Kayınvalidemm! Kına geceme gelmiyormuş! Siz olsanız naparsınız Allah aşkına??

Haklısın öyle yapıcam

Bu da farklı bi bakıi açısı haklısın Allah razolsun

Ay canım ya inşallah öylede olmaz gönül isterki herşey iyi olsun ama olmuyo bazen biz keyfimize bakıcaz artık

Ayy gelmezse gelmesin sen ailenle de konuş bu durum rahatsız edici ama hiç bir şekilde eşine yansıtmasın siz iyi olun anası akıllı olsa oğlunu kaybetmeyi göze almazdı kayinvalideye de bir şey söylemeyin eşinize tatlı tatlı arada söyleyin sürekli değil tabiki

Öyle yapıyorum sağolsun o yanımda zaten

Açıklamayı yaparsınız konu komşuya sağlık sorunları var diye. Ondan sonra da bol bol göbek atarsınız.

bu arada çokta abartma gerek yok hediye yemek vs yeterli seni görsün o bile yeter

bunlar hep bahane.. ısteyen ınsan ıkı elı kanda olsa gelır.. bak canım kendını o kadının yerıne koy bı dusun sen bır tanecık oglunun kınasına gıtmez mıydın? madem esın annem yok say dıcek duruma gelmıs demmek annesı senı gercete sevmıyor oglu kırılmasın dıye dıyıyor kı esın gelmıs sana annem yok say dıyor.. valla senın ıcın cok zor canım ama bu da basıt bısey degıl kı goz ardı edesın.

yok say diyorsa herşeyde yoksayacagnı bilsin ama sen keyfine bak tabi canım bugünden itbaren benim içni heralanda yo ksende yok saysan iyi edersin de

Aynen kesinlikle böyle düşünüyorum bende

Boşveeeeer daha iyi işte gelmesin , yarın bir gün kvaliden bi laf ettiğinde sen de " sen benim kına geceme bile gelmedin hıh " dersin çenesini kapatırsın .

Ayıp bişi hatta saygısızlık ben olsam dugunu kınanın oldgu yerde yapardım geşmıyrsa dugune de gelmesın !!!

Benimde gelemediler kınamda sadece eşim ve görümcem vardı.hiçte sorun yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…