Kayınvalidemin yemekli düğün ısrarı

Bu arada o kadar milletvekilleri vs düğün yaparken nikahı çok şık bir şekilde ekalabalokla koyuyorlar. Akabinde çok yakın çevrelerine şık bir yerde yemek ikramında bulunuyorlar

meslek odası seçimi mi bu 6000 kişi gelecek?

azıcık mantık.

ayrıca düğünü erkek tarafı yapar derler yemekli istiyorsa bırakın yapsın sizin niye etekleriniz tutuştu?

daha düğün şekline siz karar veremiyor ve kv baskısı altında kalıyorsanız vay halinize.

Bu konu benim icin inandırıcılığını yitirdi maalesef. Bastan bikac cevap atip gitti konu sahibi daha da yazmadi burda sayfalarca yazıldı.
Baska konularda yorumlarimi begeniyor bide 😁😁 baska konularda gezcegine kendi konusuna gelsin bi zahmet
evet bende yazdım bikaç saat önce
hiç sevmiyorum böyle insanları dert yazmaya gelince iyi sonra konunla ilgilen.. yok

Onlarınkini yarı yarıya yapılmış olabilirsiniz ama bizde düğünü erkek tarafı yapıyor, gücünüz varsa buyrun yapın yemekli düğünü de. Hoş ne gerek var, sizinki de para onlarınki de ve o parayla eve arabaya yatırım yaparsınız mis gibi.

Yemekli dedigi bence tum gun davet edilen gelip yiyip gittigi kucuk yer dugunleri gibi.Benim esimin tarafi oyle yapti.Dugunumuzun onlarin memleketinde olan kisminda dedesinin evinin onune masalar kuruldu oglenden itibaren yemekler pisirildi kazanlarla pilav,et sote,dugun corbasi,tatli ayran dagitildi.3000 kisilik heralde yenmis.Gelen giden yedi durdu.Bence yemek dedigi bu🤷‍♀️

kv dene söylersin. bütçe bu diye.
sizin için millet ta nerelerden kalkıp düğününüze geliyor.
ikram yapmak gerekir.millet aç açına fanta-kola-pasta.
ona bakarsan pastada yetmez, kurabiyeside içeceği de çok para tutar.
yemek parasını kv versin. yemekden kasıt ne bırde.
pilav,tatlı,et,ayran yeter.(çok elıtlerse ekmeğe domates,salatalık,marul ,kürdan mis)

Yemekli dedigi bence tum gun davet edilen gelip yiyip gittigi kucuk yer dugunleri gibi.Benim esimin tarafi oyle yapti.Dugunumuzun onlarin memleketinde olan kisminda dedesinin evinin onune masalar kuruldu oglenden itibaren yemekler pisirildi kazanlarla pilav,et sote,dugun corbasi,tatli ayran dagitildi.3000 kisilik heralde yenmis.Gelen giden yedi durdu.Bence yemek dedigi bu🤷‍♀️
aynen.. ben de başta bildiğimiz usül yemekli düğün sandım. halbuki çorba köfte pilav menüsü normalde düğün günü düğün evinde ailenin çıkardığı yemek oluyor.
bunun adı yemekli düğün değil zaten, düğün yemeği.. yani akşama düğünün yemekli olsa bile bizim sülalede gelen giden evlerde yiyecek şeyler olur mutlaka. o başka yemekli düğün başka..

Kayınvalidemin kuzeninin burada düğün salonu var
Yemek 30 lira😢 adam 28 liradan yaparım demiş. Babam o kadar para ödeyemem diyor

Baban derken düğünü zaten erkek tarafı yapmaz mı? Bir de düğüne kız tarafının tamamı davet ediliyor mı her yerde? Kız tarafı nişanı yapıp kendi çevresini çağırır erkek tarafı kendi çevresini ve kız tarafında davet edilecekleri çağırır öyle olmuyor mu?

Herkese merhaba
Dün nişanım vardı ve kayınvalidem düğünle ilgili konuştu. İlla yemekli düğün istiyoruz dedi. Babam memlekette tekstil fabrikasının sahibi. Bunu şu yüzden diyorum. Babamın çevresi 5000-6000 kişi var. Yemekli olursa 150 milyara yakın olacak. Biz erkek arkadaşımla o parayı kendimize birikim yapmak istiyoruz. Takılarla biriktirip ev almak istiyoruz. Lütfennn fikir verin nasıl ikna edebiliriz
Benim ailem de yemeksiz istiyor
Herkes yemekli yapıyor diye bizde yemekli yapacakmışız ben şuanda sinirden ağlıyorum :KK43::KK43::KK43:
kayınpederde bize bıraktı. O bu konuda rahat ama kayınvalidem ısrarcı. Lütfen bana yardımcı olur musunuz
Neler diyebilirim
Gerçekten bu kadar masraf yapmak istemiyoruz krediyle.

O kaynana ise sizin anneniz de yapacak kaynanaligini, hayir diyecek. Ne bu zorla mi dugun yapip silah zoruyla mi getirtecekler sizi :D kabul etmediyseniz etmemissinizdir. Esinizle konusun nikah istedigini yemeksiz istedigini soylesin. Sizi hic karistirmasin, bastan kotu olmayin

Düğünü erkek tarafı yapar yemekli istiyorlarsa yapsınlar. Ve bence neyi nasıl istiyorsanız öyle olsun kimseyi dinlemeyin

o da istemiyor ama annem diyor ona kızamam diyor
Bugün tekrar konuşacağız. Burada konuşulanlardan bir şeyler aklıma kazıyıp öyle diyeceğim
Nişanlımla ben ev almak istiyoruz nişanlım gereksiz yemekli diyor
Eyvaaah daha simdiden annesine bir sey diyemiyorsa eyvah. Bence bir kez daha dusunun,sonra burda bosanma baslikli konular acmayin. Bir de sizin dugununuz yani, burda bile istediginiz olmuyorsa vay haliniza canim

Dugunu erkek tarafi yapsin. İslerine gelince gelenekler gorenekler, gelmeyince yari yariya. Yemeyin bu numaralari. İyi kotu paralaranin yettigince yapsinlar bir dugun.

Back
X