Kayınvalidemm! Kına geceme gelmiyormuş! Siz olsanız naparsınız Allah aşkına??

Yani artık böyle düşünüp geçtim ama gerçekten ciddi bi durum olsa dert etmem ben gelme derim ama keyfe keder

Normalde erkek tarafi gelmesin ya da erken dönsün diye beklenir kinalarda, sizinki bastan gelmeyecek, sevinmeniz beklenirdi.
Benim kayinvalide ve peder nikahmiza gelmedi hic sorun etmedik daha guzel rahat rahat eglendik hatta
Yani öyle yapıcam artık bu açılardan bakmadım tabiki

bol bol kurtlarımı dökerdim

Hiç umurumda olmazdı. Kına gecemin keyfini çıkarırdım
Evime kalmaya geleceğini söylediğinde (evlendikten sonra illaki gelecek) "Aaa anne sakın gelme,uçaktan korkuyorsun,araba ile vücudun şişiyor,biz gelirsek görüşürüz"derdim.

Eğer atamamız olmazsa malesef onların bulunduğu şehirde oturucaz

bak bunu kulağına küpe yap konu sahibi geleceği tutarsa gerek yok biz geliriz uçaktan korkuyorsun arabada da ödem topluyorsun günaaah derim

Kadın belki hasta olamaz mı? Benim annemde uzun yolculuklara gidemiyor gitse bile günlerce hasta oluyor ...Hiç bir şey demeyin bu konuda kayınvalidenizi es geçin. Düğünüz'e odaklanın mutlu olmanız dileğiyle.
Samami olsa gerçekten hasta olsa gerçekten bişe demem ama keyfe keder resmen

Ya evlenince aynen dediğin gibi olur diye korkuyorum ama şimdi bişeye gelmiyo yani o zaman evlenincede bizden çıkmaz
yok sen hastasın, yol çekemezsin,ayakların falan şişer deyin gelmek isteyince....bizimki bir ara kafayı bozmuştu,birlik olalım,birlikten kuvvet doğar diye...zor tuttum kendiimi! senden ancak bozguncu olur! diyesim vardı!tabi demedim ama kiraya ev tut gel çok istersen dedim!haha dumur oldu!

bak bunu kulağına küpe yap konu sahibi geleceği tutarsa gerek yok biz geliriz uçaktan korkuyorsun arabada da ödem topluyorsun günaaah derim
İşte eğer atamamız olmazsa onların bulunduğu şehirde oturucaz malesef ama o da en fazla 1 sene

İyi yapmışsın ya bizdede vardı öyle konular ama eşim baktıki asla rahat olamayız ( kendisi rahat davranmayı sever) yok olmaz dedi

Eğer atamamız olmazsa malesef onların bulunduğu şehirde oturucaz
İnşallah atamanız en kısa zamanda olur o halde. Hoş değil yaptığı, bu sebeple bir karşılığı olmalı kesinlikle.
Bu arada mutluluklar dilerim.
Korkarım diyemeyecek zira atama olmazsa aynı şehirde kalma durumları varmış. Ama atama olursa çokta güzel olur.

İnşallah olur da kafamız rahat yuva kurarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…