmadan? Düğünü erkek tarafı yapar hem düğünü babana yıkıyorlar utanmadan bir de yemekti 5000kişiydi sizi sağmaya uğraşıyorlar. Nişanlın zaten ayrıca pasif bir karakter "anne sen bir dur sen insanlardan nasıl böyle bir şey istersin" diyemiyor mu? Karşı taraf aşırı görgüsüz, anladığım kadarıyla sizin maddi durumunuz da iyi, evlendikten sonra da bu çocuk baban bana araba alsın der söyleyeyim. Sen bu tipleri çok aradın mı???
Dğğünü erkek tarafı yapar zaten normalde. Madem istiyorlar illa erkek tarafı ödeyecek. Ayrıca düğün salonuna 5bin kişi nasıl olur ki izdiham çıkmaz mı ?Kayınvalidemin kuzeninin burada düğün salonu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?