- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
Eşin de alemmiş
Ya sonra bi kadın geldi
Kalkmayacan kına yakılsa da dedi ?
Anlamadım, niye dedim
Kalkmayacan damat seni kucağına alıp götürecek dedi
Zaten çeyrek şokunu yeni atlatmışsın, yok artık daha neler dedim. Eşimde yanımda ayakta bekliyo, tamam desem kaldıracak yani beni
Yürü dedim gidiyoruz ne kucağa alması ya, yürüdük yerimize oturduk
Sonra öğrendim ki o kadın bi komşularıymış meğerse
Bende eşimin tarafında böyle bi adet var sanmıştım
İyi ki de ablama uyup sorgulayamam diye kabullenmedim
Sizinkinde yok yokmuşO adet Trakyada var galiba, ay kimse bilmezken böyle yapsanız durduk yere millet şaşar kalırdı herhalde, tamam diyeydin de kucaklataydın ya kendini eğlenceli olurdu ehehe
Ya eğlenceli oluyor gelenek görenek takıldığın zaman, bir yandan da uyuz kısımları var ister istemez.
Ben herkesin gönlü olsun diye hepsine uydum, eşikten atlattılar, ağzıma lokumlar tıktılar, şerbetiydi, kucağa çocuk oturtmalardı vb. hayır eve girmeden şeker komasına sokup öldürmeye mi çalışıyorlar gelini bizim burada anlamıyorum
Bizimki de kaçmış dayaktan. Ya tamam geleneklere uyalım deyince de abartıyor millet. Kuzenim evlenirken düğün çıkışı çocuğa uçan tekme atıyorlardı ya adettendir diye. Saçmalıkta sınırımız yok.
Sizinkinde yok yokmuşama lokum güzelmiş bence
Lokum verseler hayır demezdim
Ama toplumun içinde niye eşim kucağına alsın beni, yok artık dedim ben kendim giderim !
Ay adetleri sandım bi de meğer sadece komşunun fikriymiş buyapsam rezil oluyomuşuz
Bende yapmadım diye bozuldular sanmıştım en baş
Adetlere karşı değilim ama ne bileyim kucaklamak filan utanırım benEşim tarafı Rusya-Kafkasya göçmeni, bizim baba tarafı da Yörük...
Ondan hepsine uyduk işte ^_^
Ay iyi bari komşu fikriyle durduk yere bi şey yapmamışsınız, millet baka kalırdı.
Ama aynı adet Trakyada var diye biliyorum, kucaklayıp kaçırır gibi yapıyor, sonra geri getiriyor filan diye.
Çok ilgimi çekmiştir bu uygulamalar, bakardım ne nereden gelme diye.
Ama yapmak istemeyene de eziyet gibi gelir işte.
Adetlere karşı değilim ama ne bileyim kucaklamak filan utanırım ben
abes bişey ama bu bı anne herseye katlanıp gelemıyorsa k.bakmayın da pek de bi fedakar anne diyemıycem. eglenmenıze bakn. mıllet kv neden yok dıyecek olrsa bıle hıc takılmayın hasta deyip geçiştirin. bosvern eglenmenıze baknGerçekten mi yani bana çok abes geldi saçma değilni gelmemesi peki aranız nasıl?
Yooo biz zaten nikahi onceden kiymistik haberi vardi. Kizginligindan iste. Fotoğraflarımı görmüştü aslinda sevimli bi kediciktim bu kadar korkacak ne vardiDüğüne gelseydi çatlamazdı iştegelmese oğlu sana hayır mı diyecek sandı son dakika ?
Kızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
Yazık ya beterin beteri var ama bakalım nolacağı belli değilCanim benimki de gelmedi...ilk bi şok oldum sonra takmadım...hatta keske dügüne de gelmeseydi...geldi ama baygin gibiydi tüm dugun boyu...gelin odasinda yatti...
gelinlikli halimle kac kere gittim baktim
gelmese daha iyiydi
Çok fenasın ama öğrenecek çok şeyim var bunlar iyi tüyolarGelmesin ne var , kenarda oturup fesatlik edecegine evinde otursun... Ilerisi icin bunlari cepote sakla bence guzel koz olur bundan. ahaha
Bizimde aynı saat 13 hemen hemen ama bu evlat yani nasıl gelmez aklım almadıeltımı ıstemeye gıttı onun yerı yakınmıs oyle dedı ama esım bıle annesıne benım esımı ıstemeye gelmedın kardesıme gıtıın dedı esımın memleketı ıle bızımkı arasında 13 saat var
Gırgırına öyle dedim ya benim için hiç önemli değil ama takanlar var işteSende kocaman teyzeler gibisin yahu
Millet ne deri gözünde fazla büyütüyosun
Örgüt haline getirmişsin gözünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?