Kayınvalidemm! Kına geceme gelmiyormuş! Siz olsanız naparsınız Allah aşkına??

Ayy içimi okudun eline sağlık valla aynen öyle

Bende olsam bozulurdum şahsen. Sonuçta kendi oğlu evleniyor ve kınada anne yok. Elbette kimseyi zorla bir yere götürmek imkansız lakin bence nişanlınızda anne gitmezsen ayıp olur tarzı söylemlerde bulunabilir.
Dedi çok dedi eşi bile yani kp bile sinirden küfretti ama yok

Abes bişey değil.
Benim kayınvalidem de gelemedi aynı nedenden

Guzelim hayatinda bir defa olacak olan soz nisan dugun vs gunlerin tadini cikart.senin disinda gerceklesecek olan hicbir sorunu dert edinme.coook yillar sonra dert edrsin akilsiz kafam eglenmene baksaydin ya dersin.bunun telafisi yok
Keske dememek icin IYI KI EGLENMISIM NE KADAR MUTLUYUM SU RESME BAKSANA demek icin gayretini goster derim

Kına gecesi ile düğün aynı yerde mi olacak? Yani düğüne de mi gelmeyecek? Orayı kaçırmış olabilirim.

Bşk bu hannimefendide doğru söylüyor

Yeter ki sen dahil herkes sağlıklı olsun ertelenme veya iptal durumu da yasanabilir bunu hic istemezsin sanirim.ayrica bunu es adayina surekli veya araliklarla soyleyip de onu savunmaya geçirtme .

Benimkinin toplasan 30 akrabası geldi. Hiç birinin sandalyelerden farkı yoktu anca oturdular, acayip acayip etrafı izlediler. Düğün videosunu izledikçe sinir oluyorum, onların konu mankeni gibi oturması herkesin dikkatini çekiyor ve herkese açıklama yapmak zorunda kalıyorum kendi tarafımdan. Gelip oram buram şişti diyeceğine gelmesin boşverrr. Keyfine bak canım, Oyna, eğlen gönlünce. Keşke benim kaynanam hiç bir yere gelmese

Desteklediginiz icin teşekkür ederim minekosan hanim.
Gercekten bunlar ufak detaylar.
Cevredekilere ne diyecegim diye hele hic düşünme. Sagligi su siralar iyi degil annecigim sen iyi ol o bize yeter dedim.dersin millete.devamini getirmeye hic luzum yok.
Cunku seytan kol gezer bu durumlarda kimin yuvasini yiksam diye.

Ayyy bizimkiler de gelmeyeceklerdı babam da paşa gönlünüz bilir damadın gelmesi yeter bize dedi bu lafın üstüne otobüs tutup toplanıp geldiler bırak gelmesın kaldırma bi tarafını kadının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…