kayınvalidemle kavga

Ne deseniz haklisiniz. Rica etse,kizim azicik yardimci ol dese herkes insan elbette seve seve yapar. Ya brn evde calisan kadina emir kipinde konusmuyorum kaldi ki bagirmak...

Neden görümcenden destek bekliyosun ki sen deseydin çağırsaydiniz gelirdim diye böyle susup kendini ezdirip sonra saygılıyim diyenleri anlamıyorum kim olursa olsun insan gerektiginde kendini savunabilmeli

Çokta iyi bır kadın olsa diğer iki gelinide yüzüne bakmamazlık yapmaz..
Demekki var birşeyde ikiside konuşmuyor sizinde terbiyenizi bozma vakti gelmiş..
Ne münasebet birde haber vercem pehh ister anama giderim ister kızlarla dışarı çıkar oturur gezerim ister çarşı pazar dolaşır alışverişimi yaparım..
Oldu olacak afedersiniz s*çmaya giderkende nerdesin sen izin aldın mı diyecekler te allam yaaa..
Evlendik diye elin kölesi olmadık ya ev onun bark onun ağırlasın misafirini kendi bildiği gibi..
Gelin görmek istiyorsada oturanlar gitsin kv o yüzüne bakmayan gelinlerine çemkirsin bakalım noluyo..
Ayy gıcıkk yaa daha evlenmeden kayınvalidelere karşı cephe aldırtıyolar ya insana sonra erkek aileside dursun düşünsün bizim gelin niye böyle..
E gelin böyle olmazsa kaynanalar bu sefer işin b*okunu çıkarıyor.. ilk baştan soğuk gelin ol daha iyi zaten varsın düşünsünler sonra biz bu geline ne yaptık ki diye

Benimkilerde basta öyleydi haber vermemi beklerlerdi ben de sadece kocama soylerdim kimse.kusura bakmasin cocuk deyiliz kölede kimseyi ırgılamaz nerde olduğum (esim) dışında simdi sormuyolar bile el.mi yaman bey mi gösterdim çünki

sen onlarin oglu ile evlisin, onlarla degil..
onlarin oglunu mutlu etmek ve ogullarina hayat arkadasi oldun, onlara degil..
sen onlarin hizmetcisi de degilsin..
Nihat Hatipoglu demisti tv de "gelinler kaynana kayinpedere bakmakla mukellef degil,hizmetini de yapmak zorunlulugu yok..eger yapiyorsa da o onun sevabini alir zaten,icinden gelmis yapmis olur... ama yapmaz ise de gunahi yok.. zorunda da degil"
evine hizmetci almamislar ! gerekirse agzini acmayi da bil kendini ezdirme..

Tepkini goster.tamam terbiyesizlik etme ama sen saygi gosteriyorsan onun da sana saygili olmasi gerek.sonucta esinin haberi var.ona ayrica haber vermene gerek yok.senin kolesi degil evladi oldugunu farketmeli kv den.farketmiyorsa saygiyi haketmez

ha soylee! eskidenmis o adetler..
kendilerini ezdirmisler zamaninda, simdi biz boyle ozgur takilinca da zorlarina gidiyor. .
bende kendimi ezdirmem kimse kusura bakmasin, bunun aynini kaynanaya da soyledim..
siz ezilmissiniz zamaninda ama ben kendimi ezdirmem..
sizde ezdirmeseymissiniz sizin sorununuz dedim.. :))) agzi acik kaldi..

her gittiğimde söylüyorum zaten demişsin, her gittiğin yeri habre vermek zorunda değisin o sana niye haber vermedin deyince de savunman: uyuyordunuz olmamalı!! resmen haksız oldugunu kabul ediyorsun o da tepene çıkar tabi.
eşin sana izin verdiği sürece diğerlerinden izin almayı bırak haber bile vermene gerek yok saygısızlık etme elbette ama gerek de yokmuş zaten eşin seni yeterince koruyor. onlara o kadar sık gitmeyerek mesafeni koyarak kırıldıgını belli edersin. yine kapris yaparsa kendi bileceği iş

Alıştırırsanız böyle tuvalete bile giderken haber vermeye vermediğiniz ilk seferde canınıza okurlar tabi. Eşinin haberi varsa diğerlerini neden ilgilendirsin senin nereye gittiğin ne zaman geldiğin Eltileriniz durumu farketmiş olmalı ki yüzüne bakmıyor hayatını yaşıyor siz de hala aman aramız bozulmasın diye kendi sinirlerinizi yıpratın durun

hizmet için değil oturmaya çağırabilir, çağırdığında da her seferinde gelini gitmeye mecbur değildir. bunda hizmetçi muamelesi yapıp bir de mecbur kılıyor nasıl işse.

Baslik yanlis olmus Kayinvalindenle kavga etmedin , kaynanan seni bi guzel azarlamis..

Sen neden agzini acip crvap vermiyosunki ? Annenmi babanmi ? Aynisini annen yapsa eminim cevabin hazir olurdu , ne icin haber veriyosun onlarlami evlendin sen ? Haber vermekte ne demek..
Senin gibiler yuz veriyor kaynanalara sonradan herkesi boyle bekliyorlar .
Saygida kusur etme vaktin gelmis ve geciyor ..

taviz tavizi çeker..
sen sustukça o daha çok pay çıkarır bağırmak için ve senin üstünde hak iddia etmek için.
sen haklarını kadının ellerine veriyorsun, sonra neden böyle oldu diyorsun?
verilen hak geri iade edilir mi de kadın sana versin istemediğin haklarını?

Gerektiginde bu agzi acmayi da bileceksin..
susmakla saygili olmus olmuyorsun.. sadece kendini ezdirmis oluyorsun..
ben sana bagir cagir kalp kir demiyorum ama gayet resmi bir sekilde kendi hakkini ve sana yanlis geleni konusabilirsin..
sen sana gore dogru olani konusuyorsun diye sanada tavir aliyorlarsa valla kendileri bilir..
islerine gelirse.. yola devam...

Merhaba
Bende 9aya kadar seninle ayni durumdaydim kaynanamla yasiyordum oda ayni boyledi bi yere gitseydim neden izin almadin benden diye kizar busuru laf ederdi evi temizlememis fln bi defada bende eve geldim misafirler vardi onlarin yaninda bana laf vermisti boyle ..cok zor ben sustukca sesimi fazla cikartmiyordum ve bi gun gene kaynanam esim gitikden sonra bi bagirmaya basladi sonra kapiyi vurdu giti sonra gorumcem aradi sacini basini yolicam senin diye ne istiyorsun bizden dedi .... Susarsan boyle olur herkez yuz alir kocan kesilir basina bana oldugu gbi beni salak gorduler hepsi ustume geldiler bidaha birsey soylerse cvpbini hemen sap diye ver sert olicaksin boyle isanlara iyilikden anlamiyorlar .

ben onu bunu bilmem kocanin ailesi, gelininden cekinmeyi bilecek az da olsa..
oyle bodoslama dalmayacak herseye her konuya.. haddini bilecek..
kocalar hanimini ezdirip agzini acmiyorlar ise bile ailelerine, o zaman gelinler agzini acip kendini koruyacak..
ben gerci bunu yapiyorum da ne oluyor "kotu gelin" oluyorum Allah bilir, ardimdan neler diyorlardir..
ama ne yapalim ardimda dimdik duran beni savunan koruyan koca yok.. bu durumda ben erkek olup kendimi korumak zorunda kaliyorum ne yazik ki..
onlarda hakkimda ne dusunurse dusunsun cokta TIN..

Yok artık.
Neden biryere giderken haber vermek zorunda olasınız ki?
Biraz uzak durun artık.
Çağırsa bile gitmeyin.
Eşinizide durumdan haberdar edin.

En buyuk hata esinizde bence. Ne oyle izin almalar falan. Adamin kendi akli fikri yokmu da bir de annelerinden icazet alacaklar.

Bu kadarı saygı değil kendini ezdirmeye giriyor. Ayrıca evlilikte eşler birbirine karşı sorumludur, eşinizin haberi olan bi şeye kim ne hakla karışır? Kaynana seni saymadığı gibi oğlunu da saymıyor. Adam seni bırakmış ama önemli değil kendinden izin almamışsın sonuçta. Oğlu eşekbaşı çünkü

Doğrusuda o zaten canim kendileri ezildiya illa ezicekler intikammi aliyorum zannediyolar napiyolar acaba:-D :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…