- 19 Mayıs 2020
- 47.316
- 212.554
- 548
Önce kendi beynini ruhunu temizlesin o, bak hayattan alacağı bitmemiş, öyle pis bir enerjisi var ki yamuldum burda.Eşim de dedi ki psikolojisi bozuk işte geçmişte bişeyler yaşamış ondan olmuş bla bla... Peki dedim bundan bana ne? Beni ilgilendiren kısmı nerede? Onun psikolojisi bozuk diye neden laf sokmalarına katlanayım? Ben kendi annemi çekemiyorum senin anneni mi çekicem ne zorum var. Sorunu varsa tedavi olsun öyle gelsin dedim.
Bu arada kayınvalidem meditasyon hocası, bilinç altı temizleme ıvır zıvırcısı. Sürekli ayinimsi bişeyler yapıyor. Öğrencileri varmış bilinçlerini temizlemiş teşekkür ede ede bitiremiyorlarmış. Ey hocam siz çok bilgilisiniz şifalısınız diyorlarmış.
Bana dedi ki sana da yapalım. Kendi normal ben deliyim çünkü. Edebimle psikiyatri ilaçlarımı içerim daha iyi hayret bişey
Yeni evliyken bilmediğim için bir kere yaptırdım. Çünkü kendisini bi b.k sanıyordum. Geçmişten bi tane travmamı anlattırdı ve sonra o anlattığımı bana karşı kullandı. Öyle de şeytanız
Adam hakli,Benim arkadaşım kocasından ayrılıyordu, adam nakliye arabasıyla gelmiş. Anlaştıkları eşyaları almış, bir de dolabı açmış , geçen hafta aldığı kangal sucuğu, sele zeytini falan da götürmüş
İlginc türde insanlar
Kleptomani gibi mi?Mesajı atın ama “tokayı nereye koydun bulamıyorum“ mesajı olmaz aşırı yumuşak bir mesaj bu.
“Anne her geldiğinde bana ait bir şeyleri alıp götürüyorsun, bu sefer de tokamı götürmüşsün, bir hastalığın falan mı var acaba Allah muhafaza, sağlığından endişeliyim bir doktora görünsen iyi olur. “ yazın.
E kayınvalide ne anlarsa artık :)))Kleptomani gibi mi?
Mesajı atın ama “tokayı nereye koydun bulamıyorum“ mesajı olmaz aşırı yumuşak bir mesaj bu.
“Anne her geldiğinde bana ait bir şeyleri alıp götürüyorsun, bu sefer de tokamı götürmüşsün, bir hastalığın falan mı var acaba Allah muhafaza, sağlığından endişeliyim bir doktora görünsen iyi olur. “ yazın.
Seninde kaynanan sıkıntılı yaniEşimin tarafı öyleydi, zamanında sağlam bozdum, artık yapamıyorlar.Bişey beklerlerse de işime yarayacak bi şey getiriyorlar en azından şu an ahhahdhf
Onun her tarafı sıkıntı olsa ne olur? Ekmeğimi suyumu o vermiyor. Kapıyı kapatınca yok.Seninde kaynanan sıkıntılı yani
Buyuk seyleri direk geri iste mesala epilasyon cihazı gibi kucuk seyleride gidknce ay bu benimde diyip al eline at cantanaKayınvalidem 4 saat civarı uzakta bir şehirde yaşıyor. Eskiden burada yaşıyordu, keyfine uzak yere taşındı ama nedense yine hep buralarda. (Bilginiz olsun diye ekliyim ortalama 2 senede bir ani kararla taşınıp pişman olup sonra pişman olacağı başka yerler bulur). Sık sık gelip 2 haftaya yakın kalır. Sorunlu bir kadın, sürekli laf sokar sonra şakaya vurur. Herkesi birbirine gizli gizli doldurup sorun çıkmasını bekler. Biz birbirimize düşmeyince kimse beni takmıyor derOna verdiğimiz kocaman odaya sığmaz evin her noktasında ıvır zıvırları vardır. Sürekli her söylediğime "hayır o öyle değil" modunda. Çünkü ben bilmiyorum o biliyor. Oğlumu şımartıp sonra şımardın sen diye bağırıyor. En son gelişinde ev huzurunu ciddi anlamda bozdu bu yüzden eşimle konuştuk daha evimde istemiyorum.
Kendisinin bir huyu var sürekli benim birşeylerimi beğeniyor. Beğendiği şeyi eline alır uzun uzun evirir çevirir ayy bu çok güzelmiş mmm falan yapıp ona vermemi bekler. Yakın zamana kadar veriyordum ki evimden lazer epilasyon aletimi yürütene kadar. Ben evde yoktum eşim odamızdayken girmiş (yatak odamıza girmeye bayılır, onun için beğenilecek şeyler membağı gibi) masa üzerinde görmüş aaa bu ne demiş yine evirip çevirince alayım bunu gelirken getiririm deyip almış. Eşim de onun kişisel birşey olduğunu bilmediği için vermiş. Sonradan olay çıkardım yenisini aldırdım.
Bu olaydan sonra iyice gıcık oldum. Ben birşeyler vermeyince ödünç olarak isteyip götürmeye başladı. Banyodan çıkınca deodorantımı unuttum deyip sprey deodorantı istedi çantasına attı. Kremlerime bakıp şunu bir deniyim deyip çantasına attı ki pahalı bir yaşlanma öncesi kremdi, ona nasıl yarayacaksa. En son saçımı düzleştirmek için kullandığım kelebek tokalarım vardı. Ucuz şeyler de değildi hediye gelmişti. Her gelişinde "tokan var mı" deyip teker teker götürdü. Ben iyice gıcık oldum. Mesaj atıp tokayı nereye koydun bulamıyorum desem miO da bana gıcık olsa keşke
Salçayı götüren vardı bir deSabah programında evden kaçan kadının büyük tüpü alıp götürmesi gibi.
Öyle tuhaf ki. Oğlum koltuğun üzerinde ters bi pozisyonda duruyordu. İn oradan düşersin dedim. Bu bi kalkıştı. Düşersin kelimesiyle evrene yanlış mesaj yollamışım başıma gelebilirmiş hemen üc kere "iptal" demeliymişim? Bi konu açıldı eşimle şuraya da gitsek gibi bişey söyledim. Hayıııır iptal. Gidiyoruz diyeceksin yoksa gidemezsiniz. İstediğim herşeyi anında almam lazımmış yoksa bekletirsem fakir enerjisi oluyormuş zengin gibi yaşarsam zengin olurmuşum.Önce kendi beynini ruhunu temizlesin o, bak hayattan alacağı bitmemiş, öyle pis bir enerjisi var ki yamuldum burda.
Ya ahshshhshs bi s.gitsin be, iptalmiş ahhshdhdhdhdj.Öyle tuhaf ki. Oğlum koltuğun üzerinde ters bi pozisyonda duruyordu. İn oradan düşersin dedim. Bu bi kalkıştı. Düşersin kelimesiyle evrene yanlış mesaj yollamışım başıma gelebilirmiş hemen üc kere "iptal" demeliymişim? Bi konu açıldı eşimle şuraya da gitsek gibi bişey söyledim. Hayıııır iptal. Gidiyoruz diyeceksin yoksa gidemezsiniz. İstediğim herşeyi anında almam lazımmış yoksa bekletirsem fakir enerjisi oluyormuş zengin gibi yaşarsam zengin olurmuşum.
Şuan bildiğim 100 bin civarı kredi kartı borcu var. Evren onu duymamış bence
Kocanı da begenip geri alsa rahat edersin aslındaKayınvalidem 4 saat civarı uzakta bir şehirde yaşıyor. Eskiden burada yaşıyordu, keyfine uzak yere taşındı ama nedense yine hep buralarda. (Bilginiz olsun diye ekliyim ortalama 2 senede bir ani kararla taşınıp pişman olup sonra pişman olacağı başka yerler bulur). Sık sık gelip 2 haftaya yakın kalır. Sorunlu bir kadın, sürekli laf sokar sonra şakaya vurur. Herkesi birbirine gizli gizli doldurup sorun çıkmasını bekler. Biz birbirimize düşmeyince kimse beni takmıyor derOna verdiğimiz kocaman odaya sığmaz evin her noktasında ıvır zıvırları vardır. Sürekli her söylediğime "hayır o öyle değil" modunda. Çünkü ben bilmiyorum o biliyor. Oğlumu şımartıp sonra şımardın sen diye bağırıyor. En son gelişinde ev huzurunu ciddi anlamda bozdu bu yüzden eşimle konuştuk daha evimde istemiyorum.
Kendisinin bir huyu var sürekli benim birşeylerimi beğeniyor. Beğendiği şeyi eline alır uzun uzun evirir çevirir ayy bu çok güzelmiş mmm falan yapıp ona vermemi bekler. Yakın zamana kadar veriyordum ki evimden lazer epilasyon aletimi yürütene kadar. Ben evde yoktum eşim odamızdayken girmiş (yatak odamıza girmeye bayılır, onun için beğenilecek şeyler membağı gibi) masa üzerinde görmüş aaa bu ne demiş yine evirip çevirince alayım bunu gelirken getiririm deyip almış. Eşim de onun kişisel birşey olduğunu bilmediği için vermiş. Sonradan olay çıkardım yenisini aldırdım.
Bu olaydan sonra iyice gıcık oldum. Ben birşeyler vermeyince ödünç olarak isteyip götürmeye başladı. Banyodan çıkınca deodorantımı unuttum deyip sprey deodorantı istedi çantasına attı. Kremlerime bakıp şunu bir deniyim deyip çantasına attı ki pahalı bir yaşlanma öncesi kremdi, ona nasıl yarayacaksa. En son saçımı düzleştirmek için kullandığım kelebek tokalarım vardı. Ucuz şeyler de değildi hediye gelmişti. Her gelişinde "tokan var mı" deyip teker teker götürdü. Ben iyice gıcık oldum. Mesaj atıp tokayı nereye koydun bulamıyorum desem miO da bana gıcık olsa keşke
Okuyunca ben iptalÖyle tuhaf ki. Oğlum koltuğun üzerinde ters bi pozisyonda duruyordu. İn oradan düşersin dedim. Bu bi kalkıştı. Düşersin kelimesiyle evrene yanlış mesaj yollamışım başıma gelebilirmiş hemen üc kere "iptal" demeliymişim? Bi konu açıldı eşimle şuraya da gitsek gibi bişey söyledim. Hayıııır iptal. Gidiyoruz diyeceksin yoksa gidemezsiniz. İstediğim herşeyi anında almam lazımmış yoksa bekletirsem fakir enerjisi oluyormuş zengin gibi yaşarsam zengin olurmuşum.
Şuan bildiğim 100 bin civarı kredi kartı borcu var. Evren onu duymamış bence
Eşin ses çıkarmıyor yani.Onun her tarafı sıkıntı olsa ne olur? Ekmeğimi suyumu o vermiyor. Kapıyı kapatınca yok.
Kime?Eşin ses çıkarmıyor yani.
Epilasyon cihazımı da isticem. İkinci el satarım yine az tutmaz. Yepyeniydi.Buyuk seyleri direk geri iste mesala epilasyon cihazı gibi kucuk seyleride gidknce ay bu benimde diyip al eline at cantana
Salça önemli. Salça kırmızı çizgimizSalçayı götüren vardı bir de
İlaçlarım sağolsun...Normalde soğukkanlı biriyimdir ama böyle bir şey yaşasaydım eşimle de annesiyle de büyük olay yaşardım. Ne münasebet kremimi, tokamı, lazer cihazımı izinsiz götürüyor. Ayrıca konudan bağımsız, bir şeylerin istenilmesine de ayar oluyorum ben. Elinde evirip çevirip verilmesini beklemek nedir ya. Çok mu beğendin git al. Biz de sokaktan para toplayıp almıyoruz evimize.
Siz inanılmaz sakin birisiniz maşallah diyim. Ben düşüncesine delirdim
Değişikler beni buluyo...Bu da cok degisik vaka.
Şaşırdım.
Anlaşamıyorlar ki. Eşim bekarken o ve eşim ayrı evlerde kalıyordu ahahassbKocanı da begenip geri alsa rahat edersin aslında
Susar mısın kaynanamdan iyi mi bileceksinOkuyunca ben iptalne parlak kafalar var bee
Ama yapmalısınız, burada mevzu bir plastik toka, 2 deodorant değil, hepimiz yeri geliyor annemize, kayınvalidemize hatta arkadaşlarımıza bizde beğendikleri bir şeyi hediye ediyoruz veya aynısını alıyoruz, sizin mevzunuz size ait her şeyi kayınvalidenizin kendine hak görmesi, kendine ait hissedip siz yokken dahi el koyup gitmesi.Kahretsin ki bunu yapamıyorum. Böyle böyle çıkıldı tepeme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?