Benim kayinvalide dugunu de gelmedi
Kayınvalide konforuna düşkündüğünü orada yaparlar zaten canım, ev sahibi edasıyla süzülür :)
Konuya balıklama dalacağım aradaki sayfaları adam akıllı okumadım açıkçası,
ama genel kanının aksine ben bozulurdum arkadaşım. Yani kınamda kv olmalı, köşede oturmalı.
Kınam yakılırken ben avucumu açmamalıyım, "Gelin avucunu açmıyoorr nerede kaynanaa" demeliler,
kv gelmeli avucumu açıp altını basmalı.
Sadece kv yani artık takmamaya karar verdimsayfaların tamamını okumadım ama nişanlınızın ailesinden kimse mi gelmeyecek, yoksa sadece kayınvalideniz mi gelmeyecek?
ben olsam birçok arkadaş gibi ben de takmazdım. benim günüm o gün, kaynana gelse ne gelmese ne
Güzel miş :) ay zaten benimki gelmiyo öyle şeyler olmaz
Ay ben bilmiyodum
Pek kınaya filan gitmezdim, annem giderdi
Sıra bana geldi tabi kına gecemde, gelip kulağıma dediler ki kına yakmaya geleceğiz ama elini açma
İçimden dedim ne garipler o zaman ne diye geliyolar
Neyse ablam demişti ki sen gelinsin bu akşam hiç bişeyi sorgulama, tamam demiştim
Geldiler elimi açmadım?
Kaynana nerde geline elini açmıyo dediler
Çeyrek getirdiler artık aç dediler
Ay yer yarılsa da yerin dibine girsem dedim
Ne bileyim ya meğer bilinen bişeymiş bi ben Fransız kalmışım
Bende diyorum paragöz durumuna düşürdü bunlar beni ( kına yakanlarda eşimin tarafındandı )
Ay sonra daha fenası oldu da yok artık dedim gelinim diye daha fazla susamam
Kalktım yerime gittim oturdum
Amaaan bir sürü prosedür sıkıldım vallaBunun sonrada el öpmesi var dimi.
Gidemem uzun yola. uçak panigim var. Yan yattı çamura battı
Ayyy evet bende buna sinir oluyorum ya hem ben gelmem hemde gelinimiz tabi tabiidüğünü orada yaparlar zaten canım, ev sahibi edasıyla süzülür :)
Dedim ve kabullendim artıkGelmesin daha iyi :))
Kına gelmeyince gelini olmuyo musun ?Ayyy evet bende buna sinir oluyorum ya hem ben gelmem hemde gelinimiz tabi tabii
Ah keşke bilebilsem ama düğüne gelmemesine inan mutlu olurum kimliği karakterini kendi elleriyle koymuş olur ama sanmıyorum düğünde o gelip benim yerime yeni gelin gibi süzülürDüğüne teşrif edecekler mi acaba
Ama okumadın galiba bi toplu iğne emeği kadar emeği yok sonra ben niye gelinlik yapayım kiKına gelmeyince gelini olmuyo musun ?
Oğluyla evliysen gelinsin tabi yahu
Temennimiz o yönde biz susup othrduk bakalım elalem örgütü ne dicek onu bekliyoruz :)Kayınvalidenin gelip gelmemesiyle senin değerinin ne ilgisi var
Oğlu alınsa haklı da senlik bişey yok
Bence millet kayınvalideni ayıplar, özellikle kendi akrabaları.
Ay ben bilmiyodum
Pek kınaya filan gitmezdim, annem giderdi
Sıra bana geldi tabi kına gecemde, gelip kulağıma dediler ki kına yakmaya geleceğiz ama elini açma
İçimden dedim ne garipler o zaman ne diye geliyolar
Neyse ablam demişti ki sen gelinsin bu akşam hiç bişeyi sorgulama, tamam demiştim
Geldiler elimi açmadım?
Kaynana nerde geline elini açmıyo dediler
Çeyrek getirdiler artık aç dediler
Ay yer yarılsa da yerin dibine girsem dedim
Ne bileyim ya meğer bilinen bişeymiş bi ben Fransız kalmışım
Bende diyorum paragöz durumuna düşürdü bunlar beni ( kına yakanlarda eşimin tarafındandı )
Ay sonra daha fenası oldu da yok artık dedim gelinim diye daha fazla susamam
Kalktım yerime gittim oturdum
Olur muAma okumadın galiba bi toplu iğne emeği kadar emeği yok sonra ben niye gelinlik yapayım ki
Evet yazık valla kp iyi şükür gelmek için can atıyo görümcemde aynı çok iyi sağolsun içlerinde baş gösteren bi kvHani bu ayıbın kralı oluyor da !!! gelmezse gelmesin, en güzel gününü hiç can sıkmak ile geçirme
Kp ne durumda peki ?onun fikirleri nedir.
Nişanlının da bu yüzden üstüne hiç gitme derim,en çok ortada kalan şuanda o çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?