- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
- Konu Sahibi kaynana_zede
İlişkinizi gözden geçirin derim bu gidişatla çok üzülürsün gülümterbiyesizlik yaptığımı ve sonuçta onunda bir anne olduğunu haddimi bilmem gerektiğini en sert şekilde söyledi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişkinizi gözden geçirin derim bu gidişatla çok üzülürsün gülümterbiyesizlik yaptığımı ve sonuçta onunda bir anne olduğunu haddimi bilmem gerektiğini en sert şekilde söyledi.
Tabiki sihirli değnek yok.Kv kötü niyetli olabilir, laf sokuyor olabilir, lafları can acıtabilir. Bunlar evlenmeme sebebi değildir. Bir çok kv bu şekilde çünkü, evlenecek erkek kalmaz herkese onları elersek. Evet eşinize/nişanlınıza senin annem bana şunu dedi, senin annem bana şunu yaptı, senin annen kötü deyip durursanız o da size kızacak. Bu da evlenmeme sebebi değil. Çünkü kimse ne kadar kötü de olsa annesine sürekli sürekli kötü şeyler söylenip durulmasına katlanamaz, kadın ve ya erkek farketmez. Bazıları bir iki kez bile olsa kötü şeyler söylenilmesine katlanamaz, bu da evlenmeme sebebi değil.
Evlenmeme sebebi olan şey, bana göre, kv bu huzursuzlukları yaptığında sizin hayatınızı değiştirecek kararları etkileyebiliyor mu? Kv istedi, laf soktu, nazlandı, ağladı diye nişanlınız/eşiniz oturacağınız evi ona göre ayarlıyor mu, eşyalarınıza ona göre karar veriliyor mu, çocuğunuzun ismi ona göre belirleniyor mu, sizden hizmetçilik yapmanız (kültüre göre değişir, bazı gelinler için sorun yoktur, onlar için bu madde önemli değil), misafirlere servis yapmanız vs. bekleniyor mu, işte bunlar önemli olanlar. Kv sizin beğendiğiniz gelinliği beğenmedi mesela, laf soktu kızımınki daha güzeldi dedi. Bunun sonucunda ne oldu? Nişanlınız hadi başka bakalım mı dedi, yoksa ona bakmaya devam mı ettiniz o bir şey dememiş gibi? Bu gibi şeylerde dikkat edin derim. Nişanlınız onun ağzına göre karar veriyor mu?
Peki gerisi, evlenmeme sebebi olmayacak olan şeyler nasıl hallolur diyorsanız, benim tavsiyem kv ile eşiniz yanınızda değilken pek bir araya gelmeyin, muhabbet etmeyin. Onunla özellikle de az görüşecekseniz, ya da sadece arada akşam oturmalarına gidecekseniz samimi muhabbetler kurmaya falan çalışmayın. O yine size laf sokacak. Duymayın, cevap verebilirsiniz tamamen susmak da ezik gösteriyor daha çok üstünüze gelmesine sebep olabilir ama hiç bir şekilde eşinizin "anneme bunu nasıl dersin" diyebileceği şekilde saygısız bir şey söylemeyin. Asla. Çünkü o anda onun söyledikleri tamamen unutulur sadece sizin söylediğiniz şey havada kalır, sadece o hatırlanır. Onun yerine onun ne dediğine önem vermediğinizi belirtecek şekilde davranın. Siz takmadıkça o delirecek, delirdikçe daha büyük laflar etmeye başlayacak. Eşiniz de bu arada hep yanınızda olacağı için ona patlayacak. Kvniz niyetine göre ve sadece huysuz bir yaşlı teyze olması ya da gerçekten de kötü bir kadın olması ihtimaline göre ya kendini geri çekecek, zamanla aranız düzelecek kendiliğinden, ya da iyice ileri gidecek ipler kopacak.
Bunların hepsi sizin olgun davranabilmenize bağlı.
Ama nişanlınızdan onun kötü bir insan olduğuna dair boşuna onay beklemeyin. Aksine "sonuçta yaşlı kadın, niyeti kötü değil" diyen hep siz olun. Bunu söylerken sesinizden kırılmış olduğunuz belli olsun, sonuçta kırıldınız çünkü, dürüst davranmamazlık etmeyin, ama ağzınızdan bu kırgınlığınızın çıkmasına hiç gerek yok. Nişanlınızın elinde de annesini değiştirecek bir sihirli değnek yok.
Tabi ki erkekler eşlerini korumalı, ezdirmemeli. Ama bunu yapsın diye başının etini yemenin faydası değil zararı var ben bunu diyorum. Onun yerine benim anlattığım yöntemle gözüne sokacaksın. İyi bir adamsa zaten sahip çıkar bunları söyler. Kötü, eşini annesine köle diye almış bir adamsa zaten siz istediğinizi yapın bir cacık olmaz. Öyle adamlar da zaten kararları da annelerine göre alırlar ve evlenilmeyecek erkek kategorisine girerler. Değişmezler de kural olarak.Tabiki sihirli değnek yok.
Ama kadın veya erkek anne nişanlım dediğin söze üzülmüş ya da anne böyle dediğinde ikimizde üzülüyoruz dese ne olur?
Bence erkek ya da kadın annelerini sürekli her konuda korumaya geçtiğinde karşı taraf tükeniyor ilişki zamanla bitiyor.
Evlat birşey demediğinde anne daha da güç buluyor. Çünkü evladından duyduğunda etkili oluyor.
melek annenle hayatta mutluluklar diyip hayatından cıkarıyosun napıcaksın ki başka ? bir ömür melek annesine maruz kalma bence. nişanlını seviyorsanda sevme arkasım.merhaba kızlar; 26 yaşındayım ve nişanlıyım temmuzda düğünüm olacak.. ama kayınvalidemin laf sokmaları bitmiyor. sadece laf sokmakla kalsa yine iyi bana nişanlımın eski sevgilisinin adıyla hitap ediyor daha doğrusu ediyordu. bir kerede nişanlımın yanında söyledi oda annesine kızdı yemin etmiş bir kere söyledim diye halbuki yalan her gittiğimde söylüyordu. gelinliğimi diktiriyorum bir hevesle anne bak diye gösterdim ağzını büküp kendi kızının gelinliğinin daha güzel oldugunu soyledi (kendi kızı 40 yaşında 17 yıllık evli) ve daha niceleri kızlar. anneme soktuğu lafları ve hiç bir eşya alışverişine karışmadığını falan anlatmıyorum bile. bana nişanlımın yanında başka o yokken başka davranıyor.
bu konuyu nişanlımla paylaştım herşeyi anlattım annesinin böyle şeyler söyleyebileceğini ama art niyeti olmadığını yaşlı olduğunu herseyi unuttuğunu söyledi. ciddiye alma duyma söylediklerini dedi. ama benim içim bir türlü soğumuyor. bu sabahta birbirimize girdik bu konu yüzünden bana demediğini bırakmadı ama annesi melek....
ben ne yapayım artık bilmiyorum
Eee konu sahibi tablo çok net değil mi?Hiç kimseyle geçinemeyen kadın seninle neden geçinsin ?aynı şeyi yaşayan çok kişiymişiz. benim ki farklı bir model 30 yıldır aynı binada oturuyor bir tane komşusu yok. kendi kız kardeşiyle 17 yıl küs kalmış. her akrabasıyla kavagalı. kadın inanılmaz geçimsiz. annem uyma kadına diyo sabrettiğim yere kadar sabredicem. sonrası Allah kerim..
Akıllı kızsın vesselam.Allah yolunu açık etsin.döndüm yaklaşık 2 saat önce bitirdik..
merhaba kızlar; 26 yaşındayım ve nişanlıyım temmuzda düğünüm olacak.. ama kayınvalidemin laf sokmaları bitmiyor. sadece laf sokmakla kalsa yine iyi bana nişanlımın eski sevgilisinin adıyla hitap ediyor daha doğrusu ediyordu. bir kerede nişanlımın yanında söyledi oda annesine kızdı yemin etmiş bir kere söyledim diye halbuki yalan her gittiğimde söylüyordu. gelinliğimi diktiriyorum bir hevesle anne bak diye gösterdim ağzını büküp kendi kızının gelinliğinin daha güzel oldugunu soyledi (kendi kızı 40 yaşında 17 yıllık evli) ve daha niceleri kızlar. anneme soktuğu lafları ve hiç bir eşya alışverişine karışmadığını falan anlatmıyorum bile. bana nişanlımın yanında başka o yokken başka davranıyor.
bu konuyu nişanlımla paylaştım herşeyi anlattım annesinin böyle şeyler söyleyebileceğini ama art niyeti olmadığını yaşlı olduğunu herseyi unuttuğunu söyledi. ciddiye alma duyma söylediklerini dedi. ama benim içim bir türlü soğumuyor. bu sabahta birbirimize girdik bu konu yüzünden bana demediğini bırakmadı ama annesi melek....
Nasil baslarsa oyle gider...bence hemen biran ince evlenin.gormezden duymazdan gelmek ona en guzel cevap.sen terbiyenle dersini ver canim bos ver aldirma.bazi kjskanc kaynanalar boyle yaparlar bu olasi bi durum alisman lazim.duyma gorme he hıı haklisin de gecistir.o konusurken baska biseylerle oyalan ne bileyim telefonla ugras baska islerle mesgul ol.boylelikle vi soylermerhaba kızlar; 26 yaşındayım ve nişanlıyım temmuzda düğünüm olacak.. ama kayınvalidemin laf sokmaları bitmiyor. sadece laf sokmakla kalsa yine iyi bana nişanlımın eski sevgilisinin adıyla hitap ediyor daha doğrusu ediyordu. bir kerede nişanlımın yanında söyledi oda annesine kızdı yemin etmiş bir kere söyledim diye halbuki yalan her gittiğimde söylüyordu. gelinliğimi diktiriyorum bir hevesle anne bak diye gösterdim ağzını büküp kendi kızının gelinliğinin daha güzel oldugunu soyledi (kendi kızı 40 yaşında 17 yıllık evli) ve daha niceleri kızlar. anneme soktuğu lafları ve hiç bir eşya alışverişine karışmadığını falan anlatmıyorum bile. bana nişanlımın yanında başka o yokken başka davranıyor.
merhaba kızlar; 26 yaşındayım ve nişanlıyım temmuzda düğünüm olacak.. ama kayınvalidemin laf sokmaları bitmiyor. sadece laf sokmakla kalsa yine iyi bana nişanlımın eski sevgilisinin adıyla hitap ediyor daha doğrusu ediyordu. bir kerede nişanlımın yanında söyledi oda annesine kızdı yemin etmiş bir kere söyledim diye halbuki yalan her gittiğimde söylüyordu. gelinliğimi diktiriyorum bir hevesle anne bak diye gösterdim ağzını büküp kendi kızının gelinliğinin daha güzel oldugunu soyledi (kendi kızı 40 yaşında 17 yıllık evli) ve daha niceleri kızlar. anneme soktuğu lafları ve hiç bir eşya alışverişine karışmadığını falan anlatmıyorum bile. bana nişanlımın yanında başka o yokken başka davranıyor.
E yuhkadın çok fenaaaa.... dişle ilgili bir konu açıldı benımde kanal tedavisi olması gereken bir dişim var korkuyorum gidemiyorum dedim annenin evinde yaptır bize sağlam gel dedi. sanki koyun alıyo. görmemezlikten gelmek imkansız
Ohaakadın çok fenaaaa.... dişle ilgili bir konu açıldı benımde kanal tedavisi olması gereken bir dişim var korkuyorum gidemiyorum dedim annenin evinde yaptır bize sağlam gel dedi. sanki koyun alıyo. görmemezlikten gelmek imkansız