kayınvalidemle başım dertte

Herşey iyi hoş ne güzel boşamışsınız sizi mutlu etmeyen adamı. Da kendini bekar diye kakaladı demeseydiniz keşke. Evlenip boşanmış olana zaten bekar deniyor bu bir, boşanmış insan defolu değildir ki kakalansın bu iki, kız evliliğinde mutluysa ha ilk eş olmuş ha ikinci ne farkeder bu da üç. İlk eş olunca birincilik madalyası almıyor kimse

Hayır canım ne 25 bini sadece 17 bin ver . Ihtiyacimiz var arabaya ayagimiz yerden kesiliyordu kredi ceker aliriz yine de gec . Meaafenide koy

Kendi çocuğu bile nasıl bir tip olduğunun farkında demek ki..bence de arabayı satıp kendi payını verin, daha alt model bir araba alın altınlarınız bir yere gitmiyor ki sadece kv nizin verdiği parayı geri vereceksiniz.

Arabayi satmayin paraniz yoksa kredi cekip verin eline ve size karismasina izin vermeyin 15 daire ne demek?? Ezdirmeyin kendinizi

Ne biçim soru bu, tabiki 17 binini vereceksin.
öbürleri senin paran, altınlar senin sonuçta borc mu verdi...

Yalan beyan ediyorsa kakalamak oluyor canım.ben de boşandım ama kimseye ben hiç evlenmedim demiyorum.bence ilişki kurduğu kişi bunu bilmeli.böyle bir adamla evlensen ne hissederdin.ve sen hiç evlenmemiş olsan.aldatmanın kakalamanın âlâsı hemde.öğrenmiş zaten kız ama hamileydi ortalık birbirine girmiş.

17 bin alıp niye 25 veriyorsunuz

Ben şok ben iptal

Saf misiniz ?

Ben şok ben iptal

Saf misiniz ?
Kendinizi bana hakaret etmeden ifade edebilirsiniz?Hayat bazen sen zeki olsanda sana iyi oynamayabiliyor.ayrıca konunun devamını okumamışsınız.ne kadar kolay değil mi görmüyor ve tanımıyorsun ya beni bas hakareti geç.umarım aynısıyla imtihan olursunuz .o zaman döner belki hikayenin gerisini de okursunuz

Hakaret etmedim ki soru sordum

Ben şok ben iptal

Saf misiniz ?

Canım, konu sahibi zaten üç buçuk yıl önce boşanmış.. Olay da 2012 de olmuş.. Ne olursa olsun, o yıllarda da pek konuşmuyordu bayanlar.. Zaman herşeye iyi geliyor.. Keşke vaktinde olması gerektiği gibi davranabilsek.. Zararın neresinden dönülürse kâr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…