Haklısın öyle yapıcamGuzelim hayatinda bir defa olacak olan soz nisan dugun vs gunlerin tadini cikart.senin disinda gerceklesecek olan hicbir sorunu dert edinme.coook yillar sonra dert edrsin akilsiz kafam eglenmene baksaydin ya dersin.bunun telafisi yok
Keske dememek icin IYI KI EGLENMISIM NE KADAR MUTLUYUM SU RESME BAKSANA demek icin gayretini goster derim
Ay çok güzelmiş bunu demem lazımAyyy bizimkiler de gelmeyeceklerdı babam da paşa gönlünüz bilir damadın gelmesi yeter bize dedi bu lafın üstüne otobüs tutup toplanıp geldiler bırak gelmesın kaldırma bi tarafını kadının
Bu da farklı bi bakıi açısı haklısın Allah razolsunDesteklediginiz icin teşekkür ederim minekosan hanim.
Gercekten bunlar ufak detaylar.
Cevredekilere ne diyecegim diye hele hic düşünme. Sagligi su siralar iyi degil annecigim sen iyi ol o bize yeter dedim.dersin millete.devamini getirmeye hic luzum yok.
Cunku seytan kol gezer bu durumlarda kimin yuvasini yiksam diye.
Ay canım ya inşallah öylede olmaz gönül isterki herşey iyi olsun ama olmuyo bazen biz keyfimize bakıcaz artıkBenimkinin toplasan 30 akrabası geldi. Hiç birinin sandalyelerden farkı yoktu anca oturdular, acayip acayip etrafı izlediler. Düğün videosunu izledikçe sinir oluyorum, onların konu mankeni gibi oturması herkesin dikkatini çekiyor ve herkese açıklama yapmak zorunda kalıyorum kendi tarafımdan.Gelip oram buram şişti diyeceğine gelmesin boşverrr. Keyfine bak canım, Oyna, eğlen gönlünce. Keşke benim kaynanam hiç bir yere gelmese
Yok kına benim memlekette düğün onları belki düğüne de gelmeyebilir bilmiyorumKına gecesi ile düğün aynı yerde mi olacak? Yani düğüne de mi gelmeyecek? Orayı kaçırmış olabilirim.
harikaaAyyy bizimkiler de gelmeyeceklerdı babam da paşa gönlünüz bilir damadın gelmesi yeter bize dedi bu lafın üstüne otobüs tutup toplanıp geldiler bırak gelmesın kaldırma bi tarafını kadının
Öyle yapıyorum sağolsun o yanımda zatenAyy gelmezse gelmesin sen ailenle de konuş bu durum rahatsız edici ama hiç bir şekilde eşine yansıtmasın siz iyi olun anası akıllı olsa oğlunu kaybetmeyi göze almazdı kayinvalideye de bir şey söylemeyin eşinize tatlı tatlı arada söyleyin sürekli değil tabiki
yok say diyorsa herşeyde yoksayacagnı bilsin ama sen keyfine bak tabi canım bugünden itbaren benim içni heralanda yo ksende yok saysan iyi edersin debunlar hep bahane.. ısteyen ınsan ıkı elı kanda olsa gelır.. bak canım kendını o kadının yerıne koy bı dusun sen bır tanecık oglunun kınasına gıtmez mıydın? madem esın annem yok say dıcek duruma gelmıs demmek annesı senı gercete sevmıyor oglu kırılmasın dıye dıyıyor kı esın gelmıs sana annem yok say dıyor.. valla senın ıcın cok zor canım ama bu da basıt bısey degıl kı goz ardı edesın.
Anlamadımbu arada çokta abartma gerek yok hediye yemek vs yeterli seni görsün o bile yeter
Aynen kesinlikle böyle düşünüyorum bendebunlar hep bahane.. ısteyen ınsan ıkı elı kanda olsa gelır.. bak canım kendını o kadının yerıne koy bı dusun sen bır tanecık oglunun kınasına gıtmez mıydın? madem esın annem yok say dıcek duruma gelmıs demmek annesı senı gercete sevmıyor oglu kırılmasın dıye dıyıyor kı esın gelmıs sana annem yok say dıyor.. valla senın ıcın cok zor canım ama bu da basıt bısey degıl kı goz ardı edesın.
Yapacak bişey yok ne ekerlerse onu biçerleryok say diyorsa herşeyde yoksayacagnı bilsin ama sen keyfine bak tabi canım bugünden itbaren benim içni heralanda yo ksende yok saysan iyi edersin de
Benimde gelemediler kınamda sadece eşim ve görümcem vardı.hiçte sorun yapmadım.Kızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
İşte arada nişanlım kalmasa ben böyle herşey yaparım ama işte arada hatrı var nişanlımınAyıp bişi hatta saygısızlık ben olsam dugunu kınanın oldgu yerde yapardım geşmıyrsa dugune de gelmesın !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?