- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Kızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
Evet ya bir haftada hazır gelinlik bile alınmıyorGelmezse gelmesin
Mesafe ne kadar minibüs tutup yatak yapsınlar ona
Başka birileri gelecekse de rahatsız yola gelemedi dersiniz hatta sinevizyona bağlansın farkın olur herkes senin kınanı konuşur
Karışmıyorsa sana yapma kına ne gereksiz vs demiyorsa umursama mesafe koy oldu bitti
Gelinliği de nişanlın gelsin sizin ordan al tadilat vs gerekse nasıl gideceksin bir daha oraya
Kızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
evine de gelmezse sorun yokKızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
Allah seni ne diypr dıyorum zaten kına gecesinde şeyediliyormu ertresi gun düğün yok muyduÇok ta güzel olmuştu vallaherkes düğüne gerek yok aynı düğün gibi oldu demişti de damat olmadığından şeyedememiştik tabi:))
En son öyle dedim ama sonuçta bu size ve ailene verdiği değeri göstermezmi ben bundan sonra ona nasıl sevimli davranabilirimki
düğüne mi gelmeyin dedinbenimki de ben gelemem uzak yol dedi düğün kına ayrı günlerdeydi. Bende siz gelmeyin dedimamaaan ne takıyosun takıl arkadaşlarınla bu senin gecen canım
Görümcem :)meral ettim kınada eline kim altı koycak hani kına yaköak için avcunu açmıyosu ya
Bi de o var yani var da var var evlenme evde kaldın evlen var oğlu var bu ne yaAllah seni ne diypr dıyorum zaten kına gecesinde şeyediliyormu ertresi gun düğün yok muydubiz düündede şeyedemedik malesef özel günüme denk geldi 4gün bekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?