cnm içine atma sakın kibarca cvbını ver..
allahtan ayrıymışsın.
bılezık takma bızded var duugnlerde.
gercı ben sevdıgım için takarım.
yengem sevmez.
ilk zamanlar bızde var dıye annem kızım istersen sende tak dedi bı kaç kere.
yengem istemeye istemeye taktığı anlasıldı.
ama ben sevmıyorum takamam deseydı zorla takıcak degıldık ona.
yanı ınsanın kendını ıfade etmesı gerekıyo.
bilezık takmak şalvar gıymek çokta önemli bı sorun değil bence...
bıde Allahtan ayrıymışsın.
mesafenı koyarsın..her zaman gıtmessin. olur biter.baska yapacak bişey yok.
yaptığınız ya da yapacağınız şey sizi çok mutsuz edecekse yapmayın arkadaşım. ama sadece olayı güç savaşı olarak görüyorsanız yanlış yapıyorsunuz derim. yalın gerçeklik çoğu zaman olayı çözer. ben altın takmaktan hoşlanmıyorum deyin kesin. ben olsam köy yerinde şalvar giymekten rahatsız olmam. köylüler kendilerini benimseyenleri severler çünkü. ama çok mutsuz oluyorsanız ben böyleyim deyin ya da demeyin istediğiniz gibi davranın. ayrıca iki kişinin ilişkisi arasına hiç girmeyin derim. bu anneniz kocanız olur, kocanız annesi olur, ya da anneniz ve kaynananız olur. yorum yapmayın bırakın onlar birbirlerini kendileri tanısın anlasın. anlamıyorlarsa da o sizin değil onların sorunu. size şikayet eden olursa da ben karışamam deyin kesin. ben hep öyle yaptım ve zararını görmedim:) kimse arasında köprü olamam ezilemem kafa yoramam dedim ve herkes kabullendi:) mutluluklar dilerim
Aynı kaynanamın huyları ya. Üzme kendini bende aynı senin gibiyim sessizim cevapta veremem içime atar dururm benimde içim şişti malesef benim bide çocuğum var. Eşimde hep annesinden yanadır. Boşuna dememişler kaynananın en iyisi cennete kambur girermiş diye nereye kadar çekicez bilmiyorum((
Canım yavaş yavaş olacak..
Yapmaya yapmaya kayınvalideni alıştıracaksın..
Bak şimdi köye gidiyormuşsunuz bunları denemek için güzel bir fırsat..
Şimdiye kadar yaptıklarının % 50'sini yap bu defa..
Altınları takma,alerji yapıyor de,çok sıcak takamıycam de..
Onunla gezmeye bi gidersen bi gitme..Yavaş yavaş alışsın..
Yapmayınca kırılıyor,diyorsun..Bırak kırılsın..
Bazen insanların kırılmaları da gerekir
offf....daha çok yenisin canım
ilk zamanlarda kaynana çok batar gözeeeee
sadece sana tavsiyem çok yüz göz olma önüne geçilmiyor sonradan
alışınca hiç vazgecmeyecektir...
bugün çok neşeli olup eski herşeyi unutmak istiyorum güzel bi gün olsun eşimde mutlu olsun... bi vesile olacak yazdıklarınızda teşekkür ederim hoşgörülü olmak her zaman her zaman güzel sonuçlar verir ama işte stres yorgunluklar bazen tahammülü azaltıyorkırıldığı zamanda hemen ağlayıp hasta oluyor bire bin katıp ortalığı velveleye veriyor ama hep mazlum rolünde... halbuki ortalığı karıştıran hep o ama... alışamdım hala bu durumlara... eşimin ablasını Allah biliyor çok severim çok temiz kalplidir eşi de aynı şekilde ama bir mal mülk dolamış diline sürekli bunları biizm aramıza sokuyor mesela.. bize ev alındı evlenirken ben mesela evden bahsedeyim hemen ay ablana da alsaydık bitane ona da alıcam ama kesin şimdi bidaha para gelsin size bişi yok onlara alıcam ... ya da işte sürekli enişteyi över onlara biz hiç yardım etmiyoruz kendileri yapıyo çıldırıyorum para pul benim zerre kadar umrumda değil sormuyorum da bilmiyorum keşke allah nasip etse de hemen bugün alınsa herşeyleri benden iyi olsa inan hiçç umrumda değil mutlu olurum ama o sürekli bunları konuşup ne bilim rahatsız oluyorum çok mu büyütüyorum bilmiyorum ama sanki ben bişi diyomuşum kıskanıyomuşum gibi allah biliyo zerre kadar kıskanmam onlar ii olsun ben mutlu olurum... kafam çok doldu artık
Canım büyütmüyorsun,abartmıyorsun da..Bunlar hepimizin rahatsız olduğu şeyler..
Eşimin ailesinin para pul konuşması beni de rahatsız ediyor..Paraya tapıyorlar adeta..
Para mabud,bankalar mabed onlar için neredeyse..
Sen kendi küçük ailene bak şimdilik..Birikimlerinizi yapmaya çalışın..
Bu düşündüklerini doğru kelimeler seçerek eşine de anlat..Daha çok yenisiniz,zamanla anlayacaktır..
Ayrıca her kavga gürültüde kayınvalidelerin bayılıp hastalanması çok olağan bir numaradır canım,bak bizler buna alıştık..
Bir zaman sonra bu numaralar eşine de sökmemeye başlayacak,korkun olmasın.
Sen sadece eşine ne düşündüğünü doğru şekilde ifade et ve yapmak istemediklerin konusunda kesinlikle bilgi sahibi olsun..
benim k.validemde öyleydi, sonra galiba eşim konuştu anne takmak istemiyorsa söyleme diye, şimdi bişey deemiyor, canım şalvar falan nerelisin sen? Bizim ordada vardırda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?