Ayy içimi okudun eline sağlık valla aynen öyleayıp yaaa gelin alıyon sen nasıl gelmezmiş bir kere olan şeyler bunlar çok afedersin g... şişse gelmesi lazım.fikirsiz insanlar bunlar yaaa
bence takma o onun ayıbı sana kına yakılırken nişanlın koysun eline altınını sende kv olarak onu tanımazsın.insan tek evladının kınasına gelmez mi yaaa dedim yaaa fikirsiz fikirsizzzzz...
şişsin ne var eli ayagı şişince iner ölcekmi bu kadar mı canı kıymetli...ahhh ahhh bi şöyle olamadık
nişanlına gelince oğlan haklı dicek bişey bulamıyorum...gelmezsede takma paşa gönlü bilir sende ona göre gelin olursun...
O zaman sence normal :)Sen şimdi düğün arifesindesin ya.biraz alıngan olabilirsin
Ya çok tatlısınız hepiniz valla böyle bi umursamaz takılıyorum konuyu açmış açalı sağolun yaanişanlın en iyisini demiş. bencede salla gitsin..felçli melçi yatalak olsaydı gene gelemezdi. millete de cok hastalandı gelemedi dersiniz olur biter... amann sen de...
Diyosun :)görümce geliyosa iyi görümce kv aratmaz
Yok ya sessizliğimle vermek istiyorum öylede yapıyorum asaletimle döverimmİsteseniz sokacak bir sürü laf, gösterilecek bir sürü tepki var...
Ama siz bunu yapmak istiyor musunuz esas soru o...
Dedi çok dedi eşi bile yani kp bile sinirden küfretti ama yokBende olsam bozulurdum şahsen. Sonuçta kendi oğlu evleniyor ve kınada anne yok. Elbette kimseyi zorla bir yere götürmek imkansız lakin bence nişanlınızda anne gitmezsen ayıp olur tarzı söylemlerde bulunabilir.
BanaNe kim gelirse gelsin.şimdi düşündüm de çok eğlenceli olurdu.o kadar eğlenirdim ki...O zaman sence normal :)
Bilmem tek oğlunun kınasına artık gelmediyse yapcak pek bişe kalmadı demekkiAbes bişey değil.
Benim kayınvalidem de gelemedi aynı nedenden
Çok tatlısın ya bende öyle yapıcam çılgınca dans ediciiiimBanaNe kim gelirse gelsin.şimdi düşündüm de çok eğlenceli olurdu.o kadar eğlenirdim ki...
Sanırım biraz keyfine düşkün bi kadinim
Guzelim hayatinda bir defa olacak olan soz nisan dugun vs gunlerin tadini cikart.senin disinda gerceklesecek olan hicbir sorunu dert edinme.coook yillar sonra dert edrsin akilsiz kafam eglenmene baksaydin ya dersin.bunun telafisi yokKızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
Teşekkür ederim tatlimÇok tatlısın ya bende öyle yapıcam çılgınca dans ediciiiim
Ama benim k.v yeğenini gönderdi. Avuca altın bırakmak için :)Bilmem tek oğlunun kınasına artık gelmediyse yapcak pek bişe kalmadı demekki
Bşk bu hannimefendide doğru söylüyorGuzelim hayatinda bir defa olacak olan soz nisan dugun vs gunlerin tadini cikart.senin disinda gerceklesecek olan hicbir sorunu dert edinme.coook yillar sonra dert edrsin akilsiz kafam eglenmene baksaydin ya dersin.bunun telafisi yok
Keske dememek icin IYI KI EGLENMISIM NE KADAR MUTLUYUM SU RESME BAKSANA demek icin gayretini goster derim
Allah seni ne diypr dıyorum zaten kına gecesinde şeyediliyormu ertresi gun düğün yok muydubiz düündede şeyedemedik malesef özel günüme denk geldi 4gün bekledi
Ayyy bizimkiler de gelmeyeceklerdı babam da paşa gönlünüz bilir damadın gelmesi yeter bize dedi bu lafın üstüne otobüs tutup toplanıp geldiler bırak gelmesın kaldırma bi tarafını kadınınKızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?