kayınvalidemle başım dertte

Boyle biriyse emin ol birakmazda o mallari size.

Birakacak olsa dahi omur boyu minnet edilmez boylesine. Bence ona mallarin umrumda degil. İster miras birak ister birakma Omur boyu seni pispislamam dusuncesini hissettir.

Oylede ol zaten. Sen iste, calis Alah sana neler verir. Onemli olan agiz tadiyla yasa su br kere gelinen dunyada.

zaten miras konuları açıldımı ben bu paralar pullar sizin beni ilgilendirmiyor diyorum keyfi de onun kahri da bana ne ..sanki ondan kalacak paraya kaldım allah için kendime yetecek güzel bir mesleğim var azıcık aşım ağrısız başım.bir gün ebeveyn olursam asla çocuklarıma ev kalsın mal kalsın diye kendimi üzmiycem.

cnm eşinin ve senin aylık geliriniz ne kadar yani ikinize yetecek düzeyde değilmi. bir yerde memurum bir yerde istifa ettim çalışmıyorum yazmışsın anlamadım

Ben olsam arabayi ayni fiyata satmaya calisir, 10 bin lirasini ona geri verir, gerisi ile de daha ucuz bir araba alirdim. arabaya alistik, arabasiz olmuyor deyip verdigi 7000 lirayi da ilerde verebileceginizi, su anda durumunuz olmadigini soyleyin. Durumu sizden kat be kat iyi, senin altinlarinin parasina ihtiyaci yok, uyaniklik yapiyor akli sira. Krediyi de bu kadar mal mulk ile kendisi cok daha kolay alabilir. Parani kaptirma, bir daha alamazsin. Boylesini borclu birakmican kendine, senin ona borcun kalsin, her zaman iyidir. Istese istese en fazla alacagini ister.

ben 6 yıllık fakülte mezunuyum ama malesef terörden dolayı istifa ettim.doğu görevi yapmadan diplomamı vrmiyorlar dolayısıyla tekrar kuraya katılıcam yada uzmanlık sınavını kazanıp eşimin yanında asistan olucam

canım ben olaya direk dalmışım iyi okumadan kayınvalidenin eli sıkı harbiden istersen hepsini verme..ama bence olaya sen hiç müdahil olma sadece kocanla konuş ne yapcaksan ona söyle...annesiyle o knuşsun kötü olcaksada o olsun sonuçta bi yerde el kızı olunca affedilmez falan zoruna gider

ben 6 yıllık fakülte mezunuyum ama malesef terörden dolayı istifa ettim.doğu görevi yapmadan diplomamı vrmiyorlar dolayısıyla tekrar kuraya katılıcam yada uzmanlık sınavını kazanıp eşimin yanında asistan olucam
bencede canım sen kendi önüne bak mesleğini eline al belli olmaz bu dünyanın işleri... ne demişler ağaca yaslanma kurur,insana yaslanma ölür...

hmm anladım yani sen ve eşin doktorsunuz ama sen çalışamıyorsun bu durumda geliriniz bir elden o yüzden maddi olarak zorlanabilirsiniz ama yinede doktor geliri iyidir. yani kayınvalidenizi tınlamadan rahat yaşarsınız bu olaylarda onun gerçek yüzünü gösteriyor. aman ha sakın işe girince para falan verme devamını beklerler.cnm inşallah gönlüce biryer kazanırsın.

kız zaten kayınvaliden parababası...bence politik davran bütün parayı ver..gönlnü hoş et...sonuçta o kadar malı yanında götürmicek o kadın doğru söylemiş herşey sizin için derken...ne derler kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez...kadında para b... nasıl olsa geri veremeyecek bi durumu yok...eli düzelince arabanın en güzelini alır sizeee
ama kişiliğini bilemem sen daha iyi bilirsin belki de hiç vermez

parayı vermeye geri verir bundan eminim o konuda sıkıntı yok ama iki yılı bulur bir de bana bu kadar cimri olan kadına ben niye para veriyorum ona uyuzum.belkide beni denemek istiyor.

kadın doğru demiş sizin için çabalıyorum felan yanlış okumadıysam.eni sonu bırakıp gidecek kefenin cebi yok :1:

Doktorlar öyle gözüktüğü gibi ahım şahım maaş almıyorlar. Devlette çalışıyorsan döner sermaye ile 1,500 - 2000 alıyorlar.

Ben yerinde olsam olaya hiç katılmazdım eşime söyler eşim ne isterse öyle yapardım. Ama eşime de 17,000 TL vermeyi teklif ederdim. Verirken de 10,000 verdiğin araba parası 7,000 de eğitim için verdiğin para derdim. Kv den de 7,000 i neden veriyorsunuz derse araba gibi onu da aradan çıkartalım dedik kimseye borçlu kalmayalım. Olmadık zamanda paraya ihtiyacın olur istersin zorlanırız der o zaman kv ne de arada lafını söylemiş olurdun.

hmm anladım yani sen ve eşin doktorsunuz ama sen çalışamıyorsun bu durumda geliriniz bir elden o yüzden maddi olarak zorlanabilirsiniz ama yinede doktor geliri iyidir. yani kayınvalidenizi tınlamadan rahat yaşarsınız bu olaylarda onun gerçek yüzünü gösteriyor. aman ha sakın işe girince para falan verme devamını beklerler.cnm inşallah gönlüce biryer kazanırsın.

sadece ben doktorum eşim değil ben çalışırsam onun üç katı kadar alırım ama ben çalışamadım benim de korkum kayınvalidemin alışıp beni bir ömür tırtıklaması sonra da hiç para vermeyen kızlarının da mirastan hak alacak olması

sadece ben doktorum eşim değil ben çalışırsam onun üç katı kadar alırım ama ben çalışamadım benim de korkum kayınvalidemin alışıp beni bir ömür tırtıklaması sonra da hiç para vermeyen kızlarının da mirastan hak alacak olması

senden medet umup 15 dairesini 25 yapmak ister mi ister... bak sen daha okurken yatırıma başlamış (sana maddi anlamda destek vermişya) sebepsiz yere değildir herhalde yarında okurken verdiklerini söyler ayyyy bende amma fesatlaştım allahım sen beni affet

Doktorlar öyle gözüktüğü gibi ahım şahım maaş almıyorlar. Devlette çalışıyorsan döner sermaye ile 1,500 - 2000 alıyorlar.

Ben yerinde olsam olaya hiç katılmazdım eşime söyler eşim ne isterse öyle yapardım. Ama eşime de 17,000 TL vermeyi teklif ederdim. Verirken de 10,000 verdiğin araba parası 7,000 de eğitim için verdiğin para derdim. Kv den de 7,000 i neden veriyorsunuz derse araba gibi onu da aradan çıkartalım dedik kimseye borçlu kalmayalım. Olmadık zamanda paraya ihtiyacın olur istersin zorlanırız der o zaman kv ne de arada lafını söylemiş olurdun.

baya mantıklı bence.iki şi birarada yapmış olurum hem para kıskanmış duruma düşmem hem onun gönlü olur hm de borcumu ödemiş olurum.dedemin bir lafı vardı kzım tırnağın varsa kaşınırsın diye vallahi tam öyle.asaletim yerle bir olu kadının sayesinde oğlu için mesleğimden oldum gördüğüm muamele de cabası.

hem veriyor hem istiyor önceden aklı nereymiş demiri almaya okadar parası varsa onlardan alsın

ay kızlar gecenin bi yarısı beni güldürdünüz derdime ortak oldunuz çok sağolun omba gibi kendi kendime kurulup duryordum sayeniz de bir aydınlanma bir rahatlama oldu sizleri seviyorum:52:

o kadarı da biraz sıkar canım...ne demek şimdiden senin alacağın parayamı göz dikti....sakın sakın ...aman ha...alıştırayım deme...sen kazandığın paradan kocana bile vermek zorunda değilsen dinimizcede kimse sana parayı ne yapıyorsun diyemez kocan bile...he biz kadınlar zaten yuvamız için çabalıyoru z öyle bi niyetimiz yok ama onlarında böyle bi beklenti içinde olmaya hakları yok...sen ne yap ne et senin eğitimn için verdiği 7 bin lirayı öde kayınvalidene...
bu kadının politikası belli biraz önce de demiştim ama bak bu senden uyanık çıktı kaz gelcek yerden tavuk esirgemiyor kadın bence uzak dur para mara alma ondan verme kendi kazancından

o kadarı da biraz sıkar canım...ne demek şimdiden senin alacağın parayamı göz dikti....sakın sakın ...aman ha...alıştırayım deme...sen kazandığın paradan kocana bile vermek zorunda değilsen dinimizcede kimse sana parayı ne yapıyorsun diyemez kocan bile...he biz kadınlar zaten yuvamız için çabalıyoru z öyle bi niyetimiz yok ama onlarında böyle bi beklenti içinde olmaya hakları yok...sen ne yap ne et senin eğitimn için verdiği 7 bin lirayı öde kayınvalidene...
bu kadının politikası belli biraz önce de demiştim ama bak bu senden uyanık çıktı kaz gelcek yerden tavuk esirgemiyor kadın bence uzak dur para mara alma ondan verme kendi kazancından

valah, annemde sürekli bunları söylüyor.haklısın galiba ben çok safım böyle herkesi kndim gibi dürüst paradan uzak belliyorum ama iş öyle değil sanırım.zaten gözüm çok parada olsaydı kendimden az maaş alan bir adamla evlenmezdim.evlendiğimde zavallı köylü bir kadın zannetmiştim.nişan alışverişinde bile makyaj malzemesi falan alırken hep çakmalrını aldım ki onlara yük olmayayım diye .tek taş alırken bile en küçüğünü seçtim düşünün tek taşım sadece 900 tl imiş.sarrafı da tanıyorlarmış hep önüme küçük taşlı olanlardan çıkardılar başka yok mu dedim adam bu kadar dedi.kayın validemde başka yerden bakmayalım kızım hesabımız kolay olsun diye üsteledi.bir hafta sonra gittiğimde triple bile varmış aynı dükkanda siz düşünün cimrilikte mastır o kadar

Ne demek tirtiklanmak. O kadar oku doku sonra kocanin annesine tirtiklan. Sen ondan daha kurnaz ol hic yuz verme derim. Kendine guvenin tam olsun o senden cekinsin.

Ben yapi geregi sert dilliyimdir. Direk soylerim yuzune insanin.kimseye tamah etmem. Tabi bundakariyer ve kendi parami kazanmanin rolu buyuk. Kvalidemede resmi davranirim basindan beri. Kafam rahat ediyor.

eşim hep onadn para almaktan çekiniyor ama sebebini söylemiyordu.kayınvalidemle pek muhatap olmaz.kayınvalidem hanım ağa gibi bir şey şimdiye kadar kimse ona hayır dememiş para verir ama sonra kırk kere insanı minnet altına alır.aile yapısı olarak para iradesi bizde kadınlardadır.acaba sadece 17 bin mi verseem yoksa arabanın tüm parasını mı?yani 25 bin.

Saf olma conim tabiki de verdigi kadarini geri ver hepsini degil sonucta gerisi sizin hakkiniz.boyle zengin olunuyor isteeeee gelinligini de ver eltin giysin sen sag o selamet.sinek minek birak ortalikta yagini cikarsin..delu

deli misin sakın sattırma arabayı. utanmıyolarda bu zenginlikle ya. sakın boyle bi hata yapma arkadaşım

Back
X