Boyle biriyse emin ol birakmazda o mallari size.
Birakacak olsa dahi omur boyu minnet edilmez boylesine. Bence ona mallarin umrumda degil. İster miras birak ister birakma Omur boyu seni pispislamam dusuncesini hissettir.
Oylede ol zaten. Sen iste, calis Alah sana neler verir. Onemli olan agiz tadiyla yasa su br kere gelinen dunyada.
bencede canım sen kendi önüne bak mesleğini eline al belli olmaz bu dünyanın işleri... ne demişler ağaca yaslanma kurur,insana yaslanma ölür...ben 6 yıllık fakülte mezunuyum ama malesef terörden dolayı istifa ettim.doğu görevi yapmadan diplomamı vrmiyorlar dolayısıyla tekrar kuraya katılıcam yada uzmanlık sınavını kazanıp eşimin yanında asistan olucam
ben 6 yıllık fakülte mezunuyum ama malesef terörden dolayı istifa ettim.doğu görevi yapmadan diplomamı vrmiyorlar dolayısıyla tekrar kuraya katılıcam yada uzmanlık sınavını kazanıp eşimin yanında asistan olucam
kız zaten kayınvaliden parababası...bence politik davran bütün parayı ver..gönlnü hoş et...sonuçta o kadar malı yanında götürmicek o kadın doğru söylemiş herşey sizin için derken...ne derler kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez...kadında para b... nasıl olsa geri veremeyecek bi durumu yok...eli düzelince arabanın en güzelini alır sizeee
ama kişiliğini bilemem sen daha iyi bilirsin belki de hiç vermez
hmm anladım yani sen ve eşin doktorsunuz ama sen çalışamıyorsun bu durumda geliriniz bir elden o yüzden maddi olarak zorlanabilirsiniz ama yinede doktor geliri iyidir. yani kayınvalidenizi tınlamadan rahat yaşarsınız bu olaylarda onun gerçek yüzünü gösteriyor. aman ha sakın işe girince para falan verme devamını beklerler.cnm inşallah gönlüce biryer kazanırsın.
sadece ben doktorum eşim değil ben çalışırsam onun üç katı kadar alırım ama ben çalışamadım benim de korkum kayınvalidemin alışıp beni bir ömür tırtıklaması sonra da hiç para vermeyen kızlarının da mirastan hak alacak olması
Doktorlar öyle gözüktüğü gibi ahım şahım maaş almıyorlar. Devlette çalışıyorsan döner sermaye ile 1,500 - 2000 alıyorlar.
Ben yerinde olsam olaya hiç katılmazdım eşime söyler eşim ne isterse öyle yapardım. Ama eşime de 17,000 TL vermeyi teklif ederdim. Verirken de 10,000 verdiğin araba parası 7,000 de eğitim için verdiğin para derdim. Kv den de 7,000 i neden veriyorsunuz derse araba gibi onu da aradan çıkartalım dedik kimseye borçlu kalmayalım. Olmadık zamanda paraya ihtiyacın olur istersin zorlanırız der o zaman kv ne de arada lafını söylemiş olurdun.
hem veriyor hem istiyor önceden aklı nereymiş demiri almaya okadar parası varsa onlardan alsın
o kadarı da biraz sıkar canım...ne demek şimdiden senin alacağın parayamı göz dikti....sakın sakın ...aman ha...alıştırayım deme...sen kazandığın paradan kocana bile vermek zorunda değilsen dinimizcede kimse sana parayı ne yapıyorsun diyemez kocan bile...he biz kadınlar zaten yuvamız için çabalıyoru z öyle bi niyetimiz yok ama onlarında böyle bi beklenti içinde olmaya hakları yok...sen ne yap ne et senin eğitimn için verdiği 7 bin lirayı öde kayınvalidene...sadece ben doktorum eşim değil ben çalışırsam onun üç katı kadar alırım ama ben çalışamadım benim de korkum kayınvalidemin alışıp beni bir ömür tırtıklaması sonra da hiç para vermeyen kızlarının da mirastan hak alacak olması
o kadarı da biraz sıkar canım...ne demek şimdiden senin alacağın parayamı göz dikti....sakın sakın ...aman ha...alıştırayım deme...sen kazandığın paradan kocana bile vermek zorunda değilsen dinimizcede kimse sana parayı ne yapıyorsun diyemez kocan bile...he biz kadınlar zaten yuvamız için çabalıyoru z öyle bi niyetimiz yok ama onlarında böyle bi beklenti içinde olmaya hakları yok...sen ne yap ne et senin eğitimn için verdiği 7 bin lirayı öde kayınvalidene...
bu kadının politikası belli biraz önce de demiştim ama bak bu senden uyanık çıktı kaz gelcek yerden tavuk esirgemiyor kadın bence uzak dur para mara alma ondan verme kendi kazancından
sadece ben doktorum eşim değil ben çalışırsam onun üç katı kadar alırım ama ben çalışamadım benim de korkum kayınvalidemin alışıp beni bir ömür tırtıklaması sonra da hiç para vermeyen kızlarının da mirastan hak alacak olması
eşim hep onadn para almaktan çekiniyor ama sebebini söylemiyordu.kayınvalidemle pek muhatap olmaz.kayınvalidem hanım ağa gibi bir şey şimdiye kadar kimse ona hayır dememiş para verir ama sonra kırk kere insanı minnet altına alır.aile yapısı olarak para iradesi bizde kadınlardadır.acaba sadece 17 bin mi verseem yoksa arabanın tüm parasını mı?yani 25 bin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?