kayınvalidemle başım dertte

zenginler nasıl zengin oluyor,işte böyle..bence arabayı satmadan komple verin,soran olursa anneme verdim der kayınvalidenizin kullandığı cümleleri siz kullanırsınız,kayınvalidenizden bir adım önde olursunuz..boşverin laflarıyla sizi yıpratacağına,sizin verdiğinizle kendisi yıpransın.eşinizin ezik ve kötü hissetmesine engel olun.zamanla da yenisini alırsınız..siz mutlu olun,yeter..

cnm arabayı satmayın aldığınız para için kredi çekip verin ama sakın arabayı satmayın daha çok pişman olursunuz ayrıca kredi çekip vermesin çok daha makul bence

hem arabanız size kalır hem parasını vermiş olursunuz hemde soran olursa kredi ödüyoruz kayınvalidem için çektik dersiniz

ama arabanızı satmayın bence... daha çok pişman olursunuz ayrıca niye başkası değilde siz bence arabayı satınca dahada eline bakma ihtimalniz var çünkü tekrar aynı parayı biraraya getir al falan dahada zorlar ve daha uzun süre arabasız kalabilirsiniz eğer bina yaptırıyorsa siz araba almak istesenizde sizin için yapıyorum der alır o parayıda

Kötü bir aileye düşmüşsünüz. Allah sabır versin.
Toprak kayınvalideniz için oldukça doyurucu olacaktır, tabi zamanı geldiğinde.

vermeyin ya arabanızı niye veriyomuşsunuz ki, kredi çeksin vs. kendisi ödesin demirin parasını. Allah gözünü doyursun kapitalist kaynananın :) araba ihtiyaç hele çocuk olunca daha çok ihtiyacınız olacak ama o apartman ihtiyaç değil hak yemek resmen vermeyin arabanızı sakın

Ondan aldığınız borcu ödeyin. Durumunuzu bilmiyorum ama kredi çekebilrsiniz. Bir dahada borç falan almayın. Araya mesafe koyun. Sonra aile huzurunuz bozulur. Geçmişi boş verin. Kadın paraya tapıyor demekki. Ayrıca zengin olsun olmasın bir çok damat tarafı maalesef böyle. Hepimiz bu sorunları yaşıyoruz. Onun için boşverin ödeyin parasını keyfinize bakın.

ya kusura bakmayında çok aç göz kayınvalideniz var mezaramı götürecek olkadar evi onca malı varken size verdiği üç kuruşamı kalmış çok isterse verin başka yolu yok allah gözünü doyursun

kusura bakma canım eğer bunları sana soruyorsa sen ona fazla taviz vermişsinki tepene çıkmaya çalışıyo eğer sınırını koyarsan senden bişey bekleyemez ve isteyemezde bunuda arabanızı satıp 17 bini ödedikten sonra yapabilirsin.maaşına gelincede kimse zorla senden alamaz bunu eşin çözecek hayır anne geleceğimiz için yatırım yapıcaz ve o maaş eşimin emeği diyerek kestirmeli yada başka bir taktik işe girip hemen maaşını bir yere bağla arabanızı yükseltebilirsin en azından bişey beklemez sonrada çocuğuma harcıyorum dersin yani sen vermek istemedikten sonra kimse alamaz

ben arabamı satmazdım.
evsiz mi kaldı? biraz beklesin.
yardım edin bence ama arabayı satarak değil..
o kadar işlem yapılmış, koşuşturulup evraklar halledilmiş 2 demire mi satacaksınız?

cnm bence her ne düşünürsen yada napıcaksan bunların hepsını eşın yapmalı yanı topu eşıne at. beraber karar vein vercekmısınız vermıceksınız ama bu kararı kayınvaldene esın bıldırsın senlık bı durum yok sen araya gırersen memnun kalmazsa suclu sen cıkarsın. kı bende eşin desinki anne flncanın oglu otobuslerdemı gezio dedırtırcen bana ama sen sıkısıksın bız sana 10 bın verelım 15ede ayagımızı yerden kescek bısıy alalım fln dıe acındırsın kendını ama tekrar söylüyorum karar ortak konusma eşinden olsun ve kendı fıkrı gıbı solesın kayınvaldene senı katmasın konusmaya hıc.

aynı bizim kayın peder
eli çok sıkıdır. varlık içinde darlık, bu malları sizin için yapıyorum der hep evlatlarına, hayır evlatların 4 gözle ölmeni mi beklesin nedir yani?

kadin boyle yapmasa zengin olamazdi herhalde

bi arkadas demis...parasini odeyin ve butcenize gore bir araba alin diye...boyle birine borcun olacagina hic olmasin daha iyi gibi.

kayinvalidenin cebi zengin ama gonlu ne yazikki fakir kalmis

kimin kimden once gidecegi belli olmaz, ama oldugunde hersey sizlere kalir zaten

Yerinizde olsam bulabildiğim en eski vosvosu alır, arkasına da sevgili kayınvalideciğim x sağolsun yazıp kayınvalidenizin mıntıkasında her gün tur atardım. Allah gözünü doyursun ne diyim. Benim tavsiyem verin parasını kurtulun bir daha da minnet etmeyin. Ben evlenirken kimsenin 1 kuruşu geçmedi, şimdi ise ohh azıcık aşım kaygısız başım, hiç te karıştırtmam valla ne kendime ne malıma...

ne 1500 ü canım. sen yanlış duymuşun. en kötü memur bile 2000 alıyor. aile hekimleri 8-10 bin arası alıyor. sen kimden duyduysan yanlış duymuşun.

Yıllar önce gencecik 27-28 yaşlarında bir kızken evliliğimle ilgili sıkıntımı buraya yazmışım.aradan tam 5 yıl geçmiş hey gidi günler hey.o kayınvalide çalışmaya başlayınca maaş kartımı cidden istedi.şaka gibi.vermeyince ana oğul şaşırdılar.ayrıca arabayı eşim bana sormadan çat diye bir günde sattı ve anneciğine verdi.daha sonra kayın validem benden o 7 bini de ayrıca istedi.ha dostlar bunla da bitmedi vermeme rağmen onun bunun yanında Bu kızı ben okuttum dedi.sanki 7000 lirayla doktor olunuyor.herneyse yıllarca her şeyi sineye çektim sonuç eşimden boşanalı 3:30 yıl oluyor her şey bitti

Demem şu ki kızlarınızı okutun muhakkak evliliğim boyunca eşimin mobingine maruz kaldım türlü hakaretler işittim yıprandım.bir gün tak dedi canıma boşadım gitti.ben bir bayanım bu eski kocam benden nafaka isteyeceğini söyledi bu kadar dini imanı para tabi alamıyormuş sanırım lafta kaldı.vesselam allahtan mesleğim var .allah bunlar gibi dilencileri paralarıyla nefessiz bıraksın.bana da hayırlı bir eş versin .

Ay canım çok üzüldüm inan. Ama kurtulmuşsun bu kadar paragöz insanlardan. Çok haklısın kızlar okumalı kemdi ayakları üstünde durmalı herkes sizin kadar şanslı olamıyor maalesef parası olmadığı için bosanamayip eziyet çeken çok kadin var ülkemizde.

Aaaa sadece basit bi mevzu sanmıştım iş nelere varmış yi yapmışsın Cnm iyice çoşmuşlar onlar toprak doyursun gözlerini hayırlı bi yuva dilerim sana mesleğin de çok güzel başarılar

Ne güzel bir tavsiye . eN AZ 24 25 yaşında evlenmeli . İnsanın 18 19 20 yaşındaki haliyle 25 26 yaşındaki düşüncesi aklı bir olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…