- Konu Sahibi evarologlu
-
her ikisiyle olan sorun da aynı anda çözülmeli.yok öyle kayınvalide bir kenara önce kocanla sorunu çöz demek! çünkü o adamı o kayınvalide doğurdu,yetiştirdi,değerleri ahlakı o öğretti yeri geldi örnek oldu çocuğuna.neden acaba bu kadar kendi ailesine düşkün de eşinin tarafına acımasız!
Kızlar ne kadar piskolojim bozulmuş kardeşim aradı şimdi abla çok sıkıldım kuzenimle gelelim mi sana bir kaç gün hava değişimi olsun ben kızlar ne dedim ablacım sen bilrisin ama 15 gün sonra bayram orada görüşücez yani biri gelicek edicek kendi tarafımdan gönül rahatlığı ile kabul edemiyorum
her ikisiyle olan sorun da aynı anda çözülmeli.yok öyle kayınvalide bir kenara önce kocanla sorunu çöz demek! çünkü o adamı o kayınvalide doğurdu,yetiştirdi,değerleri ahlakı o öğretti yeri geldi örnek oldu çocuğuna.neden acaba bu kadar kendi ailesine düşkün de eşinin tarafına acımasız!
benimle kimsin sen diye konuşamazsın..biraz daha saygılı olmaya çalış..
ayrıca şakamısın sen derken nedemek istediğim gayet açık..yukarıda yazdıklarına bakarmısın..resmen dövecek gibi ''YOK ÖYLE KAYINVALİDEYİ KENARIYA ATIP KOCAYLA SORUN ÇÖZMEK ''nedemek oluyor söylermisin...
insan kocasıyla sorunlarını çözmeden,kendi içinde halletmeden hiçbir sorunu çözemez..ayrıca bu kayınvalideyi kenarıya atmak olmuyor..karı koca önce kendi sorunlarını çözecek..bunu hangi arkadaş söylediyse çokda doğru söylemiş..
ve kadınlar için neden kendi ailelerine düşkün ve eşinin tarafına acımasız demişsin ya hani..sana o yüzden diyorum sen şakamısın diye..hiçmi bu kadınlar kulübündeki konuları okumadın..
okusaydın bilirdin kadınların kayınvalidelerine karşı son derece saygılı ve dengeli davrandıklarını ama onların acımasız olduklarını..
bilmem anlatabildimmi...
bu mesajin bitirdi beni. Kardes ablasinin evine gonul rahatligiyla gelemeyecek oylemi. Ara kardesini gelin de arkadasim. Esine de sadece kardesim geliyor de. Bakalim bu sefer nail haraket edecek. Eger annenlere davrandigi gibi davranirsa sonra dusunursun ne yapacagini. Onlarin ailesi gelirken sanki sana mi haber verip geliyor.
aynen bende toparladım kendimi sonra aradım gelin dedim.
canim erkeklerin isine gelmiyor bana kalirsa...bi yerde kendini ezdirmeyecegini onun evi oldugu kadar seninde evin oldugunu anlatmalisin ona. sen ona iyi davrandikca ya da onun tarafina nasilsa iyi deyip devam ediyor yanlisina. Nasil anlatirsin tabii bilemiyorum …ama sen sustukca emin ol olaylar cozulmez. sen nasil birseylere katlaniyorsan o da katlanacak baska yolu yok. evlilik bu, iki kisiyle olan birsey...tek basina yasamak istiyorsa bi adaya yerlessin, ailesiyle yasamak istiyorsada hic evlenmeseymisaminn cnm aminnn bende mesala bu olaydan sonra istesem seninde aileni evime kabul etmem diyebilirdim ama ben öyle birşey yapamam geldiklerinde en iyi şekilde ağırlarım güler yüzlü hatta aynı şehirde olmamıza rahmen muhakak kal denmeli,onlar aynı şehirde kalma gelebiliyorda benim annem taaa km tek biricik kızını özene bözene büyüttüğü okuttuğu yetiştirdiği ve 1200 km ötelere gelin veriyor ama kızının evine öle istediği zaman gidip kalamaz adalet bu değil bir insan ne ekerse onu biçer eşimin ektikleri sonucunda ben kayınvalidemi götürmücem bu kadar basit aynısını söyledim eşime bu seferde senin çenen çok açılmış dedi.
saygı noksanlığı olan,ben merkezci bencil bir eşe ve kvye sahipmişsiniz.Allah kolaylık versin..ailenize yaptıklarından ötürü siz dee aynı şeyleri yapmak isterseniz bu durum hoş olmaz.. bayanlar zekidir yeri geldiğinde anlatmasını bilir..
vay anam vay!
bu erkekler ne sinsi ne ikiyüzlüler
evlenene kadar melek evlendikten sonra köprüyü geçtik hesabı selam bile verme yok öytle yağma sende onun annesinin suratına bakma...
bu işin güzellikle halledilecek tarafı mı kalmış senin annen hastanelik olmuş
ben olsam kayınvalide ölse umurum olmaz...
Eğer eşinizin aileniz ile bir problemi olup da görüşmek istemeseydi ve siz onun ailesi ile hiç sorununuz yokken eşinizin görüşmemesine tepki gösterip ailesine tavır alsaydınız böyle bir misilleme haksızlık olurdu.
Ama eşiniz kız evden çıktı mı erkek tarafına ait olur mantığında hareket eden biri, el oğluyum kaynana benim yanıma zırt pırt gelemez ama eşim k.validesini annesi bilip hizmet etmek durumunda diye düşünen biri. K.valideniz ile değil de eşinizle işiniz çok zor. K.valideniz ne diyor eşinizin sizin annenize böyle davranmasına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?