Kayınvalidemm! Kına geceme gelmiyormuş! Siz olsanız naparsınız Allah aşkına??

O adet Trakyada var galiba, ay kimse bilmezken böyle yapsanız durduk yere millet şaşar kalırdı herhalde, tamam diyeydin de kucaklataydın ya kendini eğlenceli olurdu ehehe

Ya eğlenceli oluyor gelenek görenek takıldığın zaman, bir yandan da uyuz kısımları var ister istemez.
Ben herkesin gönlü olsun diye hepsine uydum, eşikten atlattılar, ağzıma lokumlar tıktılar, şerbetiydi, kucağa çocuk oturtmalardı vb. hayır eve girmeden şeker komasına sokup öldürmeye mi çalışıyorlar gelini bizim burada anlamıyorum

Bizimki de kaçmış dayaktan. Ya tamam geleneklere uyalım deyince de abartıyor millet. Kuzenim evlenirken düğün çıkışı çocuğa uçan tekme atıyorlardı ya adettendir diye, usta miyagi misin ya. Saçmalıkta sınırımız yok.

hiç bir tepki vermeyin
boşverin gelmezse gelmez
siz de ona göre mesafeli olursunuz
benim kv de düğünde kendine kıyafet almamıştı pahalı benim o kadar param yok diye(meğer bankada 120 bin tl parası varmış)
eşim ilk çocuk,ilk kez düğün yapılıyor düşünün bir de

Sizinkinde yok yokmuş ama lokum güzelmiş bence
Lokum verseler hayır demezdim
Ama toplumun içinde niye eşim kucağına alsın beni, yok artık dedim ben kendim giderim !
Ay adetleri sandım bi de meğer sadece komşunun fikriymiş bu yapsam rezil oluyomuşuz
Bende yapmadım diye bozuldular sanmıştım en baş

Eşim tarafı Rusya-Kafkasya göçmeni, bizim baba tarafı da Yörük...
Ondan hepsine uyduk işte ^_^

Ay iyi bari komşu fikriyle durduk yere bi şey yapmamışsınız, millet baka kalırdı.
Ama aynı adet Trakyada var diye biliyorum, kucaklayıp kaçırır gibi yapıyor, sonra geri getiriyor filan diye.
Çok ilgimi çekmiştir bu uygulamalar, bakardım ne nereden gelme diye.
Ama yapmak istemeyene de eziyet gibi gelir işte.

Bize bahane gibi geliyor da belki de yolculuk etmek gerçekten kötü yapıyordur onu. Mazeret bildirmiş, hoş görülebilir.
Ne olmuş ayrıca, herkes sizin kadar aileci değil gerçekten. Onlar için önemsiz de olabilir kına vs. Ben de pek çok yakın akrabamın kına, düğün, nikah vs.lerine gitmiyorum. Onları sevmediğimden değil bana önemsiz geldiğinden.
Nasılsa onsuz da olur kına..

Adetlere karşı değilim ama ne bileyim kucaklamak filan utanırım ben

gelmiyorsa gelmesin bunun için kendine zehir etme dahada fazla eglen dahada artır eglencenin yapıalacakların dozunu yani düğününden bile güzel olsun ayrıca kınaya gelemiyor madem gelemesin yani o o yaştaki bir kadının kndi ayıbı herkes ayıplar onu hiç yoktan ne olduğu bellli olur maskesini takıp geleceğine gelmesin daha iyiiiii keyfinee bakkkkkkkkkkkkkkkkkk lafınıda esirgeme-ben çok esirgedimde zamanınıda- ogluyla deği lkendisine bizzat ilet söylemlerini boşver annen sana yeter

Gerçekten mi yani bana çok abes geldi saçma değilni gelmemesi peki aranız nasıl?
abes bişey ama bu bı anne herseye katlanıp gelemıyorsa k.bakmayın da pek de bi fedakar anne diyemıycem. eglenmenıze bakn. mıllet kv neden yok dıyecek olrsa bıle hıc takılmayın hasta deyip geçiştirin. bosvern eglenmenıze bakn

Benimki de gelmedi hem de son dakika golü attı kinamda eglendim takmadim ama sonrasında tabiki unutmadım şimdi bile aklıma gelince inanılmaz kin duyuyorum hayat boyu da unutmam herhalde ay bak yine sinirlendim

Madem orasi burasi sisiyor iki gun onceden gelsin dinlensin evinizde. evden disari atacak degilsiniz.
Anneminde o huzursuzlugu var yolculuk esnasindan hic oturamaz gerçektende vucudu siser. ama bazi bayanlarinda cevapladigi gibi gerçekten fedakar bi anneyse degil sismek parçalanacagini bilse gelmesi gerekir

arkadaslar benım kayınvalıdem ıstemeye bıle gelmedı amcası ve aılenın dıger buyuklerı geldı o zaman cok sorun etmıstım uzulmustum ama bosaymıs ve sımdı her konu acıldıgında benım kayınvalıdem sen degıl eltın dıyorum en onemlısı ELINDEN NE KADAR CIKARSA DILINDEN O KADAR CIKAR FEDAKARLIK DERECESINE GORE SAHIPLENME HAKKI BULURLAR KENDILERINDE bosver takma sen keyfıne bak tadını cıkar hergun evlenmıyorsun ya

eltımı ıstemeye gıttı onun yerı yakınmıs oyle dedı ama esım bıle annesıne benım esımı ıstemeye gelmedın kardesıme gıtıın dedı esımın memleketı ıle bızımkı arasında 13 saat var

Gelmesin ne var , kenarda oturup fesatlik edecegine evinde otursun... Ilerisi icin bunlari cepote sakla bence guzel koz olur bundan. ahaha

Canim benimki de gelmedi...ilk bi şok oldum sonra takmadım...hatta keske dügüne de gelmeseydi...geldi ama baygin gibiydi tüm dugun boyu...gelin odasinda yatti...
gelinlikli halimle kac kere gittim baktim
gelmese daha iyiydi
Yazık ya beterin beteri var ama bakalım nolacağı belli değil

Bizimde aynı saat 13 hemen hemen ama bu evlat yani nasıl gelmez aklım almadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…