kayınvalidemle başım dertte

eşim hep onadn para almaktan çekiniyor ama sebebini söylemiyordu.kayınvalidemle pek muhatap olmaz.kayınvalidem hanım ağa gibi bir şey şimdiye kadar kimse ona hayır dememiş para verir ama sonra kırk kere insanı minnet altına alır.aile yapısı olarak para iradesi bizde kadınlardadır.acaba sadece 17 bin mi verseem yoksa arabanın tüm parasını mı?yani 25 bin.

bence kayınvalıdenle arana cızgı koymak ıcın bı fırsat bu bırde boyle dusun.arabayı sat parasını ver sussun verırkende cazgırlık yapmadan ama bozulmus bı sekılde bır daha senden bırsey ıstemem deyıp cı<gıne cek cnm(ayy cok fenayım bende:):)

of of oysa benim canım babam evlenirken söylemişti kızım bunlar çok cimri diye bilemedim.düşünün gelin saçının parasını bile anneme yıktı kadın.çarşıda alışveriş yaparken düğün için 30 bin harcadım çok para gitti çok dedi ya ..beyaz eşya alırken arçelik alalım evi gezicekler iyi düzmüş evi desinler diyordu sürekli..sırf millet falanca paraya kıymış desin diye..ben öyle zengin bir ailenin kızı değilim memur çocuğuyum ama babamı kessen gelininden böyle bir şey talep etmez..

böyle yapmaya devam ederse ver ne kadar istiyorsa parayı arada da çıtlat anne sen yemeye kıyma iyi biriktir paraları sen ölünce bize kalacakya dersin:)))

Son düzenleme:
Bence sadece arabaya kattığı parayı ver, yani 10.000 TL. Arabaya ihtiyacınız olduğunu o yüzden daha düşük model de olsa bir araba almanız gerektiğiniuygun bir dille söylersiniz. Hatta "anne sırf sen sıkıştın diye arabayı zararına sattık, veya hemen sağlamadık düşük modelle takas ettik" gibi birşey diyebilirsiniz. Sizin eğitiminiz icin verdigi 7000'e gelince, onu da isterse zamanla odeyebileceginizi söylersiniz.

Sanirim evlatlarina parasiyla kendine minnet ettren bir anne.

Annesini iyi taniyan esin neden para destegi alimis. Neden kendinizi ona muhtac gostermis. Teklif etse dahi gerek yok sagol demeliydi. Birak esin dusunsun cozumu.

aslında bunu burda yazmamın en büyük sebebi kenimden korkmam ben ağzımı açsam neler neler derim de susuyorum aslında onu hep annem gibi görmek istedim ama o kadar görgüsüz ki yaptıklarına katlanamıyorum.annemlerle düğünden beri yani 4 yıldır hiç konuşmadılar bile.bayramlarda bile hep beim telefonumdan benen de selam söyle deyip kapatıyor mevzuyu.artık çalışmak istiyorum ya sürünmekten bıktım .o kadar okudum doğu görevi yüzünden istifa etmek zorunda kaldım

Can cikar huy cikmaz ... K. validenizi savunmuyorum görterise önem veriyor saniyorum. O arabayi alirken ele güne rezil olmayayim , iyi arabaya binsinler . Tekrar para biriktirdiklerinden onlar dan geri alirim diye düsünmüs olabilir... Eli SIKI birisi bu kesin. Siz de parasini geri ödersiniz olur biter.Bir daha birc almazsiniz olur biter. Ilgisiz olucak ama merak ettim ... Siz k.v. evinlerinden birinde mi oturuyorsunuz ?

Sanirim evlatlarina parasiyla kendine minnet ettren bir anne.

Annesini iyi taniyan esin neden para destegi alimis. Neden kendinizi ona muhtac gostermis. Teklif etse dahi gerek yok sagol demeliydi. Birak esin dusunsun cozumu.

valla ağzın bal yesin ama zaten onun parasıyla da almasydık ben bunları size bırakıcam diye herşeyimiz üstünde hakkı varmış gibi davranıyr.hatta sen çalışmaya başlayınca bize yardım edersin kızım falan diyor

bence durumun müsaitse kredi çekip ver. arabanı satmamış olursun. ya da arabayı satsan da 17 bin ver. gerisini verme. elimizde birikmiş paramız olsun kötü gün için dersin

Gerekirse soyle icinden gelenleri niye tutuyorsunki. Biriktirmek yaramiyor insana.

Ayrica niye annen gibi girmeye calisiyorsun. Sen calismanla olmaz. O calisacak. Sen farketmeden sevmis olacaksin onu.

Hayat bana sunu ogretti. Yapilan haksizliklara erdemdir diye sustukca. Karsi taraf seni aptal yerine koyuyor. Ama ne zaman kukrersen o sana yaranmaya calisiyor.

kredi olayına pek girebileceğimi sanmıyorum çünkü epi topu devlet memuruyum eşimde çok fazla almıyor üstelik ben henüz sınavı kazanamadım üç ay sonra belli olacak.yani üç aysonra çalışmaya başlıycam. zaten öğrencilikten kalan burs borçlarım var öğrenim kredisi falan .

ya normal zamanda kızımda kzım ama iş paraya gelince..mesela ben evlendiğimde o kadar variyetli olduğunu bilmiyordum öyle bir giyiniyor ki zannedersin dilenci.o kadar parayla hala semt pazarından üç kuruşa ayakkabı alıyor falan.geçen bana hediye diye baharatlık almış o kadar demodeki bende kırılmasın diye içlerine bir şeyler koyup dolbın içine koydum .kzım bunlar çok güzel ben bunlara o kadar para saydım bunları gözüken bir yere koysana diyor.üç kuruşluk şeyler yani görseniz direk çöpe atarsınız sanki kristal almış..

Boyle biriyse emin ol birakmazda o mallari size.

Birakacak olsa dahi omur boyu minnet edilmez boylesine. Bence ona mallarin umrumda degil. İster miras birak ister birakma Omur boyu seni pispislamam dusuncesini hissettir.

Oylede ol zaten. Sen iste, calis Alah sana neler verir. Onemli olan agiz tadiyla yasa su br kere gelinen dunyada.

kız zaten kayınvaliden parababası...bence politik davran bütün parayı ver..gönlnü hoş et...sonuçta o kadar malı yanında götürmicek o kadın doğru söylemiş herşey sizin için derken...ne derler kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez...kadında para b... nasıl olsa geri veremeyecek bi durumu yok...eli düzelince arabanın en güzelini alır sizeee
ama kişiliğini bilemem sen daha iyi bilirsin belki de hiç vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…