Çok kötüsün :))ya bak yat kalk dua et şimdi yeni konu aç oh gelmiyo sefam olsun diye
Belli olmaz bakarsın başı ağırır falan :)
bende öyleyim işte unutmamBenimki de gelmedi hem de son dakika golü attı kinamda eglendim takmadim ama sonrasında tabiki unutmadım şimdi bile aklıma gelince inanılmaz kin duyuyorum hayat boyu da unutmam herhalde ay bak yine sinirlendim
Valla öyle yapıcam sefam olsun diye de konu açıcam :)aa valla ne diyim cnm gençmiş de yani geziyomuş ama düşündüm de keşke benimki de gelmese öyle her yereboşveeer inan herkes onu ayıplar sen oyna eğlen, sonra dönüp bakınca geçmişe pişman olma zehir ettiğine bunlar için...
Bi tel annem babam olsun bide nişanlım olsun gerisi tırtBenim kaynanamda gelmedi hem de arabayla 3 saatlik yoldu ama gelmedi ne yapayım gelmezse gelmesin sanırım olduğunuz yer biraz uzak uçak falan dediğinize göre, olabilir rahatsızdır gelmez ailesinden başka birileri gelir ne var yani.
Gelmesin ne var , kenarda oturup fesatlik edecegine evinde otursun... Ilerisi icin bunlari cepote sakla bence guzel koz olur bundan. ahaha
Yani öyle yapıcam artık bu açılardan bakmadım tabiki
evine her geldiğinde şiştiğin için kınama gelmemiştin maşallah evime çok rahat geliyosun dersin şaka yollu
Ne güzel bizimki de öğle olsa keşkeSonradan da cok gelmez bu valide modeli, benimki yilda 1 gelir en fazla 3 gun kalir
Çok fenasınızzzBayıldım :))))
Mecbur davetiye gelinlik eşya vs vs ben gitmezsem onlar alacak yaniEee sen gidiyor musun hala alışverişe 13 saatlik yola ?
Ay valla fenasınoz ben yumuşayıp boşvermezsem yaparım heraldeaynen aynen benim de aklimdan gecti bu yazmayi unutmuşum tam başa kakmalık hahaha ben her firsatta kullanirdim bunu
Kendin kendi memleketinde al, nişanlın gelsinMecbur davetiye gelinlik eşya vs vs ben gitmezsem onlar alacak yani
Ben de öyle istedim ama nişanlımla dört aydır görüşemiyoruz o istediği için yoksa hiç bir kuvvet tutamaz yaniBen olsam gidip bir günde pestilim de çıksa herşeyi halleder dönerdim orda kalmazdım.
İşi dolayısıyla gelemiyo yıllık iznini de bizim düğün ve balayımız için alacak o yüzden el kol bağlıKendin kendi memleketinde al, nişanlın gelsin
İşi dolayısıyla gelemiyo yıllık iznini de bizim düğün ve balayımız için alacak o yüzden el kol bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?