kayınvalidemle kavga

Doğrusuda o zaten canim kendileri ezildiya illa ezicekler intikammi aliyorum zannediyolar napiyolar acaba:-D :-D

valla ben yuzune dedim daha 3 hafta once..
kendisi esini ezmeyi biliyor kaynana, ben kocama birsey yaptirinca da zoruna gidiyor.
bende dedim yuzune bu cocuklar benim oldugu kadar senin oglununda.. ben nasil bakiyorsam o da bakacak.
haa ben kendimi ezdirmem kimseye.. siz kendinizi ezdirmissiniz zamaninda bana mi sordunuz ezdirirken.. ?
ben zaten yorgunum, coluk cocuk valla akranlarim hep cocuklarini atiyor kaynanaya anneye.. benim o da yok
hep kendim baktim yavrularima.. kimsenin benim cocuklarimin uzerinde hakki yok dedim..
hele kaynananin hic yok. birgun bir emegi olmadi cocuklarimin uzerinde
hep de vururum yeri gelince yuzune.. agzini acamaz ..
o kadar gel diyoruz yanimiza gelmiyor naz ediyor. gel de torunlarina bak, bir yardim et..
yoooo asla gelmez..
ben yoruldum o degil..
sonsuz saygiliyimdir o ayri.. asla bir gun terbiyesizlik yapmamisimdir buyuklerime..
ama hakkimi da ararim.. bu saygisizlik degildir..
kendini ezdirmeseydin o eskidenmis de dedim yuzune..

intikam aliyorlar aynen oyle..
ama yerse gelin tabi.. ben yemem..

bence intikam değil yani öyle görmüşler. onların analarına babannelerinin öyle davrandığına şahit olmuşlar, sonra kendileri evlenmişler model aynı. aynen kopyalamışlar..Yoksa bilerek işkence etmez insanoğlu, kasıtlı yapan vicdan yoksunları vardır ama bir çoğu böyle görmüş.
ama bu tür sorunlarda 1/4 hata kvalide ise 3/4 hata gelinde.. gelin konu sahibi gibi evlenmiş yetişkin bir insan sıfatında ama gel gör ki kendini savunacak durumda değil. içler acısı.

Ayyy yy birde bende var Düşünsenize her sabah ben ise giderken kapilarini çalıyorum gelince geldim die birde giriş katta görümceme var cam kuşu geçerken ne yaptın dönerken ne yaptın offf be yeter de ben diyeceğim günü iple çekiyorum az kaldı çok az

Saygiyi hak etmeyen kimselere "ama ne olursa olsun saygi duymaliyiiiiiz." dusuncesiyle yaklasirsak sirtimizda genisce yer ayirmaliyiz binmek isteyecekler icin.

Gözlerin dolana kadar o kadının gözlerini morartsaydın ya :)
Sen nie hesap veriosun ki ?
Oraya gidiCem geldim giriş kartıda çıkartsın sana oldu bitti

En buyuk hata esinizde bence. Ne oyle izin almalar falan. Adamin kendi akli fikri yokmu da bir de annelerinden icazet alacaklar.
Esimin varken bisi demiyo ki zaten esim beni herseyde korur agizlarinin payini verir zaten bana 3-4 kez boyle yapti baktim olmuyo esime anlattim sakin bi daha gitme konusmada dedi kaynanam kusmuyo ki kusse nasil iskence cektirecek bilerek çağırıyo gel yardim et diye yaslidir diyodim kizlari evli aciyodum ama bitti artik ne sabirliymisim

O zaman sucu sizde buluyorum. Suc demeyelim de fazla iyi niyet diyelim. Zaten anlamissinizdir kime nasil davranmaniz gerektigini, kimin hakedip haketmedigini.

of bu kaynanasının cadılıklarına, terbiyesizliklerine susup başını eğen insanlar beni öldürecek
böyle yaptıkça katlanarak artacak yaptıkları.eşinin annesidir saygı bla bla bla... falan tamam da? resmen eziliyor bir dayak yemediği kalıyor? bu ne yahu,artık gitmesen ne?sen sustukça anlayacak sanki. 'bak bak utancından yüzü yok kapıma gelmeye,biliyor yaptıgını gelemiyor kapıma' diyecek.

bir zamanlar benim kaynanamda bana haber vermeden gidiyosun demişti de ağzının payını almıştı
bir arkadaşın dediği gibi saygıda kusur etme zamanınız çoktan gelmişte geçiyor bile
diyemedinizmi ben eşimden başka kimseye haber vermek zorunda değilim diye,siz böyle her attığınız adımın hesabını verirseniz o da böyle bağırır işte

Slm canım hataylıymıssın neresnden bende hataylıyım özel mesaj gndermdm hemserimsin

katılıyorum ne kadar iyi olmaya çalışırsan o kadar başına çıkıyolar...of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…