taviz verdikçe daha fazlası isteniyo dimi.... böyle işte:97:
kesinlikle evet..bakarki sen her söyleneni yapıyosun dahada artar istekleri..
valla melikeertan bnm kaynanamla kardeşler mi ne anlamadım aynı dert bndede var hp baskın olayım onları bn yöneteyim istiyor bzm aklımız yok ya sanki kocamıda anneme karsı dolduruyo o şöyle o böyle halbuki agzında dili yok kadının güya anneme gtmeyelim diye sogutcak ya oglunu bnde kafayı ymk uzereyım eve gelıyoruz bi ton kavga ediyoruz lafınıda veremiyorum bnde aynı sen gibi
allah böle kaynanası olanlara sabır versin....
valla benim de kaynanadan yana sorunlarım var bunu bazı topiklerde paylaştım.lakin bana istemediğim hiçbirşeyi yaptıramadı yaptıramazda.banada bir yere gideceğimiz zaman altınlarını tak falan dedi.sadece kendi köyüme gittiğimde takmıştım.başka seferde istemiyorum dedim takmadım.yemek yerken başını ört derdi ki ben zaten kapalı biriyim.ben aksine açardım.Abartmıyorum.bebeği başı açık emzirme dedi aksine emzirdim.ha şu var gerçekten bunları yapmak günah olsaydı evet yapmazdım.ama onun batıl inançları ve bana yaptırmak istedi.ben onu değiştiremezsem oda beni değiştiremez.bu hakkı vermiyorum ona.
bravo ozaman sana çok güldüm yaNe sinir olmuştur ama Aslında kendini yıpratmadan böyle karşı atağa geçmek lazım dimi bakne iyi etmişsin
başetmek mümkün mü var mı böyle bir şey bilen varsa banada söylesin???dikdatör gibiler.....sinir oluyorum yaa nefret ettiriyorlar kendilerinden illa.allahım ben böyle biri değildim...
Yine düğünlerde derneklerde altınlarını tak diyen bir kayınvaliden var.Ben ne yapayım bütün altınlarımı alıp kendine a dan z ye ev eşyası düzen bir kayınvalideye sahibim.Beterin beteri var arkadaşım.
evet biz böyle değildik malesef.eşim bazen der sen nasıl bir insan olmuşsun.bende cevap hiiiçç geçikmez.evet bak gurur duy sen ve saz arkadaşlarınla(ailesi) beni bu hale getirmeyi başardınız.diyorum.
Yine düğünlerde derneklerde altınlarını tak diyen bir kayınvaliden var.Ben ne yapayım bütün altınlarımı alıp kendine a dan z ye ev eşyası düzen bir kayınvalideye sahibim.Beterin beteri var arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?