Kayınvalidemm! Kına geceme gelmiyormuş! Siz olsanız naparsınız Allah aşkına??

İyi yapmışsın ya bizdede vardı öyle konular ama eşim baktıki asla rahat olamayız ( kendisi rahat davranmayı sever) yok olmaz dedi
eşini çok sevdimdemek adam gerçekçi!benimkine gelsinler, beraber yaşayalım desem herhalde kafayı yer sevinçten.....

bizimkilerde çocuğa bakma bahanesiyle işgale geleceklerdi burda kiralar 1300 lira sen 1000 lira maaş alıyorsun bilmediğim bir kazanç mı var aaa ne güzel 6500 tl borcumuzu verirseniz arabada almış oluruz deyince o günden beri tatile de gelmiyolar

nerde o günlercan atıyor kadın yaaa yeterki gelmeye, bahane olsun!ist çok seviyorum,ist çok seviyorum;tabi seversin, geliyorsun tüm gün kanepede uzan, git alışveriş yap,yediğin önünde yemediğin ardında,kul köle evlat, akşam gelir anam da anam!hastanesi özellerde bedava! evlat öder,ohhh misss.....kendide evine gidince önceden sardığı lahana sarması 5 gün yeriz,biterse kahvaltı,gelene gidene gelinler koşturur.....niye gelmesin!

bence gelmek isterse bir yolunu bulur gelir, gelmek istemezse de gelmesin, çok büyütmeyin. boşveriiiin, düğün zamanı çıkan bir milyon aksaklıktan biri olarak görün.

diğer konu ile alakalı ise, neden siz gidip bir hafta kalıyorsunuz ki onların evinde onu anlamadım, ben olsam gitmem kendi memleketimden alışveriş yaparım yani, davetiye için de nişanlınız foto gönderir seçersiniz. onlar sizin kınanıza gelmezken sizin alışverişte gönülleri olsun diye oraya gidip bir hafta kalmanız bana manasız geldi.

ben olsam bozulurdum arabayla kaç saat ki? sonuçta kınada herkes hangisi kayınvalide die soracak bu bir değerdir çok ayıp

bencede gidip 1 hafta kalmayın orda , biraz ağırdan satın kendinizi

bu sizden evvel en basta kendi oğluna yaptıgı ayıptır.
bu kadın mıç mi şehir dısına cıkmıyor
hem de gençmiş henüz
siz bunu nişanlınıza konu bile etmeyin ,gelmezse kendi ayıbı.
sen de ilerde bir konu oldugunda onların yanında olmazsı n olur biter bu kadar basit

sayfaların tamamını okumadım ama nişanlınızın ailesinden kimse mi gelmeyecek, yoksa sadece kayınvalideniz mi gelmeyecek?
ben olsam birçok arkadaş gibi ben de takmazdım. benim günüm o gün, kaynana gelse ne gelmese ne

Hani bu ayıbın kralı oluyor da !!! gelmezse gelmesin, en güzel gününü hiç can sıkmak ile geçirme
Kp ne durumda peki ?onun fikirleri nedir.
Nişanlının da bu yüzden üstüne hiç gitme derim,en çok ortada kalan şuanda o çünkü.

Bana kayınvalidenin kınaya gelmemesinden çok
Senin orda 1 hafta kalacak olman garip geldi
Devir teknoloji devri davetiye netten bile beğenilir, bi resim atar ya da nişanlın oldu bitti
Bilmiyorum ya kadın bacağım şişer diyo gelmek istemiyo( bence işin bahanesi ya neren şişerse şişsin gidilir evladının özel gününe )
Sen gidip 1 hafta nasıl burun buruna yaşayacaksın

5 yıllık evliyim daha 1 kere kayınvalidem de kalmadım
Eşim iş için 1 gece gelmedi sadece, onda da kendi ailemde kaldım. Hatta ben tek te kalırdım da eşim annene git tek kalma dedi.

Herkes çok ciddiye almaz böyle şeyleri. Neden sıkıntı ettiniz ki?

Hastalık mazereti de bildirmiş. Ben kına yapmadım. Hiç sevmem. Ama eminim yapsaydım, benimki de gelmeyecekti. Hem de aynı mazeretten. Oğluna sinyalini vermişti de ordan biliyorum. Hiç böyle detay düşünmemiştim o Zaman.

Bi tek annem olsun bana birşey olmaz :) ama değersizleştiriyorlar ona sinirleniyorum
Kayınvalidenin gelip gelmemesiyle senin değerinin ne ilgisi var
Oğlu alınsa haklı da senlik bişey yok
Bence millet kayınvalideni ayıplar, özellikle kendi akrabaları.

Gelmezse gelmesin sen eğlenmene bak. Eğer yolculuk yapmasına engel bir durum veya ciddi bir rahatsızlığı yoksa gelmek istememesi çok ayıp gerçekten. Ama kafana taktığına değmez. Yeri gelince lafını söyler çekilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…