başınız saolsun...mekanı cennet olsun inşallah eşinizin allah sabır versin
canım daha fazlasıda var ekledim msja onlarıda.
Yani yaşıyoruz işte benzer şeyleri, onların mutlulugu için yaşarsak, biz mutlu olamıcaz hep onların istekleri beklentileri karşılancak yani, o yuzden sen ne yapmak istiyorsan onu yap canım.aramak istiyorsan kendin ara, kimsenin lafıyla birşey yapma, yaparsan devamı gelecektir. Hep isteyecekler çünkü.
Eşinde yavaş yavaş seni anlayacaktır.
üzme kendini olurmu
hay allahım bu ne şimdi sabah sabah başka derdimi yoktu....
canım benim ilk zamanlar ailesi istediğini yaptırmak istiyor eğer yapmazsan kötü oluyoruz işte.. erkek için annesi çok önemli.. benim de ilk zamanlar eşim annesinin evinden çıkmak istemezdi şimdi tam bir yıllık evliyiz çok nadir uğrar annesine ikin günde bir karşılıklı oturmamıza rağmen sanki o beni almamışta ben onu almış gibiydim ilk zamanlar, yok yemeğe onlarıda çağıralım, çaya çağırralım, çaya gidelim sürelkli böyleydi.. tabi biraz da olsa zor oldu ama atlattık inşallah o günleri. merak etme sizde atlatacaksınız ama erkek alttan almaz canım sen alttan alcaksın biraz daha sabırlı olmanı istiyorum. kimi dediklerini yaparak kimilerini tatlı tatlı yapmayarak hepsi alışacaklar merak etme. ama biraz zaman.. her yeni evliliklerde seninki gibi olmasada mutlaka benzer şeyler yaşanıyor, üzme kendini sen iyi ol kocanda yaptıklarından utansın..
kocanın hatrı için biraz katlan ve kocanada ailesini suçluycak şeyler söyleme kendin halletmeye bak.....
ama sabah sana karşı bunu yapma sebebini anlayamadım...
canım bu sabah tersinden uyanmış sanırım,
sen sesini çıkarmamakla iyi yapmışsın,
hatasını anlayıp özür dileyecektir umarım.
her zaman böyle son zamanlardan sürekli sineye çekiyorum ama çok kırgınım ben alttan alıp sutukça ne bi özür dilemek ne bi güzel söz aynen devam ediyo bu hallerine sabrım taştı taşıcak artık dayanamıyorum bişi yapmadımm çünkü!!! ya bu adam benim elini ilk tuttğum o yanımda değilken etrafımda o kadar insan varken ben onun umrunda değilken de sevip beklediğim senelerce yolunu gözlediğim uğruna saçlarımı döküp kendimi hasta ettiğim adammmkıskançlık etti sustum sevdiğinden dedim işmde beni rezil etti sevmese umursamaz dedim sokaklarda bayılır oldum ben sabahlara kadar ağlar oldum ben ne yaptım bunu hakedicek ? bu mu kıymetim gözümü onunla açmışım ben ya kaldıramıyorum bu mu karşılığı
canım bende 3 aylık evliyim bu dönemlerde oluyor sanırım böyle tartışmalar,
bizde de eşim değil de ben çok gergindim bir aralar ona karşı,ailesinden dolayı, annesine babasına kızıp eşimden çıkarıyordum,
kendimi tanıyamadıgım kadar öfkeliydim, o hep alttan aldıgı halde kızıyordum ufacık şeyleri bile bahane edip,
hatta hep gözlerim dolar o lafını hatırladıkça, bana ''olsun sen bana sayıp sövdüğünde rahatlıyorsun, konuşacağın şu ara kimsen yok, bana sayıp söv, rahatla at içinden demişti''
çok ağladım bu lafına, sonra pişman olup çok çok pişman olup , onun suçu olmadıgı halde ondan çıkardığımı farkettim hıncımı üzüntümü.
çok özürler diledim.
Düzeliyor oluyor böyle arada gerginlikler tek taraflı, evlilik sürecine alışmak biraz zorluyor insanı.
benide sinirlerim çok bozuk canım şu güne kadar kavga dövüş geçti hep günlerimiz bundan sonrası için oluruna bırakmaya karar verdim... sadece sabredip susucam umarım bu kez anlar bana dua edin...
ayıp etmiş haklısın.
ellerinle özene bezene ona yaptıgın kekle doymuyormuymuş.Ki doymasa bile bi akşamlık yetmiyormuymuş.
Sakin bir zamanda,bu şekilde daha devam ederse konuşmayı deneyebilirsin kendisiyle.
bir süre hiç konuşmicam bile öle genel günlük mrb nasılsın o kadar... hatta plan bile yapmiyayım oluruna bırakıyorum ve sabır moduna geçiyorum sadece susucam... ve uygun zaman gelince de oturup konuşucam o da işe yaramazsa benden bu kadar...
egitim, egitim, egitim sart.
anladigim kadariyla cahil bir ailede büyümüs esin, vallahi halin zor canim.
Sana salvarda, giydircekler, tüm altinlarinida taktiracaklar.
offffffff nedir bu yaaa çok sinir oluyorum ,kadının kadını anlaması gerekirken en büyük eziyeti onlar
yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?