Kayınvalidemin yürüttükleri 😁

Çok net söylüyorum bir gün evine ziyarete diye gider heryeri kurcalar kendime ait neyim varsa alırım. Sonrada annecim bunları bana geri verecektin aldım ben haberin olsun sen gelirken arama bide ben hoşlanmıyorum böyle eşyalarımı paylaşmayı yanlış anlama anneme bile vermem der geçerim isterse kudursun kızsın patlasın

Eski Türk filmlerinde Ser.pil Çakmaklı'yla özdeşleşen kelebek tokanın janjanlısıymış.
Ay yaşına yakışmaz, bir yerde takılmaz, gratislerde görmüştüm öyle bir şey. Ne yapmaya alır ki, maksat evden bir şey çıkarmak galiba gelinine kliptoman

Ay yaşına yakışmaz, bir yerde takılmaz, gratislerde görmüştüm öyle bir şey. Ne yapmaya alır ki, maksat evden bir şey çıkarmak galiba gelinine kliptoman

Bir ara eşarpların ucuna, çene altına süs olarak takmak modaydı. Kaynana var, kaynana var. Belki kadın, hepimizi cebinden çıkaracak kadar; bakımlı ve süslüdür.

Domates kızartması gayet güzeldir; neden sevmiyormuş ki ?

Allah sabır versin, arsızlığı arşa taşımış kayınavlideniz. Yatak odasına girmek ne demek. Bence dediğiniz gibi bulamıyorum diye mesaj atın. Baktınız olmuyor inceldiği yerden kopsun

Tokanın üzerinde pırlanta yoksa: epilasyon cihazı > (büyüktür) kelebek toka.
Ben de şok içindeyim.Burada her çeşit kayınvalide gördüğümü düşünüyordum.Taaa ki epilasyon cihazını alan kayınvalide görene kadar.Ben toka için mesaj atmazdım ama epilasyon cihazımı aldığını öğrendiğim an duruma el koyardım.Yiyorsa gitsin oğlunun traş takımını alsın.Bir de bu o kadar kişisel bir şey ki.

Üstüne o kadar yorum yapılan kelebek tokanın; plastik çıkması, beni bir miktar üzdü.

Ben de taşlı ve süslü modellere bakıyordum.

Bugun de 'iptal iptal iptal'e kahkaha atarken taksiciyle goz goze geldim...Bir daha taksideyken KK okumayacagim

Kayinvalideye goturduklerinin listesini yapin, bunlari sen almistin ya bana yollar misin kullanacagim deyin. O almaktan utanmiyor da siz neden istemekten utanacaksiniz kendi malinizi?

deki mesajla anne galiba oğlunuda çantaya atmışsın giderken bulamıyorum de

inadına dokunun eşyalarına bence
kızarsa.. aynı senin gibi yapıyorum diyin

ve tokaları mesaj ile sorun ne olacaksa olsun
ne sinir bir kadın yaa

H
Hiç beklemeyin kendi kendine anlar,vazgeçer diye. Anında müdahale edin ki çözülsün sorunlar. Kayınvalideniz ne de olsa ses etmiyor diye gemi azıya almış resmen.

Yok artık söylicem. Ama gelemeyecek öyle bir fırsatım olmayacak. O yüzden mesaj atayım mı diye sorayım dedim.
Konu sahibi ne yaptınız söylediniz mi birşey? Yoksa bir sonraki vukuatı mı bekliyorsunuz?
Sanırım ben olsam evine gider yatak odasına girer önce kendi eşyalarımı arar bulamazsam da onun donuna kadar alırdım (belki don da alırdım) o epilasyon aletini almış utanmamış ben mi utanacağım

Bir mesaj atsaydin burda bizde rahatlardık neyse

Kaç gündür işlerim yoğundu bakamadım. Mesaj attım tokayı bulamıyorum dedim. Banyoya bırakmışımdır dedi? O kadar emin ki. Hayır yok dedim. Çocuğun odasındadır dedi ne alakaysa. Diğer üçünü almıştın ya bunu götürmezsin diye düşünmüştüm dedim. Israrla almadığını iddia ediyor. Biraz sert yazdım. Anladı umarım. Lazer cihazını kullanamıyormuşsun zaten kargolar mısın satıcam dedim tamam dedi. Bakalım yollayacak mı...

Dinsizin hakkından imansız gelir, eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…