kayınvalidemle nasıl başederim:( huzurum bozuldu...

valla melikeertan bnm kaynanamla kardeşler mi ne anlamadım aynı dert bndede var hp baskın olayım onları bn yöneteyim istiyor bzm aklımız yok ya sanki kocamıda anneme karsı dolduruyo o şöyle o böyle halbuki agzında dili yok kadının güya anneme gtmeyelim diye sogutcak ya oglunu bnde kafayı ymk uzereyım eve gelıyoruz bi ton kavga ediyoruz lafınıda veremiyorum bnde aynı sen gibi

aynen benim annemde öyledir canım ya eşimi de bi sever ki sorma... Ama araya nifak soktu eşim mecbur kalmadıkça gitmek istemiyor şimdi çok üzülüyorum Ama ben de ona aynıısnı yapıcam ki anlasın 2 yüzlü!

valla benim de kaynanadan yana sorunlarım var bunu bazı topiklerde paylaştım.lakin bana istemediğim hiçbirşeyi yaptıramadı yaptıramazda.banada bir yere gideceğimiz zaman altınlarını tak falan dedi.sadece kendi köyüme gittiğimde takmıştım.başka seferde istemiyorum dedim takmadım.yemek yerken başını ört derdi ki ben zaten kapalı biriyim.ben aksine açardım. abartmıyorum.bebeği başı açık emzirme dedi aksine emzirdim.ha şu var gerçekten bunları yapmak günah olsaydı evet yapmazdım.ama onun batıl inançları ve bana yaptırmak istedi.ben onu değiştiremezsem oda beni değiştiremez.bu hakkı vermiyorum ona.

bravo ozaman sana çok güldüm ya Ne sinir olmuştur ama Aslında kendini yıpratmadan böyle karşı atağa geçmek lazım dimi bakne iyi etmişsin

valla aynı melikeerten eşimde bir kere demiyor gidelim diye ayda yılda bir gıdıoz ondada kırk kere arıyolar gelin artık diyee tabi anacımında burnundan geliyoo bekar görümcem var eden bulur inşallah eşim bni ezdirmez allah var ama buna tahammul edemediği için cnku kndisini savunmasın istiyor hmn bn baktırdımda snde muska varda sen ondan bole savunuyonda dıyo daha dun dedi hatta bnde anneme soledi agladı kadıncagız napcm ne etcem bılmıorum

başetmek mümkün mü var mı böyle bir şey bilen varsa banada söylesin???dikdatör gibiler.....sinir oluyorum yaa nefret ettiriyorlar kendilerinden illa.allahım ben böyle biri değildim...

bravo ozaman sana çok güldüm ya Ne sinir olmuştur ama Aslında kendini yıpratmadan böyle karşı atağa geçmek lazım dimi bakne iyi etmişsin

ben sinir olacağıma o sinir olsun.ben ona şöyle giyin şöyle yap böyle yap demiyosam ve bu yaşıma kadarda o söyleyipte ben giyinmediysem kimse kusura bakmasın karışamaz bana karışırsa alır boyunun ölçüsünü

başetmek mümkün mü var mı böyle bir şey bilen varsa banada söylesin???dikdatör gibiler.....sinir oluyorum yaa nefret ettiriyorlar kendilerinden illa.allahım ben böyle biri değildim...

evet biz böyle değildik malesef.eşim bazen der sen nasıl bir insan olmuşsun.bende cevap hiiiçç geçikmez.evet bak gurur duy sen ve saz arkadaşlarınla(ailesi) beni bu hale getirmeyi başardınız.diyorum.

ayyyyyyyy ben yeni evlendiğimde neydi öyle kaynanam neler yaptı bana bir bilsen burnumdan fitil fitil getirdi ama yerine göre cevabını verecksin ben bunu bilirim kavga etmeden şaka yapıyormuş gibi yok sa baş edemezsin allah akıl fikir versin bunlara walla kendi kızlarıda var unutuyorlarrrr

Canım Rabbim yardımcın yardımcımız olsun inş.

Bende hep onu düşündüğüm için kendimden ödün verdim kırmak istemedim ilk geliniyim dedim..Kıyafetimi beğenmediğinde şunu giy dediğinde hazır olmama rağmen değiştim çok defa ama şöyle durup bakıyorum da biraz da benim hatam vardı..Hatam susmak ve çok fazla değer vermekdi..Geç de olsa anladım..Şİmdi bana pek karışmıyor karışamıyor şimdi 4 aylık oğlumu nasıl giydirdiğime sardı..bir yere gideceğiz demi birlikte çıkmadan önce gelir sever ne giydireceksin der ardından işte şunu giydir çok yakışıyor der bende inadına hep başka giydiriyorum yani bende onun dediğini çok defa hazırlamıştım giydirecetim ama sırf o söyledi die giydirmiyorum artık karışmaz die düşünüyorum yani umarım

Bunlarla baş etmek pek mümkün değil güzelim bu yüzden sıkma canını saygısızlık yapmadan sende konuş..Eğer saygısızlık yapar isen koz olarak kullanır bunu sakın eline böyle bir imkan verme..Biraz politik olmak gerekiyor malesef..

Yine düğünlerde derneklerde altınlarını tak diyen bir kayınvaliden var.Ben ne yapayım bütün altınlarımı alıp kendine a dan z ye ev eşyası düzen bir kayınvalideye sahibim.Beterin beteri var arkadaşım.

Eyyy benim Güzel Rabbim yardım et sabır ver bizlere..

Nasıl ya arkadaşım eşin bişey demedi mi..Birlikte mi oturuyorsunuz..?

evet biz böyle değildik malesef.eşim bazen der sen nasıl bir insan olmuşsun.bende cevap hiiiçç geçikmez.evet bak gurur duy sen ve saz arkadaşlarınla(ailesi) beni bu hale getirmeyi başardınız.diyorum.

sen yine iyi diyebiliyormuşsun.ben ailesine bir şey dedğim zaman hemen suratı sallanıyo.bi gerginlik bi asabiyet.aman kıymetli değerli ailesine laf yokkkkk...biz ağaç kovuğundan çıktık yaa....

ya benımkı naptı bacılar 10 tane bılezıgım vardı evde hepımız calısıoz dıye esımın halasıgıle vermıstık saklasınlar dıye bana sormadan alıp borclarına bozdurmus gecen ıkı tane kaldı dıo pıskın pıskın neye ugradımı sasırdım ne dıosun sen dedım ne o bıde ızın mı alacaktım bnm paramla alınmıstı onlar istediğimi yaparım dıo bu ne demek ya bnm paramı mı var bıde demezmı oglumun aldıgımdan haberi var diye eşime soruyom yok dıo kım yalan soyluo kafayı yıcem

allahı yaa sen görüyorsun.geçen bizim altınları nerde saklayalım diye düşünüyoruz evimiz birinci kat olduğu için hırsız kolayca girebilir girmek istese.eşimle konuşuyoruz dedim benim müdürüm erol bey kuyumcu ona verelim o değerlendiriyo geri istediğimizdede aynı şekilde geri veriyor.bu hemen atıldı ben öyle istemiyorum.ya sananeeee altınlar seninmi.direk eşime dedim altınlar benim öyle yapalım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…