- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
- Konu Sahibi hayallergercekolsa
-
saygida kusur etme vaktin gelmis...Merhaba kızlar ben kayınvalidem le ayni bahcede oturuyom bana yakin bi dedemler bide teyzem var gitsem gitsem en fazla onlara giderim her gidisimdede gidiyorum diye haber veririm sabah esim ise giderken benide annemlere birak dedim daha kaynanamlar uyanmadigi icin haber vermeden ciktik o gunde sansina kayinbabamin kiz kardesi memleketten gelmis haberim yok tabi bundan oglen sonra saat 5 gibi eve döndüm bide ne gorim kaynanam ters ters bana bakiyo icerde misafirler mutfakta basladi bana bağırmaya sen nerdesin misafir gelmis yoksun yardım etmedin hic zaten haber vermeden gitmissin sabah sabah biz esek basimiyiz ve daha bi suru sey cevap vermedim gözlerim doldu tabi bu olaylar olurken gorumcemde mutfakta dedigi tek sey tamam anne bağırma icerde misafir var bi kiside demiyo ki cagirdin mida gelmedi kiz yaptigi yemekte lahmacun yapmis yanina toz humus sanki cok zormus gibi ben saygida kusur etmiyorum her defasinda yardim ediyorum bagiriyo kusmuyorum surekli igneli bisey demiyorum 2 eltim daha var onlarlada kavgali yuzune bakmiyolar ben kavga ciksinda istemiyorum ayni bahcedeyiz diye cok sıkıldım artik bu durumdan ne yapacağımı da sasirdim ben iyi olmaya calistikca daha cok ustume geliyorlar.
ozur dilerim kızlar uzun oldu..
tapulu mal mısın sen..aç ağzını kocan erkeklik edip savunamıyor mu seni bu ne terbiyesizlik kaynana falan demem misafirim gelmiş sen ortada yoksun diye paralı uşağı gibi gören kadının saçını başını yolar sözlerini alır eline teslim ederim ne bu be..saygıda bi yere kadar..bide ağlamaklı oldum diyosun ya çıldırıyorum bazen..yorum yapmayım diyorum da olmuyor..kızlar sizide bir anne baba dünyaya getirdi..evlenince birilerine hizmetli olasınız diye değil..sadece eşinizden mesulsünüz..ona yaptıklarınızda mecburiyet değil ikram ikram..peygamberimizin üstüne kelam mı var daha ya.Merhaba kızlar ben kayınvalidem le ayni bahcede oturuyom bana yakin bi dedemler bide teyzem var gitsem gitsem en fazla onlara giderim her gidisimdede gidiyorum diye haber veririm sabah esim ise giderken benide annemlere birak dedim daha kaynanamlar uyanmadigi icin haber vermeden ciktik o gunde sansina kayinbabamin kiz kardesi memleketten gelmis haberim yok tabi bundan oglen sonra saat 5 gibi eve döndüm bide ne gorim kaynanam ters ters bana bakiyo icerde misafirler mutfakta basladi bana bağırmaya sen nerdesin misafir gelmis yoksun yardım etmedin hic zaten haber vermeden gitmissin sabah sabah biz esek basimiyiz ve daha bi suru sey cevap vermedim gözlerim doldu tabi bu olaylar olurken gorumcemde mutfakta dedigi tek sey tamam anne bağırma icerde misafir var bi kiside demiyo ki cagirdin mida gelmedi kiz yaptigi yemekte lahmacun yapmis yanina toz humus sanki cok zormus gibi ben saygida kusur etmiyorum her defasinda yardim ediyorum bagiriyo kusmuyorum surekli igneli bisey demiyorum 2 eltim daha var onlarlada kavgali yuzune bakmiyolar ben kavga ciksinda istemiyorum ayni bahcedeyiz diye cok sıkıldım artik bu durumdan ne yapacağımı da sasirdim ben iyi olmaya calistikca daha cok ustume geliyorlar.
yakınlık inan beni delirtirdi düşünemiyorum .....tmm onlarda bizim annemiz sayılır ama mesafe herzaman iyidir eşinin tutumu sana karşı iyiyse takma derim....eşler çok önemli çünkü sana teselli verip boşver diyorsa annesini tanıyordur yuvamıza yansımasın da ne halleri varsa görsünler diyor insan.......Merhaba kızlar ben kayınvalidem le ayni bahcede oturuyom bana yakin bi dedemler bide teyzem var gitsem gitsem en fazla onlara giderim her gidisimdede gidiyorum diye haber veririm sabah esim ise giderken benide annemlere birak dedim daha kaynanamlar uyanmadigi icin haber vermeden ciktik o gunde sansina kayinbabamin kiz kardesi memleketten gelmis haberim yok tabi bundan oglen sonra saat 5 gibi eve döndüm bide ne gorim kaynanam ters ters bana bakiyo icerde misafirler mutfakta basladi bana bağırmaya sen nerdesin misafir gelmis yoksun yardım etmedin hic zaten haber vermeden gitmissin sabah sabah biz esek basimiyiz ve daha bi suru sey cevap vermedim gözlerim doldu tabi bu olaylar olurken gorumcemde mutfakta dedigi tek sey tamam anne bağırma icerde misafir var bi kiside demiyo ki cagirdin mida gelmedi kiz yaptigi yemekte lahmacun yapmis yanina toz humus sanki cok zormus gibi ben saygida kusur etmiyorum her defasinda yardim ediyorum bagiriyo kusmuyorum surekli igneli bisey demiyorum 2 eltim daha var onlarlada kavgali yuzune bakmiyolar ben kavga ciksinda istemiyorum ayni bahcedeyiz diye cok sıkıldım artik bu durumdan ne yapacağımı da sasirdim ben iyi olmaya calistikca daha cok ustume geliyorlar.
Anne giderken uyuyordunuz haber verememustim. Ayrica keske arasaydiniz erken donerdim. Ancak su haliniz ve tavrinizdan dolayi bundan sonra mumkun oldugunca mesafeli olmak gerektigine karar verdim der daha da hicbir attigim adimi soylemwzdim.saygı çerçevesinde versenize cevaplarını.
Aynen öyle diyor bosver takma diyo bu kadar lafa kim olsa takvar ben 15 aylik evliyim henus gebe kalmadim hsg cekildim sevgili kaynanamin ona bile lafi var kalk biraz hareket et tikanikligin gecsin diyo her oturdugumda yanına mutlaka bi laf sokuyo bende dunden beri gitmedim evine cok kirildim artik cok degisik bi aile kocamin onundede bagirmazlar bana kabul etmez cunku yaninda laf soktuklarinda cevaplarini veriyoyakınlık inan beni delirtirdi düşünemiyorum .....tmm onlarda bizim annemiz sayılır ama mesafe herzaman iyidir eşinin tutumu sana karşı iyiyse takma derim....eşler çok önemli çünkü sana teselli verip boşver diyorsa annesini tanıyordur yuvamıza yansımasın da ne halleri varsa görsünler diyor insan.......
neden haber vermediği için açıklama yapsın ki bu kızın kocası yok mu ve neden arayacakta erken gelecek kaynanaın misafirlerine hizmet edecek varsaysın ki oğlu bekar gelini yok konu sahibi mecbur mu kızın planı programı var..yani neden kibarca açıklamalar yapmak zorunda ..ben anlamıyorum bu durumu...Anne giderken uyuyordunuz haber verememustim. Ayrica keske arasaydiniz erken donerdim. Ancak su haliniz ve tavrinizdan dolayi bundan sonra mumkun oldugunca mesafeli olmak gerektigine karar verdim der daha da hicbir attigim adimi soylemwzdim.
Soyledim uyuyordunuz gerisini bagirmsindan dinlemedi ki artik evine gitmiyorum cok sıkıldımAnne giderken uyuyordunuz haber verememustim. Ayrica keske arasaydiniz erken donerdim. Ancak su haliniz ve tavrinizdan dolayi bundan sonra mumkun oldugunca mesafeli olmak gerektigine karar verdim der daha da hicbir attigim adimi soylemwzdim.
cnm benimkide soğan suyu iç bak şu böyle hamile kalmış diyordu kapatıp teli ağlıyordum ....birde mayısta öğrendikki eşimde sıkıntı var söylemedim bile ...eşim ameliyat olacak varikoselden nasıl olsa duyacak ......tavrını koy ama kavgayla değil mesafeli ve resmi ol eşin yanındaysada inan bana takma.....Aynen öyle diyor bosver takma diyo bu kadar lafa kim olsa takvar ben 15 aylik evliyim henus gebe kalmadim hsg cekildim sevgili kaynanamin ona bile lafi var kalk biraz hareket et tikanikligin gecsin diyo her oturdugumda yanına mutlaka bi laf sokuyo bende dunden beri gitmedim evine cok kirildim artik cok degisik bi aile kocamin onundede bagirmazlar bana kabul etmez cunku yaninda laf soktuklarinda cevaplarini veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?