- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Sevdahengel
-
Bir cinnet herşeyi çözerÖyle boşboğaz bir eş bende de var sadece hamile kalmakla bitmeyecek lohusalıkta emin ol o eş kişisi bebek her ağladığında bir yandan video çekmeye çalışacak o videoyu anasına atacak anası 5 dk sonra evde belirecek sonra o telefonu yere fırlatıp kırınca hepsi geçecek merak etme
Off bana da ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz. Bak olmaz falan bi ton şey soruyorlar
Anlamıyorlar işte. Evleneli 6 ay olmuş ne çocugu. Çocuk yoksa tam aile degilsiniz diyorlar.İnanın o sorular hiç bitmiyor. Çocuk olunca da ikinciyi geciktirme, bak araları fazla olmasın, birlikte büyüsünler diyorlar. Sanki gelip kendileri bakacak. İkinci olunca da üçüncü sorarlar
Anlamıyorlar işte. Evleneli 6 ay olmuş ne çocugu. Çocuk yoksa tam aile degilsiniz diyorlar.
Bana göre de aşırı erken. Bu arada bana bu baskıyı yapan kişi 20 yaşında ve yeni dogum yaptı.3 4 sene en az gerekoyor bence.Evet değilim çocuk düşünmüyoruz diyeceksin 6 ay çocuk için bana göre çok erken şöyle birbirinize doyun gezin birlikte birşeyler yapın.. ? Haddime karışmak değil ama yanlış anlamayın.
Zaten emin olun kendi hayatı kısıtlanıp sizi kıskandığı için size de yapın diyordurBana göre de aşırı erken. Bu arada bana bu baskıyı yapan kişi 20 yaşında ve yeni dogum yaptı.3 4 sene en az gerekoyor bence.
Sorun eşinde, annesine münasip güzel bir cevap verememiş ki annesi de seni darlıyor , eşine kesin tavır koy bu konuda birde bazen tel açma ararsa , bence bebeği ertele çünkü eşin olgun değil anası ile seni perişan edecek gibi ..Kizlar merhaba esimle 1 senelik evliyiz cocuk istemedk bir sure ve korunduk simdi son 1 aydir istemeye basladik denemeye basladik kayimvalidemle aram pek iyi degil bunu duymus ve hemen hemen hergun surekli esimi arayip bebek varmi diye soruyor ben bu durumdan cok rahatsiz oluyorum ve bu sebepten esimle bile tartistik artik neden bole biseyi gidip soledin die sonucta dort duvar arasi ozelimiz yani sizin dusuncelerinizide merak ettim hassas donemdeyim.acaba abartiyomuyum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?