Kayınvalidemm! Kına geceme gelmiyormuş! Siz olsanız naparsınız Allah aşkına??

Bir kere nişanlıyken hiç kayınvalidemin evinde kalmadım, ne münasebet. Keyfinden gelmemezlik etmiyor ya, gelmesin hem daha iyi.
Ya 13 saat mesafe var o yüzden mecburen yani ev eşya davetiye gelinlik nişanlım işi yüzümden gelemiyo da

İşte onlar standart istiyolar bende standart olmadığım için böyle sorunlar gerçekten büyüyor bide ben takmam ama benim annem babam takar yani ona sinirleniyorum

bu barada bize kaynana falan gelmedi ama bi araba ile 2kadın ve esleri kınacı olarak geldi onlar altını avcuma koydular işte bieyler getirmislerdi bizimkiler onlarla ilgilendi sakalar yapılır bizde kınacılara un falan dökülür eziyet yapılır:))

Güzel aslında

ayıp yaaa gelin alıyon sen nasıl gelmezmiş bir kere olan şeyler bunlar çok afedersin g... şişse gelmesi lazım.fikirsiz insanlar bunlar yaaa
bence takma o onun ayıbı sana kına yakılırken nişanlın koysun eline altınını sende kv olarak onu tanımazsın.insan tek evladının kınasına gelmez mi yaaa dedim yaaa fikirsiz fikirsizzzzz...
şişsin ne var eli ayagı şişince iner ölcekmi bu kadar mı canı kıymetli...ahhh ahhh bi şöyle olamadık
nişanlına gelince oğlan haklı dicek bişey bulamıyorum...gelmezsede takma paşa gönlü bilir sende ona göre gelin olursun...

İsteseniz sokacak bir sürü laf, gösterilecek bir sürü tepki var...
Ama siz bunu yapmak istiyor musunuz esas soru o...

düğüne nasıl gelecekmiş?

Canım kv gelmiyosa iki kat fazla göbek atarım , göbek atarkenki fotolarımı giderken kaynanaya götürürüm.annecim sen yoktun çok üzüldüm bi yanım eksik kaldı derim ve göbek atarken kendimden geçmiş fotolarımı gösteririm..

Bende olsam bozulurdum şahsen. Sonuçta kendi oğlu evleniyor ve kınada anne yok. Elbette kimseyi zorla bir yere götürmek imkansız lakin bence nişanlınızda anne gitmezsen ayıp olur tarzı söylemlerde bulunabilir.

nişanlın en iyisini demiş. bencede salla gitsin..felçli melçi yatalak olsaydı gene gelemezdi. millete de cok hastalandı gelemedi dersiniz olur biter... amann sen de...

Sen şimdi düğün arifesindesin ya.biraz alıngan olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…