Sanirim evlatlarina parasiyla kendine minnet ettren bir anne.
Annesini iyi taniyan esin neden para destegi alimis. Neden kendinizi ona muhtac gostermis. Teklif etse dahi gerek yok sagol demeliydi. Birak esin dusunsun cozumu.
aslında bunu burda yazmamın en büyük sebebi kenimden korkmam ben ağzımı açsam neler neler derim de susuyorum aslında onu hep annem gibi görmek istedim ama o kadar görgüsüz ki yaptıklarına katlanamıyorum.annemlerle düğünden beri yani 4 yıldır hiç konuşmadılar bile.bayramlarda bile hep beim telefonumdan benen de selam söyle deyip kapatıyor mevzuyu.artık çalışmak istiyorum ya sürünmekten bıktım .o kadar okudum doğu görevi yüzünden istifa etmek zorunda kaldım
Gerekirse soyle icinden gelenleri niye tutuyorsunki. Biriktirmek yaramiyor insana.
Ayrica niye annen gibi girmeye calisiyorsun. Sen calismanla olmaz. O calisacak. Sen farketmeden sevmis olacaksin onu.
Hayat bana sunu ogretti. Yapilan haksizliklara erdemdir diye sustukca. Karsi taraf seni aptal yerine koyuyor. Ama ne zaman kukrersen o sana yaranmaya calisiyor.
valla ağzın bal yesin ama zaten onun parasıyla da almasydık ben bunları size bırakıcam diye herşeyimiz üstünde hakkı varmış gibi davranıyr.hatta sen çalışmaya başlayınca bize yardım edersin kızım falan diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?