- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Bu arada o kadar milletvekilleri vs düğün yaparken nikahı çok şık bir şekilde ekalabalokla koyuyorlar. Akabinde çok yakın çevrelerine şık bir yerde yemek ikramında bulunuyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvalidemin kuzeninin burada düğün salonu var
Yemek 30 liraadam 28 liradan yaparım demiş. Babam o kadar para ödeyemem diyor
evet bende yazdım bikaç saat önceBu konu benim icin inandırıcılığını yitirdi maalesef. Bastan bikac cevap atip gitti konu sahibi daha da yazmadi burda sayfalarca yazıldı.
Baska konularda yorumlarimi begeniyor bidebaska konularda gezcegine kendi konusuna gelsin bi zahmet
Dugun yemegini niye sizin babaniz oduyor?Kayınvalidemin kuzeninin burada düğün salonu var
Düğün salonunun parasını neden babanız ödüyor. Düğünü erkek tarafının karşılaması lazımKayınvalidemin kuzeninin burada düğün salonu var
aynen.. ben de başta bildiğimiz usül yemekli düğün sandım. halbuki çorba köfte pilav menüsü normalde düğün günü düğün evinde ailenin çıkardığı yemek oluyor.Yemekli dedigi bence tum gun davet edilen gelip yiyip gittigi kucuk yer dugunleri gibi.Benim esimin tarafi oyle yapti.Dugunumuzun onlarin memleketinde olan kisminda dedesinin evinin onune masalar kuruldu oglenden itibaren yemekler pisirildi kazanlarla pilav,et sote,dugun corbasi,tatli ayran dagitildi.3000 kisilik heralde yenmis.Gelen giden yedi durdu.Bence yemek dedigi bu![]()
Kayınvalidemin kuzeninin burada düğün salonu var
Düğünü erkek tarafı, nişanı ve kınayı kız tarafı yapar. Aksi benim adetlerimce mümkün değil.Erkek tarafı yarı yarıya olsun diye istiyor
Herkese merhaba
Dün nişanım vardı ve kayınvalidem düğünle ilgili konuştu. İlla yemekli düğün istiyoruz dedi. Babam memlekette tekstil fabrikasının sahibi. Bunu şu yüzden diyorum. Babamın çevresi 5000-6000 kişi var. Yemekli olursa 150 milyara yakın olacak. Biz erkek arkadaşımla o parayı kendimize birikim yapmak istiyoruz. Takılarla biriktirip ev almak istiyoruz. Lütfennn fikir verin nasıl ikna edebiliriz
Benim ailem de yemeksiz istiyor
Herkes yemekli yapıyor diye bizde yemekli yapacakmışız ben şuanda sinirden ağlıyorum
kayınpederde bize bıraktı. O bu konuda rahat ama kayınvalidem ısrarcı. Lütfen bana yardımcı olur musunuz
Neler diyebilirim
Gerçekten bu kadar masraf yapmak istemiyoruz krediyle.
Eyvaaah daha simdiden annesine bir sey diyemiyorsa eyvah. Bence bir kez daha dusunun,sonra burda bosanma baslikli konular acmayin. Bir de sizin dugununuz yani, burda bile istediginiz olmuyorsa vay haliniza canimo da istemiyor ama annem diyor ona kızamam diyor
Bugün tekrar konuşacağız. Burada konuşulanlardan bir şeyler aklıma kazıyıp öyle diyeceğim
Nişanlımla ben ev almak istiyoruz nişanlım gereksiz yemekli diyor