Kayinvalideminsurekli aramasi

Sevdahengel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2021
3
4
1
27
Kizlar merhaba esimle 1 senelik evliyiz cocuk istemedk bir sure ve korunduk simdi son 1 aydir istemeye basladik denemeye basladik kayimvalidemle aram pek iyi degil bunu duymus ve hemen hemen hergun surekli esimi arayip bebek varmi diye soruyor ben bu durumdan cok rahatsiz oluyorum ve bu sebepten esimle bile tartistik artik neden bole biseyi gidip soledin die sonucta dort duvar arasi ozelimiz yani sizin dusuncelerinizide merak ettim hassas donemdeyim.acaba abartiyomuyum sizce

Bence her gün arayıp sorması yanlış yerinde kim olsa. Aynı şeyi düşünür sonuçta annede olsa babada olsa böyle konular çok hassas olana kadar bilmeseler iyi olurdu hem sizin de stres yapmamaniz için bu durum sizi daha çok stres sokar bence eşinizle konuşun soylesin annesine her gün arayıp sorma diye hakkınizda hayırlısı olsun inşallah

Bunu duymuş ne ya? Eşin söylemiş mi inanılmaz çok ayıp bir şey.

Çocuk olacağını duyana kadar her gün arar yoklama yapar.
Eşinizi uyarın kadının suçu yok ama oda çok normal gelmedi bana tuttu mu tutmadı mi diye araması ayyy boş muhabbetler hamile olsanız ne kadar saklayacaksaniz artık

O ağzı gevşek eşiniz yatak odanızı annesiyle konuşurken utanmamış mı?

Bende olsam kızardım ki 6 ay boyunca denedik hiçkimseye söyletmedim de söylemedim de çünkü baskı yapacaklarını biliyordum eşiniz niye ağzını tutmamış anlamadım

Ben böyle şeylerin erkenden paylaşılmasını sevmiyorum ama yapacak bir şey yok. Eşiniz söylemiş, eşinize soruyor. Kendi konuşsun ama size yansıtmasın yeterli bence.

Açma duymadım falan de. Eşin de yani böyle sey söylenir mı

Evlerden ırak koca.
Seni aramıyorsa salla diyeceğim ama bir kere olan olmuş.
Biz olunca söyleyin desin aramasın bari. İnsanı strese sokarlar

Kayınvalideden önce boşboğaz eşinize kızın. Yine eşe toz kondurulmayan konulardan biri, başlık bile kayınvalide. Böyle şeylerin sorulması çok ayıp gerçekten. Bir keresinde eşimin teyzesi ee ayıptır sorması bebek falan yok mu kaç yıl oldu dedi. Haklısınız sorması ayıptır dedim. Bir daha da soran olmadı. Tavsiye ederim, terslemediğiniz sürece kayınvalide bulacak kendinde bu haddi.

Öyle boşboğaz bir eş bende de var sadece hamile kalmakla bitmeyecek lohusalıkta emin ol o eş kişisi bebek her ağladığında bir yandan video çekmeye çalışacak o videoyu anasına atacak anası 5 dk sonra evde belirecek sonra o telefonu yere fırlatıp kırınca hepsi geçecek merak etme

Off bana da ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz. Bak olmaz falan bi ton şey soruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…