- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.050
- 498
- Konu Sahibi hayallergercekolsa
-
Ne deseniz haklisiniz. Rica etse,kizim azicik yardimci ol dese herkes insan elbette seve seve yapar. Ya brn evde calisan kadina emir kipinde konusmuyorum kaldi ki bagirmak...işte bende burasındayım ya kadın misafirle oturmaya çağırmıyor iş yapacaksın diye çağırıyor ...çok üzülüyorum bu zihniyeti gördüğümde kaynanam beni yerimden kaldırmaz evinde ama ben o varken durmam yerimde kesinlikle..
Merhaba kızlar ben kayınvalidem le ayni bahcede oturuyom bana yakin bi dedemler bide teyzem var gitsem gitsem en fazla onlara giderim her gidisimdede gidiyorum diye haber veririm sabah esim ise giderken benide annemlere birak dedim daha kaynanamlar uyanmadigi icin haber vermeden ciktik o gunde sansina kayinbabamin kiz kardesi memleketten gelmis haberim yok tabi bundan oglen sonra saat 5 gibi eve döndüm bide ne gorim kaynanam ters ters bana bakiyo icerde misafirler mutfakta basladi bana bağırmaya sen nerdesin misafir gelmis yoksun yardım etmedin hic zaten haber vermeden gitmissin sabah sabah biz esek basimiyiz ve daha bi suru sey cevap vermedim gözlerim doldu tabi bu olaylar olurken gorumcemde mutfakta dedigi tek sey tamam anne bağırma icerde misafir var bi kiside demiyo ki cagirdin mida gelmedi kiz yaptigi yemekte lahmacun yapmis yanina toz humus sanki cok zormus gibi ben saygida kusur etmiyorum her defasinda yardim ediyorum bagiriyo kusmuyorum surekli igneli bisey demiyorum 2 eltim daha var onlarlada kavgali yuzune bakmiyolar ben kavga ciksinda istemiyorum ayni bahcedeyiz diye cok sıkıldım artik bu durumdan ne yapacağımı da sasirdim ben iyi olmaya calistikca daha cok ustume geliyorlar.
ozur dilerim kızlar uzun oldu..
Tepkini goster.tamam terbiyesizlik etme ama sen saygi gosteriyorsan onun da sana saygili olmasi gerek.sonucta esinin haberi var.ona ayrica haber vermene gerek yok.senin kolesi degil evladi oldugunu farketmeli kv den.farketmiyorsa saygiyi haketmezMerhaba kızlar ben kayınvalidem le ayni bahcede oturuyom bana yakin bi dedemler bide teyzem var gitsem gitsem en fazla onlara giderim her gidisimdede gidiyorum diye haber veririm sabah esim ise giderken benide annemlere birak dedim daha kaynanamlar uyanmadigi icin haber vermeden ciktik o gunde sansina kayinbabamin kiz kardesi memleketten gelmis haberim yok tabi bundan oglen sonra saat 5 gibi eve döndüm bide ne gorim kaynanam ters ters bana bakiyo icerde misafirler mutfakta basladi bana bağırmaya sen nerdesin misafir gelmis yoksun yardım etmedin hic zaten haber vermeden gitmissin sabah sabah biz esek basimiyiz ve daha bi suru sey cevap vermedim gözlerim doldu tabi bu olaylar olurken gorumcemde mutfakta dedigi tek sey tamam anne bağırma icerde misafir var bi kiside demiyo ki cagirdin mida gelmedi kiz yaptigi yemekte lahmacun yapmis yanina toz humus sanki cok zormus gibi ben saygida kusur etmiyorum her defasinda yardim ediyorum bagiriyo kusmuyorum surekli igneli bisey demiyorum 2 eltim daha var onlarlada kavgali yuzune bakmiyolar ben kavga ciksinda istemiyorum ayni bahcedeyiz diye cok sıkıldım artik bu durumdan ne yapacağımı da sasirdim ben iyi olmaya calistikca daha cok ustume geliyorlar.
Benimkilerde basta öyleydi haber vermemi beklerlerdi ben de sadece kocama soylerdim kimse.kusura bakmasin cocuk deyiliz kölede kimseyi ırgılamaz nerde olduğum (esim) dışında simdi sormuyolar bile el.mi yaman bey mi gösterdim çünki
Kv yi annemiz gibi gorduk diyelim
ben zaten asla kv mi haberdar etmem de konu sahibi arkadas bugune kadar hep bildirdigi icin bugun boyle diyebilirdi brlki. Kv misafiri geldiginde hizmrt icin degil de beraber olmak icin gelini cagirabilir. Annesindeyken arayip kizim bugun erken doner misin diyebilir. Bunda bir kotu yan yok bence.
Aslinda bu denli yumusak olmak hakliyken haksiz durumuna dusmemrk icin gerekli. Ben kendi adima ne kvye grlen misafire giderim nr bizr gelene cagiririm. Grlin kv arkadas anne kiz OLAMAZ brnce.
taviz tavizi çeker..Merhaba kızlar ben kayınvalidem le ayni bahcede oturuyom bana yakin bi dedemler bide teyzem var gitsem gitsem en fazla onlara giderim her gidisimdede gidiyorum diye haber veririm sabah esim ise giderken benide annemlere birak dedim daha kaynanamlar uyanmadigi icin haber vermeden ciktik o gunde sansina kayinbabamin kiz kardesi memleketten gelmis haberim yok tabi bundan oglen sonra saat 5 gibi eve döndüm bide ne gorim kaynanam ters ters bana bakiyo icerde misafirler mutfakta basladi bana bağırmaya sen nerdesin misafir gelmis yoksun yardım etmedin hic zaten haber vermeden gitmissin sabah sabah biz esek basimiyiz ve daha bi suru sey cevap vermedim gözlerim doldu tabi bu olaylar olurken gorumcemde mutfakta dedigi tek sey tamam anne bağırma icerde misafir var bi kiside demiyo ki cagirdin mida gelmedi kiz yaptigi yemekte lahmacun yapmis yanina toz humus sanki cok zormus gibi ben saygida kusur etmiyorum her defasinda yardim ediyorum bagiriyo kusmuyorum surekli igneli bisey demiyorum 2 eltim daha var onlarlada kavgali yuzune bakmiyolar ben kavga ciksinda istemiyorum ayni bahcedeyiz diye cok sıkıldım artik bu durumdan ne yapacağımı da sasirdim ben iyi olmaya calistikca daha cok ustume geliyorlar.
MerhabaMerhaba kızlar ben kayınvalidem le ayni bahcede oturuyom bana yakin bi dedemler bide teyzem var gitsem gitsem en fazla onlara giderim her gidisimdede gidiyorum diye haber veririm sabah esim ise giderken benide annemlere birak dedim daha kaynanamlar uyanmadigi icin haber vermeden ciktik o gunde sansina kayinbabamin kiz kardesi memleketten gelmis haberim yok tabi bundan oglen sonra saat 5 gibi eve döndüm bide ne gorim kaynanam ters ters bana bakiyo icerde misafirler mutfakta basladi bana bağırmaya sen nerdesin misafir gelmis yoksun yardım etmedin hic zaten haber vermeden gitmissin sabah sabah biz esek basimiyiz ve daha bi suru sey cevap vermedim gözlerim doldu tabi bu olaylar olurken gorumcemde mutfakta dedigi tek sey tamam anne bağırma icerde misafir var bi kiside demiyo ki cagirdin mida gelmedi kiz yaptigi yemekte lahmacun yapmis yanina toz humus sanki cok zormus gibi ben saygida kusur etmiyorum her defasinda yardim ediyorum bagiriyo kusmuyorum surekli igneli bisey demiyorum 2 eltim daha var onlarlada kavgali yuzune bakmiyolar ben kavga ciksinda istemiyorum ayni bahcedeyiz diye cok sıkıldım artik bu durumdan ne yapacağımı da sasirdim ben iyi olmaya calistikca daha cok ustume geliyorlar.
adamın haberi yok ki kadın oğlunun olmadığı yerde yapıyormuş pisliğini..En buyuk hata esinizde bence. Ne oyle izin almalar falan. Adamin kendi akli fikri yokmu da bir de annelerinden icazet alacaklar.
Doğrusuda o zaten canim kendileri ezildiya illa ezicekler intikammi aliyorum zannediyolar napiyolar acaba:-D :-Dha soylee! eskidenmis o adetler..
kendilerini ezdirmisler zamaninda, simdi biz boyle ozgur takilinca da zorlarina gidiyor. .
bende kendimi ezdirmem kimse kusura bakmasin, bunun aynini kaynanaya da soyledim..
siz ezilmissiniz zamaninda ama ben kendimi ezdirmem..
sizde ezdirmeseymissiniz sizin sorununuz dedim.. :))) agzi acik kaldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?