- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Düğünü erkek tarafı yapmıyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kv hanım o kadar geleneklerden gidiyorsa nişanı kız tarafı düğünü erkek tarafı yapar deyip eline menüyü verin.çoluk çocuk gelicek bi de gelenler, 6000 aç karın (ki fakirlikten aç değil burda kastım) doyurmaya mı düğün yapıyorsunuz evliliğinizi kutlamaya mı?Net olun yoksa kv her şeyde burnunu sokar trip yapıp inat edip her istediğini yaptırır.Bizim bütçemiz bu kararımız da bu, üstünü karşılıyorsan buyur yapalım ver parayı de (ben size sonra veririm falan da olmiycak).Kayınvalidemin kuzeninin burada düğün salonu var
Yemek 30 liraadam 28 liradan yaparım demiş. Babam o kadar para ödeyemem diyor
5000-6000 kişilik dügün olurmu hiç? Kv'denin isteğine "aayy paramiz yok" diye söyleniyorsun fakat babanin 5000 kişiyi davet etmek istemesine gikin çikmiyor. Sanki meghan markle düğünü.
Banada ayirten yemeksiz dügün tuhaf geliyor. Sanki "ucuza getirtelim ama altinlar bizim olsun" mesaji veriliyor gibi geliyor bana.
Yemeksiz düğün ben de sevmiyorum ya kendi adıma konuşayım...
Kaba söz olacak ama aç ayı oynamaz yani....
Hem de misafirler gibi görüyorum hem de takı takıyorlar vs vs
Bu benim fikrim....
O kadar kişi çağırmasanız ki bence zorunda değilsiniz yemekli düğün yapılabilir....
ha ama buna karar verecek olan sizsiniz kv ya da diğer taraf değil....
Nişanlınızın annesiyle konuşması gerek ne ya ben anneme bir şey diyemem bu söz çok şey anlatıyor da neyse....
bir de şu var siz çalışıyormusunuz?
Düğün bütçesi ikinize mi ait?
İkinize ait olsaydı işte daha kolay söz hakkı sahıbı olurdunuz...
Ne kendi anne babanıza ne de karşı tarafa muhtaç kalırdınız....
ama bence nişanlınızda iş yok
Masraftan kacmak degil ki ama bu bicok yerde aynıdır madem gelenekten gidiliyor nisani kiz tarafi dugunu erkek tarafı yapar.Fabrikatör baba da masraftan guzel kaciyor ama
Kayinvalideniz yapsın düğünü madem yemekli istiyor. Masraflarını o karşılasın.Kayınvalidemin kuzeninin burada düğün salonu var
bunun için nişan atarlarsa kapı orda.esas senin kuvvetli durman gerekiyor dik dur biraz bu ne böyle.sen hep böyle kendini ezdiricek misin?çok haklısınız
Ben aynen bunu demek istiyorum ama nişanı atarlar diye korkuyorum
Dugunu erkek tarafi yapar de. Odeyebiliyorsa yapsin sizi zorlamasin. Nisan atacaksa atsin nisanlin daha bu asamada yaninda degilse sonra hic olmaz.Erkek tarafı yarı yarıya olsun diye istiyor
Kayınvalidemin kuzeninin burada düğün salonu var