- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
- Konu Sahibi kaynana_zede
nişanlından ayrı görüşme kv ile, görüşmek zorundaysan da o nasıl laf söylüyorsa sana aynısını ona yap ama uzatma. mesela dişle ilgili konuda ben olsam "at mıyım ben" der susardım, sonra da en kısa sürede olay mahalinden bikaç dklığına uzaklaşırdım. lafını söyle ve sus. veya çok kırıcı bir laf mı etti cevap vermek istemiyorsan o an bozuntuya verme ve direkt arana mesafe koy arama, sorma.
şöyle düşün; annen benzer davranışta bulunsa nişanlına, nişanlın anneni sana şikayet etse, sen anneni korumaz mısın bir şekilde. ben söyletmem laf anneme mesela, o yüzden aynı durum eşim için de geçerli doğal olarak.
burada bahsettiğim kv ni haklı gormek değil. ben bu şekilde başa cıktım. benimkinde bir de beni kendisine rakip görme olayı vardı fena derecede. neler atlattım ama sorunu bu şekilde çözebildim.
şöyle düşün; annen benzer davranışta bulunsa nişanlına, nişanlın anneni sana şikayet etse, sen anneni korumaz mısın bir şekilde. ben söyletmem laf anneme mesela, o yüzden aynı durum eşim için de geçerli doğal olarak.
burada bahsettiğim kv ni haklı gormek değil. ben bu şekilde başa cıktım. benimkinde bir de beni kendisine rakip görme olayı vardı fena derecede. neler atlattım ama sorunu bu şekilde çözebildim.