Kayınvalidemle Başım Dertte...

Çok doğru söylemişsiniz . Başka kvslideler olsa direkt oğlumun evine yerleşeyim yalnız kaldım diye planlar yaparlar. Kadın cagirmalari üzerine gelmiş gördüğü muameleye bak . Yazık vallahi Allah yardımcısı olsun

Yüksek ihtimal.

Tabi ki insan evini, eşyasını benimser ama bazı yeni evlenenler kutsiyet yüklüyor evine, eşyalarına. Eşlerine bile bazı şeyleri çok görenler var evin içinde
Demekki arkadaşım da benim bulaşığımı elledi mutfağıma karıştı diye düşündü. Halbuki aklımın ucundan bile geçmedi valla yardım etmek istemiştim. Ne kadar safça düşünmüşüm valla kendime üzüldüm.

Hem sevmiş hem sövmüşsünüz resmen. Çok ayıp evinizdeki insana böyle yapmak. Eşiniz saksı herhalde konuşup bişey demediğine göre. Kadın tamam belki fazla konuşmuş olabilir ama insanlarda akıl ve konuşma diye bir yeti var onu kullanınca sorunlar da çözülüyor mesafe de koyuluyor. Siz mesafe koymayı yanlış anlamışsınız böyle mesafe koyulmaz anca terbiyesizlik yapılmış olur.

Fatmagül un yengesi de burdaymış yabeğenerek izliyoruz ailecek

Bohemianrapsodi sen misin kız :)

Yanlış a
Yanlış anlamayin ama çok kırıcı bir davranista bulunmussunuz, kadın birşey yapmamış, sizde iyilik yapmaya calismissiniz bayramda yalnız kalmasın diye ama elinize yüzünüze bulastirmissiniz. Kalbi kirilmistir

Kalbinizi bu kadar karartmak, en basit bir harekete bile bu kadar kötü niyetle bakmak, tek bir hareketle bu kadar kin dolu söylemde bulunmak cidden yormuyor mu sizi, bedeninizi, ruhunuzu... Niyeti iyi değilse önünü kesmesi iyi olmuş öyle mi ne anlamı kaldı o kadıncağızı yemeğe almanın ozaman, evinde içemiyor muydu bir tas çorbasını duasını mı aldı şimdi, bayram sabahı o kadını görmeden uğurlamadan evinden gitmesine razı olarak, mutfağın kapısını kilitleyerek ne kazandı konu sahibi, kalp kırmak, incitmek bu kadar kolay olmamalı...

Tam olarak demek istediği buydu. Yoksa dediği şeyde bir şey yok... Nasıl denildiği önemli.

Peki eşinize nasıl davranmanıza ve yatak odasında nasıl davranman gerektiğine kadar... karışıyorsa...?

Mevzu tam olarak bu! Teşekkür ederim...

Kv coronadan dolayı 2 aydır gitmiyorum..ne öğrendim komsunu bayramlasmak için eve almış ..ben şu an deli oluyorum..çünkü eşim gidiyordu..

Peki eşinize nasıl davranmanıza ve yatak odasında nasıl davranman gerektiğine kadar... karışıyorsa...?

Bunlar konuda yazmıyor. Derdiniz buysa yazsaydınız ona göre yorumlar gelirdi.

Dedikleriniz doğruysa bile konuda verdiğiniz garip tepkilerle bunların bir alakası yok.
Yatak odanıza karışıyorsa karıştırmayın, eşinize davranışınıza müdahale ediyorsa ettirmeyin.
Ama "makineyi çalıştır dedi, alanıma nasıl müdahale eder ühühü" deyip kendini mutfağa kilitlemek hem saygısızca hem komik.

Gel kiz otur ben ne zaman calistircaģimi bilirim diye yarı gerçek yarı şaka yapsaydin ya. Olurmu Vs derse de yapıyorum oluyo ,sen evinde yapmazsın herkesin huyu işte anne diyebilirdiniz güzel tonla. Laf sokar gibi değil ama burada Benim kurallarim geçer tarzında hissiyatini verebilirdin.
Hemen öyle kapı kitlemek pek olmamış sanki.

adi ustunde kv.. o yapacak bir seyler. sizin tavriniz yanlis. esinizle de problemleri boyle mi cozmeye calisiyorsunuz? konusarak halledin sorunlarinizi.

Ya acep kadın yemekle siz ilgilendiniz diye jest yapıp mutfağı toplamış olmasın peki çok mu iyi niyetliyim?

Benim akrabam da yeni evlenen bir arkadasina gitmişti oturmaya . Aynı sekilde kız hicbir şey yaptırmamis. Kız içeri gidince benim akrabam bulaşıklara girisince kız surat aşmış gidene kadar ben yapicaktim diye. Hani misafiri düşünmekten değil bildiğiniz surat aşmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…