- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.275
- 548
- Konu Sahibi Nazan Basak
-
Siz de konu sahibine hak vermek için kırk takla atmakla meşgulsünüzMerak etmedim bende zaten aynı şeyi söyledim cevap vermek için okumusunuz sadece sanırım kv niz şanslı dedim bende zaten.
Peki.Bu tepkiyi verecek öncesi olsa mutlaka yazardi diye dusunuyorum bunca yorumdan sonra.
Ellentutulur birsey varsa buyursun yazsin ya da konuya yazsaydi.
Sizin gibi konu sahibini hakli bulmak icin hayali olarak "oncesi de vardir" diye yorum yapmiyorum, konuya yorum yapiyoruz ve tepkileri abartili konu sahibinin.
Herkes her zaman 4 4 luk olacak degil, en ufak laftan bin tane şey cikarip anneme bayram zamani boyle hareketler yapan eşim olsaydi kotu olurdu.
Burada hatalı da olsa kadını ve gelini koruyup haklı çıkarmaya çalışacak üyeler var. Kadın ve gelin olması haklı olması için yeter sebep.Siz de konu sahibine hak vermek için kırk takla atmakla meşgulsünüz
Yoo öyle bir meşguliyet im yok şuan kahve yapmakla meşgulüm. Bende kendi fikirlerimi dile getirdim sadece.Siz de konu sahibine hak vermek için kırk takla atmakla meşgulsünüz
Bu yoruma imzamı atarımBurada hatalı da olsa kadını ve gelini koruyup haklı çıkarmaya çalışacak üyeler var. Kadın ve gelin olması haklı olması için yeter sebep.
erkek ve gelin kombinasyonuna toplumumuz henuz hiç hazir degil zaten, biz daha olanlari çözemedik, allah muhafazaBurada hatalı da olsa kadını ve gelini koruyup haklı çıkarmaya çalışacak üyeler var. Kadın ve gelin olması haklı olması için yeter sebep.
Dimi ya ha birde şey var her zaman anlayışını koruyan,her zaman kusursuz tepkiler veren sonsuz özveri anlayış ve sabr sahip, herşeyin doğrusunu bilip yapanlar da var gerçekten.Burada hatalı da olsa kadını ve gelini koruyup haklı çıkarmaya çalışacak üyeler var. Kadın ve gelin olması haklı olması için yeter sebep.
Hmmm. Bir arkadaşım evlendi 2 aylık evliyken arkadaşlar olarak kahvaltıya gittik evine. Neyse ben ilk gelen kişiydim. O mutfakta bulaşıkları durularken bu arada sohbet ediyoruz. Kapı çaldı o gitti kapıyı açmaya. Ben de tezgahta duran bulaşığı aldım durulamak için yardım amaçlı. Ay bu geldi deli gibi elime atladı aldı bulaşığı kendi duruladı. Vallahi anlam veremedim. Bundanmış demek. Ne ruh hastası insanlar ya.Ben konunun bir ayrıntısını kaçırmışım yeni evlisiniz siz sanırım.
Yeni gelin sendromu bu.
Bulaşık makineme kayinvalidem dokundu.
Mutfağımi topladı.
Beni yok saydı.
Ev demek herşey demek çünkü.
Unutmuşum ben onu
Keşkeee...Dimi ya ha birde şey var her zaman anlayışını koruyan,her zaman kusursuz tepkiler veren sonsuz özveri anlayış ve sabr sahip, herşeyin doğrusunu bilip yapanlar da var gerçekten.
Keşke hepimiz böyle olabilse idik dimi dünya da cennet olsa idi ah keşke.
Selam... K.v ile başlangıçta iyiydik. Ama gittikçe iki oğluna da otorite uygulayan,kontrolcü bir kadın old gördüm. Mesafe geliştirmeye çalıştım. Ama neredeyse her görüştüğümüzde laf sokmaya devam etti... Yalniz yaşıyor,bir oğlu yurtdışında. Eşi de yeni vefat etti. Biz evlenmeden 2 ay önce.Eşimle yakın ev tuttuk... Yardımcı olmaya çalışıyoruz vs... En son bayram sebebiyle corona old halde evime davet ettim,yalnız kalmasın bayramda diye. Eve geldi... Başlangıçta benden çekiniyordu ama yavaş yavaş açılmaya başladı. İftara kadar eşimle sabahtan onun için hazırlık yapmaya başladık. Laf etmesin diye günler öncesinden temizlikler... Ellerim tahriş oldu. Bir rahatsızlığım var. Buna rağmen. Her neyse... Bizim kontrol hastası k.v sadece bir gün dayandı. İftar sonrası bitap düşmüşüm bulaşıkları bıraktım... Çay,kahve keyfi yapıyoruz. Mutfağa girip çıkmaya başladı. 2 dk sonra eşime bulaşık makinesini çalıştır oğlum,dedi. Benim şarteller attı. Baktım karışmaya başlayacak her şeye... Sırf tavır koymak adına... Mutfağa girdim,kapıyı kilitledim. İş yapmaya başladım. Sabah da kalkınca asla konuşmadım bayram olmasına rağmen... Ben yokmuşum gibi davranıp eşime iş buyurduğu için... Sonra da sofrayı toplayıp başka odaya girdim. Gitmesini bekledim. Ve gitti.... Birazcık yüz bulunca her şeye karışan bir kadın... Eşime nasıl davranmam konusunda bile yorum yapıyor... Daha bir sürü şey...
Kadının yaptığı korkunç bir şey evet haklısınız. Bir anne nasıl oğluna bulaşık makinesini çalıştır der. Aslında kellesi vurulurdu eski zamanda olsa. Dua etsin bu zamanda kaynana olmuş.
Yüksek ihtimal.Hmmm. Bir arkadaşım evlendi 2 aylık evliyken arkadaşlar olarak kahvaltıya gittik evine. Neyse ben ilk gelen kişiydim. O mutfakta bulaşıkları durularken bu arada sohbet ediyoruz. Kapı çaldı o gitti kapıyı açmaya. Ben de tezgahta duran bulaşığı aldım durulamak için yardım amaçlı. Ay bu geldi deli gibi elime atladı aldı bulaşığı kendi duruladı. Vallahi anlam veremedim. Bundanmış demek. Ne ruh hastası insanlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?