kayınvalidemle başım dertte

aaa eski konuymuş çok şaşırdım olanları düşününce. iyi ki mesleğiniz va rona buna tamah etmiyorsunuz.

Kim hortlattı bu konuyu diyecektim ki yine sizmişsiniz.

Allah gölnünüze göre versin bu dan sonra

Kim hortlattı bu konuyu diyecektim ki yine sizmişsiniz.

Allah gölnünüze göre versin bu dan sonra
Yıllar sonra aklıma geldi girdim bi baktım nasıl da çaresiz kalıp buralara yazmışım annemden bile çoğu yaşadığım şeyi gizlerken bir çıkış yolu aramışım.keşke daha o zaman boşasaydımOlan bana oldu.yıllarım gitti.

Tecrübe kazandınız, pişman olmayın ama gelecek kararlarınızda da aklınızdan adla çıkarmayın. Daha akıllı bir kadın oldunuz artık. İnşallah çok güzel olur bundan sonrası

nafaka mı isticekmiş ver kız nası geçindi kac senedir kim bilir yazık günah

Aaaa sadece basit bi mevzu sanmıştım iş nelere varmış yi yapmışsın Cnm iyice çoşmuşlar onlar toprak doyursun gözlerini hayırlı bi yuva dilerim sana mesleğin de çok güzel başarılar
Teşekkür ederim canım görünüşte çok basit gibi duran ama temelde evliliğin çatırdamasana sebep olan bir zihniyet.dolaptan yediğim meyvenin bile sayısını sayan psikopat bir eş.ve onu bu şekilde yetiştiren bir ana kurtuldum elhamdülillah

Canım cok gecmıs olsun kurtulmussun bıtmıs gıtmıs cocugun olmadan.

Doktormussun hem de ne kadar guzel. O es de o kayınvalıde de cımrılıklerınde kotuluklerınde bogulsunlar ne o paranın ne malların bır faydası gelmez onlara ınan.

Ayrıca esınız de koca bır zavallıymıs. Ve de o kaar ev dukkan olsun ama annen 25 bınlık arabayı bıle elınden alsın acınası

Geçmiş olsun.. Allah kurtarmış..

Kredi ceksen? Ver kadina parasini birdahada alma. Zaten gercekdende eşine kalicak mallarinin yarisi. Sende ozaman mercedes Amg alirsin :)

Ben olsam vermem zamanında zorla mi aldınız sanki yardım etmeseydi.

Ne kadar aldinizsa o kadarini geri verin. Kalanida senin bileziklerin parasi. O sana ait diledigini yaparsin.

Sanirim kv de mezara goturecek bu mallari.

Coook eskiymis konu. Hem de size mi yaptı bunlari? Sizin gibi iyi egitimli ve iyi aile kizina. Hmm ne ayıp

2014te boşanmaya nasıl karar verdiniz, başka bir mevzu mu oldu? Tabi cevaplamayabilirsiniz de, sadece karar aşamasını merak etttim

Ha eski kocam ne oldu kendini bekar diye 10 yaş küçük bir kıza kakaladıNişanlıyken falan kızı çok uyarmak istedim ama kimdir nedir bilemediğim için uyaramadım .ve kız hala onun ilk eşi olduğunu sanıyor.

2014te boşanmaya nasıl karar verdiniz, başka bir mevzu mu oldu? Tabi cevaplamayabilirsiniz de, sadece karar aşamasını merak etttim
Doktorlarda Doğu hizmeti vardır Doğu görevim için il dışına çıktım ve yıllarca tayinim eşimin yanına çıkmadı.eş tayini hekimlerde maalesef YÖK.çünkü biz insan değiliz.neyse benim eski eşim yanıma da gelmek istemedi.sonra bir gün dedim ki sen gelsen de yuvamız birleşse?cevabı aynen şu oldu "ben elalemin kızı için memleketimi anamı bırakamam".o an başımdan aşağı kaynar sular aktı.dedim ben onun için yıllarca eşim diyeyim o bana elalemin kızı .boşadım gitti.

En dogrusunu yapmissiniz.otursun anasiyla simdi.
Diger kiza da uzuldum ama ogrenmistir bi sekilde.boyle seyler nasil gizli kalir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…