bursalıyım .... çok ayrıntı vermim deahhh keke benim eşimde yapsa öle bişi aslında işte birazda benim hatam anlatmıyorum üzülmesin die onun da annesi görse de pek bişi diyemiyo anlıyorum onu da ama olan bana oluyo işte böyle sinirden :S
dün akşam eve gittim yemek hazırlamaya başladım ki eşim aradı ben birazdan ustayla geliyorum eve diye evde bi kaç iş vardı tamam dedim geldi usta işlerini halletti falan ben mutfaktayım hala gelip sarıldı bana daha doğrusu gel bi sarılim dedi özledim dedi gitmedim sonra kendisi geldi sarıldı bi tanıdığımızın restoranı var çok şık bi yer benim oraya çek götürmem lazım alt komşuları da çağaralım beraber gidelim oraya yemeğe dedi bende tamam dedim ama çok yorgun ve uykusuzum mutsuzum en önemlisi alttailerin işi varmış biz gidelim dedi ben de dedim ki gitmesek olur mu ben pek iyi hissetmiyorum dedim ama benim gitmem lazım dedi o zaman gidip gel sen dedim ben evde beklim seni ve ilk bombası BEN BİGÜN ERKEN ÇIKMIŞIM ONDADA Bİ YERE GİTMEK İSTİYORUM dedi bakar mısınız... ben her gece onu en az 9 a kadar bekliyorum bi gece erken gelmiş benim gelmiceğimi bildiği halde ondada dışarı çıkmak istiyomuş... kızlar ben evimi sıfır aldım aldığımızda inşaattı daha yaniöyle diyeyim şu anda sitede 4 aileyiz ve evimde eksiklerim çeyiz kaldır evi toparla derken o kadar yorgun düştüm ki... bi de üzerine bu olanlar gücüm kalmadı hiç. neyse ben peki dedim o zaman sen git madem öyle... giyeceklerini hazırladım giyindi süslendi gitti bu kalkıp geçirmedim. gece boyunca da hiç aramadım sonra bi ara baktım face e en yakın arkadaşı bunun olduğu mekan için @xyz mekan diye yazmış zaten içime doğmuştu şaşırmadım beğendim...bu arada sitede benim evim hariç bütün evlere hırsız girdi tetikte tedirgin bi şekilde oturuyorum evde ve çokta korktuğumu evde yanlız kalmaktan bilir... saat 12'ye kadar hiç aramadım pencerenin önünde yola bakıp onu bekliyorum... sonra dayanamadım aradım bu açmadı bidaha aradım duymamıştır die meşkule aldı ve kapatmış telefonu... yanındaki arkadaşını aradım o da ben 10:30 da ayrıldım yanından işe geldim dedi... sonra bu aradı beni bi on dk sonra gelicekmisin eve dedim gelmesem ne olur diyo bana zırvalıyo bir sürü üzüntüden inanın hatırlamıyorum beynimin ısındığını hissettim o an sen bilirsin gelme benimde burda kalmamın bi anlamı yok o zman dedim kapattım ben ama kafaya koydum çağırıcam taksi gidicem... yine annemi düşündüm üzülür korkar diye o arada da bu damladı zaten ben salonda oturuyorum tam giriş kapısının karşısında yanımdada bıçak duruyo düşünün nasıl korktuğumu hırsız gelirse yanlızım yageldi oturdu karşıma sustuk bi 5 dk sonra bana söyleyeceğin bişi var mı dedim yok dedi senin var mı dedi yok dedim kalktım gittim yatak odasına kapıyı kilitledim uyudum. sabahta erkenden uyanıp hazırlanıp çıkıcaktım tam ben çıkarken bu uyandı wcye girdi çekti kapıyı çıktım... bu akşamda anneme gidicem dün akşam konuşmuştuk yarın akşam mesaiye kalıcaksan bende anneme gideyim hem korkuyorum hem özledim diye zaten ama gece de kalıcam orda anneciğime de bişi belli etmemem lazım... off Allahım bana ve benim durumumda olan bütün arkadaşlarıma yardım et
Hey Allahım yarabbim ya.
Kimi kocam dışarı çıkarmıyor diye ağlar, kimi böyle nazlanır.
E yani ne olurdu çıksan gitsen adamla beraber?
bak tahminim şimdiye kadar verici olmaktan ve bu son zamanlardaki ev işlerinden bitap düşmüşsün.ve gerçekten sinirlerinde bozulmuş.sana kendini daha iyi hissetmen için kendimden bir örnek vereyim.benim eşim bana gel özledim deyip sarılmak istyese ve ben herhangi bir sebepten gitmesem uzun bir süre sarılma olayı kalkar kesin.
bence sen gel annene gitme.benim fikrim dışarda bir yer ayarla ve eşini dışarı çıkar .
bırak ev işlerini falan kalsın.eşinle sabaha kadar sürecek bir plan yap.
biliyorum hep biz yapıcı oluyoruz ama olsun bak yorgun olduğunu bildiği halde genede yemeğe davet etmiş.
direk kendi için plan yapsaydı inanki daha fazla kırılırdın.
evet geceki telefon konuşmasında saçmalamış.ama unut gitsin yemeğe gitmediğin için sinirlenmiştir.boşver.
kayınvaliden için yani daha doğrusu kaynana gelin ilişkisi hakkında bir iki cümle edeceğim.saygı her zaman getirisi olan bir şey değildir.sabır güzel şey ama.karşılığı varsa güzel.hakimiyet kurmak isteyen bir kayınvalideye gereksiz saygı gösterme.kıymeti yok.istemiyorsan altın takma.şalvar giyme.sen doğru bir insansan eşinde anneside seni böyle sevmeli tabi arada özel istekler olur o ayrı.
canım evde çok ağlıyrsan eğer,erkekler bir süre sonra vurdumduymaz oluyor.nasılsa hep ağlıyor diye sırtını dönüp uyuyordur.sen sözde kaynanan için açmışsın konunu ama bence asıl sorunun eşinle birbirinizi anlamamanız
acı ama öyle galiba
iki aydır gözyaşım hiç durmadı desem yeri var bigün ağlamasam bigün mutlaka ağlıyorum... ben aile kurumuna çok önem veriyorum benim anne babam ben 9 yaşındayken ayrıldı bu yüzden bu konuda çok hassasım ...
canım sürekli böyle yaparak yaşayamazsınki,önce sakin ol.belliki eşini seviyorsun.eşinle konuşmaya çalış.korkularını anlat.eminimki eşinde seni çok seviyor.ama dün hata yapmışsın.ne güzel sana sarılmak,seninle dışarı çıkmak istemiş.keşke kabul etseydin.hep buhranla,sinirle yaşarsan emin ol eşinde bıkacak.mutluluklar canım
cansuyum tavsiyelerin için çok teşekkür ederim öncelikle... bitkin düştüğüm doğru hep verici olduğum da öyle ama ben alttan alıp ses çıkarmadıkça o böyle olmaya devam edecek gibi geliyor çünkü son zamanlarda bu hep böyle... ve benim sağlığım cidden bozuldu son zamanlarda sinirlenince üzülünce burnumkanıyo ağlama krizlerim bayılmalarım iyi değilim cidden ona bişi söylemiyorum ama oda farkında ya ben diyorum düşünüyorum yer değişmiş olsak onunla aklım çıkardı mahvolurdum ona biş iolursa diye tama ısrar etti doktora gidelim falan diye ilk zamanlarda ama ne bilim ben ağlarken sırtını dönüp horlaya horlaya uyuyabiliyo mesela... çok mu ince düşünüyorum ben yoksa sinirlerim bozuldda saçmalıyo muyum sorun nerde bilmiyorumama iyi değilim ve bunları daha fazlakaldoracak gücüm yok
burun kanamaları,kol bacak yüz uyuşmaları beyninin ısınması neler neler .hepsini bilirim.keşke bilmeseydim.
ama eğer evlilik devam edecekse denemey değer genede.ama değişmiyorsa bir gün yeni bir eskisi gibi davranıyorsa haklısın tabi.ne bu yuva ne de sen bir oyunun parçası değilsiniz
doktora gittin mi hiç bende de aynıları var stresten deyip geçiştiriyorum ama korkuyorum da bi yandan dzilerimin bağı çözülüyo bazen...
eşimle aramız iyi değil bi süredir zaten 2 aylık evliyimsık sık abuk subuk konulardan zorla tartışma çıkarıyo bu sabah dün akşamdan yine kırgın olmam rağmen yapma etme o senin kocan alttan al diye kendimi telkinedip durdum ve 6:30 da kalkıp hazırlandım onu uyandırdım zar zor uyandı geç kalıyorum işe tabi sırf kıllık olsun diye oyalanıyo sağda solda canım ben geç kalıyorum acele edelim mi dedim bana ne dedi o zaman ben sabahları kendim gidim dedim ne yaparsan yap dedi zaten kapının önünde hazır bekliyorum onu giydim ayakkabılarımı hemen hızlıca indim başladım yürümeye o daha evde o arada da taksiyi aradım o kadar sinirlerim bozuldu o kadar üzüldüm ki sonra arabayla yetişip arkamdan bağardı bin arabaya diye rezalet çıkmasın diye bindim yoldada bir sürü bağardı sadece allaha havale ediyorum dedim ve sustum üstelik bide çenemi tuttu o sinirle kederimden ölebilirm ben bunları hakedicek ne yaptım diyorum ya Allah hepsini görüyor havale ettim ben şimdi ne yapayım çalışıyosun diye kendini bişi sanıyosun diyo ben çalışmıcakmışım hiç istememişti zaten ama aslaa. :
her zaman böyle son zamanlardan sürekli sineye çekiyorum ama çok kırgınım ben alttan alıp sutukça ne bi özür dilemek ne bi güzel söz aynen devam ediyo bu hallerine sabrım taştı taşıcak artık dayanamıyorum bişi yapmadımm çünkü!!! ya bu adam benim elini ilk tuttğum o yanımda değilken etrafımda o kadar insan varken ben onun umrunda değilken de sevip beklediğim senelerce yolunu gözlediğim uğruna saçlarımı döküp kendimi hasta ettiğim adammmkıskançlık etti sustum sevdiğinden dedim işmde beni rezil etti sevmese umursamaz dedim sokaklarda bayılır oldum ben sabahlara kadar ağlar oldum ben ne yaptım bunu hakedicek ? bu mu kıymetim gözümü onunla açmışım ben ya kaldıramıyorum bu mu karşılığı
cicim ayımız olmadı bizim bu gidişle olamıcakta galiba en güzel yıllarım heba oldu yolunda...
dün akşam eve gittim yemek hazırlamaya başladım ki eşim aradı ben birazdan ustayla geliyorum eve diye evde bi kaç iş vardı tamam dedim geldi usta işlerini halletti falan ben mutfaktayım hala gelip sarıldı bana daha doğrusu gel bi sarılim dedi özledim dedi gitmedim sonra kendisi geldi sarıldı bi tanıdığımızın restoranı var çok şık bi yer benim oraya çek götürmem lazım alt komşuları da çağaralım beraber gidelim oraya yemeğe dedi bende tamam dedim ama çok yorgun ve uykusuzum mutsuzum en önemlisi alttailerin işi varmış biz gidelim dedi ben de dedim ki gitmesek olur mu ben pek iyi hissetmiyorum dedim ama benim gitmem lazım dedi o zaman gidip gel sen dedim ben evde beklim seni ve ilk bombası BEN BİGÜN ERKEN ÇIKMIŞIM ONDADA Bİ YERE GİTMEK İSTİYORUM dedi bakar mısınız... ben her gece onu en az 9 a kadar bekliyorum bi gece erken gelmiş benim gelmiceğimi bildiği halde ondada dışarı çıkmak istiyomuş... kızlar ben evimi sıfır aldım aldığımızda inşaattı daha yaniöyle diyeyim şu anda sitede 4 aileyiz ve evimde eksiklerim çeyiz kaldır evi toparla derken o kadar yorgun düştüm ki... bi de üzerine bu olanlar gücüm kalmadı hiç. neyse ben peki dedim o zaman sen git madem öyle... giyeceklerini hazırladım giyindi süslendi gitti bu kalkıp geçirmedim. gece boyunca da hiç aramadım sonra bi ara baktım face e en yakın arkadaşı bunun olduğu mekan için @xyz mekan diye yazmış zaten içime doğmuştu şaşırmadım beğendim...bu arada sitede benim evim hariç bütün evlere hırsız girdi tetikte tedirgin bi şekilde oturuyorum evde ve çokta korktuğumu evde yanlız kalmaktan bilir... saat 12'ye kadar hiç aramadım pencerenin önünde yola bakıp onu bekliyorum... sonra dayanamadım aradım bu açmadı bidaha aradım duymamıştır die meşkule aldı ve kapatmış telefonu... yanındaki arkadaşını aradım o da ben 10:30 da ayrıldım yanından işe geldim dedi... sonra bu aradı beni bi on dk sonra gelicekmisin eve dedim gelmesem ne olur diyo bana zırvalıyo bir sürü üzüntüden inanın hatırlamıyorum beynimin ısındığını hissettim o an sen bilirsin gelme benimde burda kalmamın bi anlamı yok o zman dedim kapattım ben ama kafaya koydum çağırıcam taksi gidicem... yine annemi düşündüm üzülür korkar diye o arada da bu damladı zaten ben salonda oturuyorum tam giriş kapısının karşısında yanımdada bıçak duruyo düşünün nasıl korktuğumu hırsız gelirse yanlızım yageldi oturdu karşıma sustuk bi 5 dk sonra bana söyleyeceğin bişi var mı dedim yok dedi senin var mı dedi yok dedim kalktım gittim yatak odasına kapıyı kilitledim uyudum. sabahta erkenden uyanıp hazırlanıp çıkıcaktım tam ben çıkarken bu uyandı wcye girdi çektim kapıyı çıktım... bu akşamda anneme gidicem dün akşam konuşmuştuk yarın akşam mesaiye kalıcaksan bende anneme gideyim hem korkuyorum hem özledim diye zaten ama gece de kalıcam orda anneciğime de bişi belli etmemem lazım... off Allahım bana ve benim durumumda olan bütün arkadaşlarıma yardım et
yazdıklarının hepsini okudum,daha önce konu başlığı için bi tavsiyede bulunmuştum.şimdi bu yazdıkların için bulunacağım çünkü ben de 10 aylık evliyim yeni sayılırım.inan evliliğin ilk zamanlarında bu tür problemler oluyo ve bi anda hayal kırıklığı oluyo ben böle hayal etmemiştim diye.benim eşimle doğru düzgün bi problemim olmamasına rağmen ben bile sürekli böyle yapıodum :) gece gece evden bile gidiodum ben boşanıcam diye :)şimdi düşünüyorum da ortada hiç bişey yokmuş çoğu tartışma konusunu hatırlamıyorum bile.tek taraflı bakmamak eşin açısından da düşünmek lazım .o da belki senin düşündüğünü düşünüyodur çünkü o da bi alışma evresinde.yaptıklarından bazıları yanlış olsa bile.
öncelikle sürekli ev işi ve yemek olayını bırak.baştan ne yaparsan eşin öyle alışır :)şu durumda sen eşinle bi yemek ayarla gidin yemek yiyin biyerde ya da evde ,şu problemden kurtulun.alttan almak olarak görme bunu.şu sorunu aştıktan snra brz daha birbirinizi idare etmeye çalışırsınız,ve[sıze=3][ı][ı] bi daha böle bi sorun olursa sana tavsiyem asla konuşma ,yemek hazırlama tavrını koy.sen hem kızıyosun hem kavga ediyosun hem yemek fln hazırlayıp arıyosun ediosun.[/ı][/ı][/sıze]ama bu dediğim şu durum için geçerli değil.şu durum uzatılmadan çözülebilir.sen annene fln gitme bu sorunu çözün.
Bikaç ay snra dediklerimi daha iyi anlayacaksın.ilerleyen zamanlarda da bu tür sorunlarınız olmayacak inan.
yazdıklarının hepsini okudum,daha önce konu başlığı için bi tavsiyede bulunmuştum.şimdi bu yazdıkların için bulunacağım çünkü ben de 10 aylık evliyim yeni sayılırım.inan evliliğin ilk zamanlarında bu tür problemler oluyo ve bi anda hayal kırıklığı oluyo ben böle hayal etmemiştim diye.benim eşimle doğru düzgün bi problemim olmamasına rağmen ben bile sürekli böyle yapıodum :) gece gece evden bile gidiodum ben boşanıcam diye :)şimdi düşünüyorum da ortada hiç bişey yokmuş çoğu tartışma konusunu hatırlamıyorum bile.tek taraflı bakmamak eşin açısından da düşünmek lazım .o da belki senin düşündüğünü düşünüyodur çünkü o da bi alışma evresinde.yaptıklarından bazıları yanlış olsa bile.
öncelikle sürekli ev işi ve yemek olayını bırak.baştan ne yaparsan eşin öyle alışır :)şu durumda sen eşinle bi yemek ayarla gidin yemek yiyin biyerde ya da evde ,şu problemden kurtulun.alttan almak olarak görme bunu.şu sorunu aştıktan snra brz daha birbirinizi idare etmeye çalışırsınız,ve bi daha böle bi sorun olursa sana tavsiyem asla konuşma ,yemek hazırlama tavrını koy.sen hem kızıyosun hem kavga ediyosun hem yemek fln hazırlayıp arıyosun ediosun.ama bu dediğim şu durum için geçerli değil.şu durum uzatılmadan çözülebilir.sen annene fln gitme bu sorunu çözün.
Bikaç ay snra dediklerimi daha iyi anlayacaksın.ilerleyen zamanlarda da bu tür sorunlarınız olmayacak inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?