kayınvalidemle kavga

Ben bu durumlarda bir tek şeyi merak ediyorum..
Eşiniz ne dedi bu işe??
Esim duyunca cok sinirlendi misafir oldugu icin konusamadi o gun bana bi daha gitme oraya konusmada dedi kaynanam kendi cagiyo beni gel yardim et bana diyo mecbur kaliyorum oyle diyincede aciyorum yasli kadin diyorum kızlari evli ama degmiyomus bi daha asla oyle davranmicam

Az yesin kendine hizmetci tutsun

Sen ona haber vermek zorunda misin? Kocan senin muhatabin. Kizi gelmis zaten ne var iki kisi misafir agirlayamiyolar mi? Ezdirme bu kadar kendini gozun acik olsun

Az yesin kendine hizmetci tutsun

Sen ona haber vermek zorunda misin? Kocan senin muhatabin. Kizi gelmis zaten ne var iki kisi misafir agirlayamiyolar mi? Ezdirme bu kadar kendini gozun acik olsun
Artik hic bi sekilde beklenmsin zaten kadar yapiyosun bi teşekkür bile etmiyor degmiyomus

Bunu size söylemiş ama annesine de söylesin bi daha gelmeyecek diye..

Saygi susmakla olmaz cnm.icine atarak hastalk bulursun.terbiyeni bozmadan hakkini ara.hak verilmez alinir unutma.boyle devam edersen daha cok aglarsin...

giderken ona haber verme mecburiyetnde değilsin ki kocan blyr mu biliyor tamam yeter kaynanan dış kapının mandalı oluyor

saygısızlık etmenin zamanı gelmiş artık, kocan biliyosa nereye gittiğini ona neymiş sen çocukmusunda bide haber vercen ona iyi olayım derken çok şımartmışsın. eltiler küsmüş rahatlamışlar sende küs ne çekiyosun bu kadını

Sen kocandan kocan senden sorumlu.Nihayetinde de herkes kendinden mesul.Kayınvalidene haber vererek gittiğin için baştan hatalısın alıştırmışsın.Şimdi de haber verme.Birşey derse,benim kocamın habaeri var.Ben koskoca insanım.Nereye gittiğim ne yaptığım belli dersin.Tabi diyebilirsen.Ezdirirsen ezilirsin.

"çağırdın da mı gelmedim?" diye savunma olmaz. hala durumu kavrayamamışsınız. çağırsa da gitmeyebilirsiniz çok normal. misafir ona gelmiş size değil he isterseniz içinizden gelir yaparsınız hizmetinizi ama orası onun evi. her çağırdığında gittiğiniz için göreviniz olmuş.

ayrıca her gittiğinizi niye haber veriyosunuz? gittiğiniz yer de ananız babanız.
yolu siz açmışsınız, o da kendine hak görmüş artık.

E siz hatayı baştan yapmışsınız, izin istemek veya söylemekte ne oluyor? Kayınvalidenizin misafirinden siz değil, kendisi ve kızcağızı sorumlu olabilir ancak, siz ona evine biri gelecek mi? Ya da bir planın var mı anne diye soracak değilsiniz. Kendine güvenmeyen misafir de kabul etmesin bir zahmet, ha evdesinizdir, çıkar büyüğünüzdür yardım edersiniz o kadar kalkıpta bütün planlarınızı kayınvalidenize göre yapacak değilsiniz..

Benim kayınvalide adayım da balayına bizi köye çağırdı, yok daha neler dedim. Anayla, babayla kahvaltı yap, akşam yemeği ye, sofrayı kur kaldır, bulaşığı yıka, 3 kere denize gideceğim diye 45 dk yol çek, sonra bunun adı da balayı olsun.

bende kimi ne kadar seversem değer verirsem o da bana o kadar sever değer verir sanıyordum....insanların bu kadar nankör olduğunu öğrendiğimde hayattan soğudum.,..bu devirden sii...en yaranıyo unutma bu lafımı....

Evden cikarken esinden izin almani anliyorumda kvden neden izin alicakmissiniz onu anlamadim? Kendisi bi yere giderken kvsini arar mi izin ister mi?

Çağırsa da gitme 'evde işim var gelemem' de veya dışarı çık.
Eğer şikayet ederse eşin bu sefer 'o istediği zaman gelir' desin. En azından eşin seni koruyor. Bu konuda tek kalan kadınlar var.

Çok taviz vermişsin. Eşinin annesi diye her hareketinde hesap vermek zorunda değilsin.

Öyle gözlerin dolu, azarın bitmesini beklersen daha çok huzur beklersin.

Bir kere tepkini koy, tersle bak merak etme bir kez kötü olacaksın çekinecek sonra
sana çemkirmeye.

Kimmiş ki haber vercem onlara, izin alcam bee!

Kv yi annemiz gibi gorduk diyelim
ben zaten asla kv mi haberdar etmem de konu sahibi arkadas bugune kadar hep bildirdigi icin bugun boyle diyebilirdi brlki. Kv misafiri geldiginde hizmrt icin degil de beraber olmak icin gelini cagirabilir. Annesindeyken arayip kizim bugun erken doner misin diyebilir. Bunda bir kotu yan yok bence.
Aslinda bu denli yumusak olmak hakliyken haksiz durumuna dusmemrk icin gerekli. Ben kendi adima ne kvye grlen misafire giderim nr bizr gelene cagiririm. Grlin kv arkadas anne kiz OLAMAZ brnce.

işte bende burasındayım ya kadın misafirle oturmaya çağırmıyor iş yapacaksın diye çağırıyor ...çok üzülüyorum bu zihniyeti gördüğümde kaynanam beni yerimden kaldırmaz evinde ama ben o varken durmam yerimde kesinlikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…