Aman en iyisini yapmışsın bende diyicemdüğüne mi gelmeyin dedin
Ya 13 saat mesafe var o yüzden mecburen yani ev eşya davetiye gelinlik nişanlım işi yüzümden gelemiyo daBir kere nişanlıyken hiç kayınvalidemin evinde kalmadım, ne münasebet. Keyfinden gelmemezlik etmiyor ya, gelmesin hem daha iyi.
Düğün orada mı olacak? Oraya yerleşiyorsunuz sanırım.Ya 13 saat mesafe var o yüzden mecburen yani ev eşya davetiye gelinlik nişanlım işi yüzümden gelemiyo da
İşte onlar standart istiyolar bende standart olmadığım için böyle sorunlar gerçekten büyüyor bide ben takmam ama benim annem babam takar yani ona sinirleniyorumYaa içinden gelmiyorsa sevimli davranma. Kendini niye zorluyosun ki. Kv yi takdir ettim bak o kendini zorlamıyor. Evlilik öncesi olay çıkarilacak bir konu değil. Düşün en yakın arkadaşın böyle bir bahane üretip düğününe gelmedi. Ne yaparsın? E sende ona göre davranirsin. Daha az gorusursen. Herşeyini paylaşmasın vs.
Senin için söylemiyorum ama genel olarak burada gelinler geleneğe görenege uygun düğün yapıyorlar. Yok bohçası yok altını yok beyaz eşyası yok bilmemnesi. Bunlar olmazsa kiyamet kopuyor. Sonra evlenince kv bana karışıyor. Yok dışarı çıkmama laf ediyor. Yok her haftasonu ya çağırıyor ya da bize geliyor sürekli. Eee ne ekersen onu bicersin. Ne yani, ne kadar içine sokarsan o kadar aranızda sınır kalmaz. O sebeple sallanacak bu kadar abartilacak bir mevzu değil.
Ayrıca yine sana söylemiyorum canım, ama çok rastladığımız bişey. Söylemeden geçemeyeceğim. Gelinlerde bir de "saygıda kusur etmedim" muhabbeti var. Onun da devamında "hizmetini tam yaptım, ne istediler önüne koydum" lafı geliyor. Sinirden kendimi yiyorum burada :) yapma kardeşim. Evine gelmiş misafire deli gibi hizmet etmek saygı midir yani.
Ayy neyse standart gelin modundan çık bebisim. Onların hayatı güzel değil.
İyi yapmışsın ohhbenimki de ben gelemem uzak yol dedi düğün kına ayrı günlerdeydi. Bende siz gelmeyin dedimamaaan ne takıyosun takıl arkadaşlarınla bu senin gecen canım
Atamamız olursa başka biyer olmazsa onların bulunduğu şehir çünkü eşimde orada özelde çalışıyorDüğün orada mı olacak? Oraya yerleşiyorsunuz sanırım.
bu barada bize kaynana falan gelmedi ama bi araba ile 2kadın ve esleri kınacı olarak geldi onlar altını avcuma koydular işte bieyler getirmislerdi bizimkiler onlarla ilgilendi sakalar yapılır bizde kınacılara un falan dökülür eziyet yapılır:))Görümcem :)
Öyle artık önüme bakıcam napayımgelmesin aman boşver sen mutlu gününde canını sıkma
İşte onlar standart istiyolar bende standart olmadığım için böyle sorunlar gerçekten büyüyor bide ben takmam ama benim annem babam takar yani ona sinirleniyorum
Güzel aslındabu barada bize kaynana falan gelmedi ama bi araba ile 2kadın ve esleri kınacı olarak geldi onlar altını avcuma koydular işte bieyler getirmislerdi bizimkiler onlarla ilgilendi sakalar yapılır bizde kınacılara un falan dökülür eziyet yapılır:))
Keşkeeeeeevine de gelmezse sorun yok
ayıp yaaa gelin alıyon sen nasıl gelmezmiş bir kere olan şeyler bunlar çok afedersin g... şişse gelmesi lazım.fikirsiz insanlar bunlar yaaaKızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
düğüne nasıl gelecekmiş?Kızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
Görümcem :)
nişanlın en iyisini demiş. bencede salla gitsin..felçli melçi yatalak olsaydı gene gelemezdi. millete de cok hastalandı gelemedi dersiniz olur biter... amann sen de...Kızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
Sen şimdi düğün arifesindesin ya.biraz alıngan olabilirsinKızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?