Kayınvalidemin yürüttükleri 😁

Önce kendi beynini ruhunu temizlesin o, bak hayattan alacağı bitmemiş, öyle pis bir enerjisi var ki yamuldum burda.
 
Adam hakli,
kasap sucuk sordum dün, servet değerinde, toruna yadigar bırakmalık, zeytin desen siyah inci
 
Kleptomani gibi mi?
 

Kahretsin ki bunu yapamıyorum. Böyle böyle çıkıldı tepeme...
 
Buyuk seyleri direk geri iste mesala epilasyon cihazı gibi kucuk seyleride gidknce ay bu benimde diyip al eline at cantana
 
Normalde soğukkanlı biriyimdir ama böyle bir şey yaşasaydım eşimle de annesiyle de büyük olay yaşardım. Ne münasebet kremimi, tokamı, lazer cihazımı izinsiz götürüyor. Ayrıca konudan bağımsız, bir şeylerin istenilmesine de ayar oluyorum ben. Elinde evirip çevirip verilmesini beklemek nedir ya. Çok mu beğendin git al. Biz de sokaktan para toplayıp almıyoruz evimize.
Siz inanılmaz sakin birisiniz maşallah diyim. Ben düşüncesine delirdim
 
Önce kendi beynini ruhunu temizlesin o, bak hayattan alacağı bitmemiş, öyle pis bir enerjisi var ki yamuldum burda.
Öyle tuhaf ki. Oğlum koltuğun üzerinde ters bi pozisyonda duruyordu. İn oradan düşersin dedim. Bu bi kalkıştı. Düşersin kelimesiyle evrene yanlış mesaj yollamışım başıma gelebilirmiş hemen üc kere "iptal" demeliymişim? Bi konu açıldı eşimle şuraya da gitsek gibi bişey söyledim. Hayıııır iptal. Gidiyoruz diyeceksin yoksa gidemezsiniz. İstediğim herşeyi anında almam lazımmış yoksa bekletirsem fakir enerjisi oluyormuş zengin gibi yaşarsam zengin olurmuşum.

Şuan bildiğim 100 bin civarı kredi kartı borcu var. Evren onu duymamış bence
 
Ya ahshshhshs bi s.gitsin be, iptalmiş ahhshdhdhdhdj.
 
Kocanı da begenip geri alsa rahat edersin aslında
 
Okuyunca ben iptal ne parlak kafalar var bee
 
Buyuk seyleri direk geri iste mesala epilasyon cihazı gibi kucuk seyleride gidknce ay bu benimde diyip al eline at cantana
Epilasyon cihazımı da isticem. İkinci el satarım yine az tutmaz. Yepyeniydi.
Salçayı götüren vardı bir de
Salça önemli. Salça kırmızı çizgimiz
İlaçlarım sağolsun...
Bu da cok degisik vaka.
Şaşırdım.
Değişikler beni buluyo...
Kocanı da begenip geri alsa rahat edersin aslında
Anlaşamıyorlar ki. Eşim bekarken o ve eşim ayrı evlerde kalıyordu ahahassb
Okuyunca ben iptal ne parlak kafalar var bee
Susar mısın kaynanamdan iyi mi bileceksin
 
Kahretsin ki bunu yapamıyorum. Böyle böyle çıkıldı tepeme...
Ama yapmalısınız, burada mevzu bir plastik toka, 2 deodorant değil, hepimiz yeri geliyor annemize, kayınvalidemize hatta arkadaşlarımıza bizde beğendikleri bir şeyi hediye ediyoruz veya aynısını alıyoruz, sizin mevzunuz size ait her şeyi kayınvalidenizin kendine hak görmesi, kendine ait hissedip siz yokken dahi el koyup gitmesi.

Kayınvalidem burada şikayet edilen kayınvalidelere göre çok ince düşünceli, kibar ve hiçbir şeye karışmayan biridir, 29 senedir evliyim, şuyumu aldı, buyuma karıştı diyebileceğim hiçbir olay yaşanmadı aramızda, ki bizde kalmışlığı da vardır, evin hiçbir yerini kurcalamadığı gibi yatak odama da girmezdi.

Buna rağmen biz daha 2-3 aylık evliyken belki safiyane duygularladır içini bilemem belki kayınvalidelik yapmak istedi ama 2 konu oldu, ikisinde de verdim cevabını bir daha da o oldu.

Bir olay dikiş makinesi almıştım, ki dikişin D’sini bilmiyordum heves işte, dönemin en donanımlı makinelerinden birini beğendim aldım, o zaman kayınvalidemlerde istanbulda yaşıyor, makineyi aldıktan sonra bir akşam onlara gittik, lafı açıldı dikiş makinesi aldım bir kursa mı yazılsam ne yapsam diye konuşurken, kayınvalidem ben o kadar dikiş biliyorum ama seninki gibi bir makinem yok, benim makine çok eski, sen basit bir makineyle de öğrenirdin dediiiii ben eh sana da kocan alıversin bir makine dedim, konu kapandı.

Diğer olay da istanbuldan taşınacaklardı, kayınbiraderim henüz liseyi bitirmiş ergen bir delikanlıydı, istanbuldan gitmek istemiyordu, kayınvalidem yine bana geldi, taşınacağız ama oğlan ben gelmem abimlerle yaşarım diye tutturdu deyince ben yine şak lafı yapıştırdım “herkes kendi çocuğuna sahip çıkıp baksın.”

Siz olaylara olması gerektiği gibi müdahale etmez, yeri geldiğinde lafınızı söylemezseniz herkes her şeyi kendinde hak görür, lütfen yapamıyorum demeyin yapın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…