Kayınvalidemm! Kına geceme gelmiyormuş! Siz olsanız naparsınız Allah aşkına??

Ne güzel işte gelmesin hayatın boyunca al sana en büyük KOZ !!
Hem böylelikle araya mesafe koymaya başlarsın bile valla benden tavsiye balık baştan kokar
Başta vıcık vıcık olursan b... çıkar zaten şimdiden mesafeni koy herkez yerini bilsin.
O seni adam yerine koymayıp gelmiyorsa, seninde onu adam yerine koymayacağın günler olacaktır elbet kısa ve net ....

Slm; üzülmeyin gelmezse gelmez. Nişanlınız demiş ya farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Sizde bunu kendinize çevirin. Daha sonraları kayınvalideniz gereksiz yere sizi üzecek bir şey yaparsa nişanlınıza kınada farzettim yok diye; karışması gelmesi gereksiz, ben onu yok sayıyorum dersiniz olur biter.

benim kayınvalidem yok ama gorumcem ıklana pıklana geldi eltimde kostüm degiştirmem lazımgun icerisinde surekli.. gelemem uzak dedi gelmedi

Gelmezse gelmesin

Mesafe ne kadar minibüs tutup yatak yapsınlar ona

Başka birileri gelecekse de rahatsız yola gelemedi dersiniz hatta sinevizyona bağlansın farkın olur herkes senin kınanı konuşur

Karışmıyorsa sana yapma kına ne gereksiz vs demiyorsa umursama mesafe koy oldu bitti

Gelinliği de nişanlın gelsin sizin ordan al tadilat vs gerekse nasıl gideceksin bir daha oraya

Gelmezse gelmesin ilerde elinde çok büyük bir koz olacak ölene dek kullanabilirsin bu kozu.

Evet ya bir haftada hazır gelinlik bile alınmıyor

Evet ayıp ediyor, 48 yaşındaki kadın, büyük bir sorunu olmadığı halde (bence keyfi) gelmek istemiyor..

Değiştirmek mümkün mü? Değilse kendinizi hiiiç üzmeyin, tadını çıkarın herşeyin.

Nişanlınızın "farzet ki annem yok" cümlesini de hiç unutmayın, yedekte dursun, ara ara hatırlatacağınız zamanlar gelecektir,bekleyin..

Evlenince nerde oturacaksınız bilmem ama uzak olacaksanız kvalideye, o zaman şişmemesi için sık gelmemesini de söylersiniz olur biter..

Canınızı sıkmayın bu görgüsüz kadın için

Ileride sende birsey oldugunda farzetki annen yok dersin..
Gelmezse gelmesin.
Biliyorum siz mahcup olacaksiniz cunku herkes kaynana neredeymis neredeymis diye soracak.
Ayrica bu sadece sana verdigi degeri degil tam tersine ogluna verdigi degeri gosterir.

Valla benim kayınValidem de gelin Mevlüdün de gelmedi sırf kayınpdrn yengesini çağırmadim diye kendi taraflarını iptal edildi demişler Mevlütu artık kim yollamadi ise bende kendi tarafımla akraba es dost komşu ile çok güzel bi Mevlüt yaptım kafam rahatti geçenlerde de kayınValide më işte Mevlüt söyle oldu bu kadar insan ağırladı bu ev bu salon falan kw sus pus dinledi birsey diyemedi gelmedi de ne oldu benim Mevlüt um yarım mi kaldı gayet güzel de oldu iptal de neymiş bi onu biliyolar zaten zora gelince millet

gelmezse gelmesin. hatta sevin elinde ömrünün sonuna kadar kullanacağın büyük koz var.
dipnot: niye kv evinde bi hafta kalacaksın ne gerek var. nişanlın gelsin senin bulunduğun yerde gelinlik alın. ben evlenirken nişanlık nikahlık gelinlik sadece kocamla ikimiz beğenip aldık. maaile takılmanıza gerek yok. kalma bi hafta falan abla sözü dinle

meral ettim kınada eline kim altı koycak hani kına yaköak için avcunu açmıyosu ya

evine de gelmezse sorun yok

benimki de ben gelemem uzak yol dedi düğün kına ayrı günlerdeydi. Bende siz gelmeyin dedim amaaan ne takıyosun takıl arkadaşlarınla bu senin gecen canım

Çok ta güzel olmuştu valla herkes düğüne gerek yok aynı düğün gibi oldu demişti de damat olmadığından şeyedememiştik tabi:))
Allah seni ne diypr dıyorum zaten kına gecesinde şeyediliyormu ertresi gun düğün yok muydu biz düündede şeyedemedik malesef özel günüme denk geldi 4gün bekledi

En son öyle dedim ama sonuçta bu size ve ailene verdiği değeri göstermezmi ben bundan sonra ona nasıl sevimli davranabilirimki

Yaa içinden gelmiyorsa sevimli davranma. Kendini niye zorluyosun ki. Kv yi takdir ettim bak o kendini zorlamıyor. Evlilik öncesi olay çıkarilacak bir konu değil. Düşün en yakın arkadaşın böyle bir bahane üretip düğününe gelmedi. Ne yaparsın? E sende ona göre davranirsin. Daha az gorusursen. Herşeyini paylaşmasın vs.

Senin için söylemiyorum ama genel olarak burada gelinler geleneğe görenege uygun düğün yapıyorlar. Yok bohçası yok altını yok beyaz eşyası yok bilmemnesi. Bunlar olmazsa kiyamet kopuyor. Sonra evlenince kv bana karışıyor. Yok dışarı çıkmama laf ediyor. Yok her haftasonu ya çağırıyor ya da bize geliyor sürekli. Eee ne ekersen onu bicersin. Ne yani, ne kadar içine sokarsan o kadar aranızda sınır kalmaz. O sebeple sallanacak bu kadar abartilacak bir mevzu değil.

Ayrıca yine sana söylemiyorum canım, ama çok rastladığımız bişey. Söylemeden geçemeyeceğim. Gelinlerde bir de "saygıda kusur etmedim" muhabbeti var. Onun da devamında "hizmetini tam yaptım, ne istediler önüne koydum" lafı geliyor. Sinirden kendimi yiyorum burada :) yapma kardeşim. Evine gelmiş misafire deli gibi hizmet etmek saygı midir yani.

Ayy neyse standart gelin modundan çık bebisim. Onların hayatı güzel değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…