- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
eşini çok sevdimİyi yapmışsın ya bizdede vardı öyle konular ama eşim baktıki asla rahat olamayız ( kendisi rahat davranmayı sever) yok olmaz dedi
bizimkilerde çocuğa bakma bahanesiyle işgale geleceklerdi burda kiralar 1300 lira sen 1000 lira maaş alıyorsun bilmediğim bir kazanç mı var aaa ne güzel 6500 tl borcumuzu verirseniz arabada almış oluruz deyince o günden beri tatile de gelmiyolaryok sen hastasın, yol çekemezsin,ayakların falan şişer deyin gelmek isteyince....bizimki bir ara kafayı bozmuştu,birlik olalım,birlikten kuvvet doğar diye...zor tuttum kendiimi! senden ancak bozguncu olur! diyesim vardı!tabi demedim ama kiraya ev tut gel çok istersen dedim!haha dumur oldu!
nerde o günlerbizimkilerde çocuğa bakma bahanesiyle işgale geleceklerdi burda kiralar 1300 lira sen 1000 lira maaş alıyorsun bilmediğim bir kazanç mı var aaa ne güzel 6500 tl borcumuzu verirseniz arabada almış oluruz deyince o günden beri tatile de gelmiyolar
Benim kayinvalide dugunu de gelmedi
bu sizden evvel en basta kendi oğluna yaptıgı ayıptır.Kızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
Ivit
şükret diyorsun yani.
Nişanlın mı eşin miİyi yapmışsın ya bizdede vardı öyle konular ama eşim baktıki asla rahat olamayız ( kendisi rahat davranmayı sever) yok olmaz dedi
Kayınvalidenin gelip gelmemesiyle senin değerinin ne ilgisi varBi tek annem olsun bana birşey olmaz :) ama değersizleştiriyorlar ona sinirleniyorum
Düğüne teşrif edecekler mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?