- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
Evlenim diyosun neler geliyo başına.Amaaan bir sürü prosedür sıkıldım valla
Ay bi de o var çıldıriciyim yani:))) Bi alemsin sen de. Ablan doğru demiş, gelin kısmısı sorgulamaz
Ben ikinci avucu da açmayayım dedim, kibarca mokunu çıkarma yanımızda yok 2. çeyrek dediler.
Bi yandan da eşim kapatıyo avuçlarını, dürtüyorum bunu "Olm sana kına yakılmicak kasma"
"Bana altın basmayacak mı yani sizinkiler" diyor filan, ay çok saçma bi kınaydı bizimki ya.
Birbirimizi makaraya sardık durduk.
Canim benimki de gelmedi...ilk bi şok oldum sonra takmadım...hatta keske dügüne de gelmeseydi...geldi ama baygin gibiydi tüm dugun boyu...gelin odasinda yatti...Ah keşke bilebilsem ama düğüne gelmemesine inan mutlu olurum kimliği karakterini kendi elleriyle koymuş olur ama sanmıyorum düğünde o gelip benim yerime yeni gelin gibi süzülür
benim avucuma altın koyan kaynanam kocamın elini kapattırıp annemin altın vermesini sağlamıştı üstelik kendisi bana çeyrek bırakırken annem yarım bıraktıAy bi de o var çıldıriciyim yani
Ayy düğüne 4 ay var onun korkusu yaklaşınca bi de onun geyiğini yaparızEvlenim diyosun neler geliyo başına.
İlk gece korkusuda ayrı bi fragman
Anaamm iyiki gelmiyo o zaman benimkibenim avucuma altın koyan kaynanam kocamın elini kapattırıp annemin altın vermesini sağlamıştı üstelik kendisi bana çeyrek bırakırken annem yarım bıraktı
Bence de nişanlın haklıKızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
ya bak yat kalk dua et şimdi yeni konu aç oh gelmiyo sefam olsun diyeAnaamm iyiki gelmiyo o zaman benimki
Eşin de alemmiş:))) Bi alemsin sen de. Ablan doğru demiş, gelin kısmısı sorgulamaz
Ben ikinci avucu da açmayayım dedim, kibarca mokunu çıkarma yanımızda yok 2. çeyrek dediler.
Bi yandan da eşim kapatıyo avuçlarını, dürtüyorum bunu "Olm sana kına yakılmicak kasma"
"Bana altın basmayacak mı yani sizinkiler" diyor filan, ay çok saçma bi kınaydı bizimki ya.
Birbirimizi makaraya sardık durduk.
Sende kocaman teyzeler gibisin yahuTemennimiz o yönde biz susup othrduk bakalım elalem örgütü ne dicek onu bekliyoruz :)
Catladi zaten 10 gun hastanede yatti
Ay insan çatlar ya oğlunun düğününe gitmese
Sadece kv yani artık takmamaya karar verdim
Düğüne gelseydi çatlamazdı işteCatladi zaten 10 gun hastanede yatti
O kadar bozulmus ki ruh sagligi vucudu da dayanamamisti.
Bilemiyorum ictenice ofkelidir belki hala..
Evet yazık valla kp iyi şükür gelmek için can atıyo görümcemde aynı çok iyi sağolsun içlerinde baş gösteren bi kv
Ooo , konu sahibi gördün mü bak ne kayınvalideler varbenim avucuma altın koyan kaynanam kocamın elini kapattırıp annemin altın vermesini sağlamıştı üstelik kendisi bana çeyrek bırakırken annem yarım bıraktı
Sağol teşekkürler. İçim rahat napayım artıkO zaman bırak gelmesin,içine siniyorsa senin için hava hoş olsun bitsinmutluluklar....
Ohoo 4 aya kadar neler değişirAyy düğüne 4 ay var onun korkusu yaklaşınca bi de onun geyiğini yaparız
4ay sonra gel o zman o konuyla. şimdi hepsini bi aradan cıkarmıyalımAyy düğüne 4 ay var onun korkusu yaklaşınca bi de onun geyiğini yaparız
Ooo , konu sahibi gördün mü bak ne kayınvalideler varsenin ki zararsız ve net biri bence
Üşeniyo mu nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?