Kayınvalidemm! Kına geceme gelmiyormuş! Siz olsanız naparsınız Allah aşkına??

Çok şanslısın kına gecesi ve kv yok.Kızlar halaya tey teyy.

İkimizde müzik öğretmeniyiz atamamız olursa kutuplara da gideriz o yönden sıkıntımız yok çok şükür ama mevzu geline bakalım nasıl evi falan olursa edirneden hakkari ye bile gider yani
sende kv gelmek istediğimi lafı ver ağzına kv , bizim evi görmesende olur ayakların şişer filan uzun yollarda kınaya bile gelmemiştin ya şimdik hiç gelmen gereksiz boşuna yorulma yollarda ben böylede memnunum diye konuşun

Aman ne şanslısın boşver gelmezse gelmesin siz neden bi hafta gidip nişanlınızda kalacaksınız ki onu anlamadım

Yaa birak gelmesin..
Gelmezse gelmesin ..
Sen yap kinani gonlunce eglen

Bizde erkek tarafi gitsin diye gozune bakilir, gidince cosulur Cosmaya hemen baslayacaksiniz anlasilan.

Kadın belki hasta olamaz mı? Benim annemde uzun yolculuklara gidemiyor gitse bile günlerce hasta oluyor ...Hiç bir şey demeyin bu konuda kayınvalidenizi es geçin. Düğünüz'e odaklanın mutlu olmanız dileğiyle.

aynen farklı sehirdeydk onlar orda yaptı biz bizde ertesi gün gelin alma oldu benim ailemde konvoya takıldı dugune geldiler salondan ben yolcu ettim onları sonra kaynanamla da iyiyimdt gelmeyebilir nolcak

Çok ta güzel olmuştu valla herkes düğüne gerek yok aynı düğün gibi oldu demişti de damat olmadığından şeyedememiştik tabi:))

yeri gelince de ki,sisip kinaya gelemiyorsunuz demek ki torun dogarkende gelemeyeceksiniz anlaştık diyin...

bence burada senin kayınvaliden ile normalde aran nasıl o önemli. yani diğer zamanlar iyiyse, bir sıkıntınız olmadıysa gerçekten rahatsızlığına verip gelmemesini hoş görebilirsin belki. ama hep sürtüşmeli bi ilişkiniz var ve bunun intikamını aldığını düşünüyorsa gelmemekle yaptığı çok yanlış.

o gelmiyor peki erkek tarafından kardeş, teyze, hala felan yok mu onu temsilen gelecek? belki o zaman içine su serpilir biraz.

direk konu başlığına yorum yapayım;kına yakardımbenim kv, nerdeyse bizimle yatmak istediği için, çok sempatik geldi

Normalde erkek tarafi gelmesin ya da erken dönsün diye beklenir kinalarda, sizinki bastan gelmeyecek, sevinmeniz beklenirdi.
Benim kayinvalide ve peder nikahmiza gelmedi hic sorun etmedik daha guzel rahat rahat eglendik hatta

İnsan düğün aşamasında herşeyi dert ediyor kendine maalesef. Bu da ancak sizi yıpratır ve o güzel günlerinizden zevk almanıza mani olur. Bişeylere "amannnn" deyip geçmeyi deneyin. İlerde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Bakın mesela Kıvanç Tatlıtuğun annesi oğlunu düğününe gidemedi tek örnek sen değilsin canım böyle de düşün. Hem belki de gerçekten kv çok etkileniyordur otobüsten. Bu durumda gelip orda hastalansa filan daha kötü olacak sizin için.

gelmesse gelmesin yahu yarın bir gün bşi olur ilerde sanada koz olur ee sende gelmedin kınama bende buraya gitmiyorum dersin.çokta tın boşveeer

Sadece damat görümcem ve kayınpederim gelicek başka kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…