Aynen öyle yapicimmgelmesse gelmesin yahu yarın bir gün bşi olur ilerde sanada koz olur ee sende gelmedin kınama bende buraya gitmiyorum dersin.çokta tın boşveeer
Yani artık böyle düşünüp geçtim ama gerçekten ciddi bi durum olsa dert etmem ben gelme derim ama keyfe kederİnsan düğün aşamasında herşeyi dert ediyor kendine maalesef. Bu da ancak sizi yıpratır ve o güzel günlerinizden zevk almanıza mani olur. Bişeylere "amannnn" deyip geçmeyi deneyin. İlerde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Bakın mesela Kıvanç Tatlıtuğun annesi oğlunu düğününe gidemedi tek örnek sen değilsin canım böyle de düşün. Hem belki de gerçekten kv çok etkileniyordur otobüsten. Bu durumda gelip orda hastalansa filan daha kötü olacak sizin için.
Yani öyle yapıcam artık bu açılardan bakmadım tabikiNormalde erkek tarafi gelmesin ya da erken dönsün diye beklenir kinalarda, sizinki bastan gelmeyecek, sevinmeniz beklenirdi.
Benim kayinvalide ve peder nikahmiza gelmedi hic sorun etmedik daha guzel rahat rahat eglendik hatta
bol bol kurtlarımı dökerdimKızlar tanıyan tanır beni nişanlımla aramız gayet iyi sorunlar vardı düzelttik nişanlım pek aileci değildir ben daha aileciyim ona göre. Konu şu ki Kv uçak korkusu var arabaylada orası burası şişiyormuş o yüzden uzun yol gelemezmiş kına geceme gelmiyicekmiş. Yani bi insan evladının kınasına oğlu bi de tek oğlunun kınasına nasıl gelmez aklım almıyor. Lafa gelincede biz seni çok seviyoruz ama gelemem. Ya siz olsanız ne derdiniz nasıl bir tepki verirsiniz ayrıca önümüzdeki hafta onlara gidicem gelinlik eşya davetiye vs işleri için bir hafta kalıcam ama nasıl kalıcam zor duruyorum akıl verin ben napayım nasıl davranayım.
NOT: Nişanlım dediki farzedinki annem yok ben napabilirim kulağından tutup getiremem ya. Bu iyi bişe benim için sanırım.!!!
Ya evlenince aynen dediğin gibi olur diye korkuyorum ama şimdi bişeye gelmiyo yani o zaman evlenincede bizden çıkmazdirek konu başlığına yorum yapayım;kına yakardımbenim kv, nerdeyse bizimle yatmak istediği için, çok sempatik geldi
Öyle yapıcam vallabol bol kurtlarımı dökerdim
İnşallah tain olduğumuz yerde kalırız da gelemezleryeri gelince de ki,sisip kinaya gelemiyorsunuz demek ki torun dogarkende gelemeyeceksiniz anlaştık diyin...
Eğer atamamız olmazsa malesef onların bulunduğu şehirde oturucazHiç umurumda olmazdı. Kına gecemin keyfini çıkarırdım
Evime kalmaya geleceğini söylediğinde (evlendikten sonra illaki gelecek) "Aaa anne sakın gelme,uçaktan korkuyorsun,araba ile vücudun şişiyor,biz gelirsek görüşürüz"derdim.
bak bunu kulağına küpe yap konu sahibi geleceği tutarsa gerek yok biz geliriz uçaktan korkuyorsun arabada da ödem topluyorsun günaaah derimHiç umurumda olmazdı. Kına gecemin keyfini çıkarırdım
Evime kalmaya geleceğini söylediğinde (evlendikten sonra illaki gelecek) "Aaa anne sakın gelme,uçaktan korkuyorsun,araba ile vücudun şişiyor,biz gelirsek görüşürüz"derdim.
Bende öyle yapıcam valla bi salona iki anne çok benim annem yeterÇok ta güzel olmuştu vallaherkes düğüne gerek yok aynı düğün gibi oldu demişti de damat olmadığından şeyedememiştik tabi:))
Samami olsa gerçekten hasta olsa gerçekten bişe demem ama keyfe keder resmenKadın belki hasta olamaz mı? Benim annemde uzun yolculuklara gidemiyor gitse bile günlerce hasta oluyor ...Hiç bir şey demeyin bu konuda kayınvalidenizi es geçin. Düğünüz'e odaklanın mutlu olmanız dileğiyle.
senin kaynanada haketmiş amaÇok fenasın ama artık can ciğer kuzu sarma olmayacağımız kesin lv gelin anlaşmazlıklarına bir adım atmış oluyorum artık
yok sen hastasın, yol çekemezsin,ayakların falan şişer deyin gelmek isteyinceYa evlenince aynen dediğin gibi olur diye korkuyorum ama şimdi bişeye gelmiyo yani o zaman evlenincede bizden çıkmaz
İşte eğer atamamız olmazsa onların bulunduğu şehirde oturucaz malesef ama o da en fazla 1 senebak bunu kulağına küpe yap konu sahibi geleceği tutarsa gerek yok biz geliriz uçaktan korkuyorsun arabada da ödem topluyorsun günaaah derim
İyi yapmışsın ya bizdede vardı öyle konular ama eşim baktıki asla rahat olamayız ( kendisi rahat davranmayı sever) yok olmaz dediyok sen hastasın, yol çekemezsin,ayakların falan şişer deyin gelmek isteyince....bizimki bir ara kafayı bozmuştu,birlik olalım,birlikten kuvvet doğar diye...zor tuttum kendiimi! senden ancak bozguncu olur! diyesim vardı!tabi demedim ama kiraya ev tut gel çok istersen dedim!haha dumur oldu!
İnşallah atamanız en kısa zamanda olur o halde. Hoş değil yaptığı, bu sebeple bir karşılığı olmalı kesinlikle.Eğer atamamız olmazsa malesef onların bulunduğu şehirde oturucaz
Korkarım diyemeyecek zira atama olmazsa aynı şehirde kalma durumları varmış. Ama atama olursa çokta güzel olur.bak bunu kulağına küpe yap konu sahibi geleceği tutarsa gerek yok biz geliriz uçaktan korkuyorsun arabada da ödem topluyorsun günaaah derim
Aynen öylesenin kaynanada haketmiş ama
İnşallah olur da kafamız rahat yuva kurarızİnşallah atamanız en kısa zamanda olur o halde. Hoş değil yaptığı, bu sebeple bir karşılığı olmalı kesinlikle.
Bu arada mutluluklar dilerim.
Korkarım diyemeyecek zira atama olmazsa aynı şehirde kalma durumları varmış. Ama atama olursa çokta güzel olur.
İnşallah, Rabbim gönlünüze göre versinİnşallah olur da kafamız rahat yuva kurarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?