kayınvalidemle nasıl baş ederim.

Doktor bu ne!!!!
Noktalama işareti Yok sessiz harfler yok.
İnanın okuyamadım istesem de

Canım susarsan tepene çıkar her söylediğine cvp verki bidaha kine sana bişey söylemeden söyleyeceği şeyi düşünüp söyler

Anne sen benden tecrübelisin sen öyle yaptın herhalde deyip lafı yapıştırsaydın . Sen şimdiden mesafeyi koy öyle sık sık arayıp sorma .

Bizde kv ile aynı şeyleri yaşıyoruz eşim olmadıgïnda haddini aşıyor malesef . Eşim allahtan annesini tanıyor , eşime söyledigimde birdaki tartışmada ses kaydı al en azından ben bunları geline söylemedim derse kendisine dinletirim dedi artık en son çare olarak bıkmış artık annesinin geçimsizliklerinden çünkü.

Ay iğrenççç
Allah sabır versin

Asıl pişmanlıgı evlendikten sonra yaşıcaksın. Adam annesini savunan bi tip senbu kadınla şimdi başa çıkamıyosun. Sonrasını düşünemiyorum bile

Sende ona laf şok nisanlin yaninizdaykende iyi davran nisanlina annesini kotuleme bak bu bir tecrübeli abla tavsiyesi . Sen eğer nisablinla konuşurken ay annen de sağolsun şöyle dedi bende onu annem gibi seviyorum falan ayağına yatarsan nisanlin senin iyi niyetli olduğunu düşünüp ilerde annesine kızacak anne gelinin kötü bir niyeti yok seni seviyor diyecek. Yani kadının oyunu tersine dönecek . Valla bak uygulandı ve başarılı oldu bu.. biraz sabır gerektiririyor ama uzun vadede çok iyi sonuç alacaksın ki zaten evlilik de uzun vadeli bir ilişki durumu

Kız kaynana sende gelin okurken babam seni sanayiye mi götürmüştü rektefe yaptırmaya diyeydin ben dayanamaz derdim valla

Kv Lerin pek çoğu az ya da çok böyle
Bilinçaltında hep bir kıskançlık oluyor oğlunu paylaşamamazlık .bir tur meme savası
Yani yaşadığınızın ufağı fazlası herkesce yaşanıyor

Ama aynı evde değilseniz araya mesafe koyularak idare edilebilir.bence evlenince kız anneleri bile bi değişiyor kıskançlık gösterebiliyor misal Benim annem sizin de bir aile olduğunuzu kabul etmeleri elbet zaman alacak.

Mesafe şart çunku bas edemezsiniz!!edilmesi mümkün bir ilişki biçimi değil.yani sürekli Zafer beklemeyin;ona da yasatmayın. Çok zordur gençseniz bi de ama olgun davranın.ben hep sevdiğim adamın annesi olduğunu düşünürüm bişeylere kızdığımda.
Odağınıza bu ilişkiyi değil eşinizi ve kendi hayatınızı koyun.oyalanın.bunlar aslında hayatın cilveleri yani

terbiyesizlik yaptığımı ve sonuçta onunda bir anne olduğunu haddimi bilmem gerektiğini en sert şekilde söyledi.
Evet o bir anne . Kaba da olsa kıskanç da olsa fesat da olsa sinsi de olsa o bir anne hele ki evleneceğim adamın annesi. Sana bir ömür bu uyarıyı verecek bu adam bence sende oyunu kurallarına göre oynamayı öğren. Aramıza hoşgeldin kaynana mağduru yeni gelin ..

evlenme sakın yanacaksın sakın evlenme

30 yıl mï allah gani gani sabır versin size merak ettim kv kaç yaşında ?

Ooooo hala dipcik gibidir . Allah sabır versin size .
aynen öyle valla kadını kendi ailesinde çekebilen bir insan evladı daha yok. eltime neler yapmış zamanında . eltim diyo ki bu iyi halleri şimdi biraz düzeldi eskiden çok beterdi diyo. düşün bide kadının düzelmiş hali.

Hayatini zindan da gecirmek istiyorsan evlen,bastan boyle yapiyosa vay haline canim.
Tekrar tekrar dusun
Kv benim kiymetli anneme laf sokacak oylemi yikar yakarim ya ortaligi.

Simdi nisanlin daha sonra esin olacak afam sana evlelene kadar sabir gosterir sonra butun herseyi kusacak bak gor.

O nasıl bir laf ya ..bize sağlam gel .peki oğlu saglam mi?sende laf sok ve nişanı at gitsin.o erkekle omur geçmez.senin ilerini düşünebiliyorum canim .temmuzda düğün ağustosta da burada konu acarsın esim cok anneci ne yapmalıyım diye. Şimdiden laflarını esirgemiyorlar baksana. Evlenince yerden yere vururlar seni. Ayrıl canim ayrıl. Nisalinda anaci cok belli.yasli diye ağzına geleni söyleme hakkı yok o zmn senin annen de nisanlina söylesin ağzına geleni sonra annem yasli de o da hoşgörsn Bakalım ne olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…