Kayınvalidemm! Kına geceme gelmiyormuş! Siz olsanız naparsınız Allah aşkına??

Konuya balıklama dalacağım aradaki sayfaları adam akıllı okumadım açıkçası,
ama genel kanının aksine ben bozulurdum arkadaşım. Yani kınamda kv olmalı, köşede oturmalı.
Kınam yakılırken ben avucumu açmamalıyım, "Gelin avucunu açmıyoorr nerede kaynanaa" demeliler,
kv gelmeli avucumu açıp altını basmalı.

Olmamış :)
Bi de bir hafta kalma olayı var onu anlamadım, olay nedir tam olarak?

Kadın kınaya bile teşrif etmiyo
Konu sahibi hala 1 hafta kalmaya niyetli onlarda
Zorla sevdirme, samimiyet kurmaya çalışma, değer vermeyene değer verme, ille de yatmalı etmeli misafirliklere ayar oluyorum

ayh nolur gelsin yaa gelmezse gelmesin hiç dert etme derim.kına senin kınan isteyen gelir istemeyen gelmez.kayınvaliden gelmedi diye de kimse sana mana bulmaz herkes kayınvalide gelmemiş ne kadar ayıp etmiş der en fazla.sen keyfine bak bırak o düşünsün sen üstüne alınma bence.

Ay ben bilmiyodum
Pek kınaya filan gitmezdim, annem giderdi
Sıra bana geldi tabi kına gecemde, gelip kulağıma dediler ki kına yakmaya geleceğiz ama elini açma
İçimden dedim ne garipler o zaman ne diye geliyolar
Neyse ablam demişti ki sen gelinsin bu akşam hiç bişeyi sorgulama, tamam demiştim
Geldiler elimi açmadım?
Kaynana nerde geline elini açmıyo dediler
Çeyrek getirdiler artık aç dediler
Ay yer yarılsa da yerin dibine girsem dedim
Ne bileyim ya meğer bilinen bişeymiş bi ben Fransız kalmışım
Bende diyorum paragöz durumuna düşürdü bunlar beni ( kına yakanlarda eşimin tarafındandı )

Ay sonra daha fenası oldu da yok artık dedim gelinim diye daha fazla susamam
Kalktım yerime gittim oturdum

Bunun sonrada el öpmesi var dimi.
Gidemem uzun yola. uçak panigim var. Yan yattı çamura battı

Sadece kv yani artık takmamaya karar verdim

Güzel miş :) ay zaten benimki gelmiyo öyle şeyler olmaz

Kayınvalidenin gelip gelmemesiyle senin değerinin ne ilgisi var
Oğlu alınsa haklı da senlik bişey yok
Bence millet kayınvalideni ayıplar, özellikle kendi akrabaları.
Temennimiz o yönde biz susup othrduk bakalım elalem örgütü ne dicek onu bekliyoruz :)

:))) Bi alemsin sen de. Ablan doğru demiş, gelin kısmısı sorgulamaz

Ben ikinci avucu da açmayayım dedim, kibarca mokunu çıkarma yanımızda yok 2. çeyrek dediler.
Bi yandan da eşim kapatıyo avuçlarını, dürtüyorum bunu "Olm sana kına yakılmicak kasma"
"Bana altın basmayacak mı yani sizinkiler" diyor filan, ay çok saçma bi kınaydı bizimki ya.
Birbirimizi makaraya sardık durduk.

Ama okumadın galiba bi toplu iğne emeği kadar emeği yok sonra ben niye gelinlik yapayım ki
Olur mu
Eşini o yetiştirmiş
Maddi konuları artık gençler hallediyor zaten
Gelinlik yapmaktan kasın ne bilmiyorum ama 'kınaya gelmese de oğluyla evliysen gelinisin' dedim. Gelinlik yap demedim nasıl yapılır onu da bilmem
Sen sensin, sıfatın değişince farklılaşmaman lazım zaten

Evet yazık valla kp iyi şükür gelmek için can atıyo görümcemde aynı çok iyi sağolsun içlerinde baş gösteren bi kv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…