• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvaliden Melek mi, kıskanç mı?

kaynanama canım feda, Allah onu başımdan eksik etmesin, yolunu aydınlatsın, nuru evimize dolsun inşallah...

Her zaman olmaz ama bazen gerçekten melek kaynana yoktur kelek gelin vardır dedirten insanlar da görüyorum, siz iyi olun Allah mükafatını verir sonuçta iyi kötü o da bir ana siz saygıda kusur etmeyin, o melek olmaz Allah başka meleğini gönderir size..

benim kayınvalidem yüzüme güler,arkamdanda aman nede olsa gelin der,bende aynı şekilde muamele ediyorum artık,herşey karşılıklı sonuçta...

ıstedıklerı gıbı hareket edersen senden ıyısı olmaz...
bu benım ıcınde gecerlı olunca sonuc kacınılmaz oluyor..

Son düzenleme:
yok yok ben yazmayım bana söz laf bırakmamışsınız ki
benim kayganayıda anlatmışsınız:roflol:

kaynanama canım feda, Allah onu başımdan eksik etmesin, yolunu aydınlatsın, nuru evimize dolsun inşallah...

Her zaman olmaz ama bazen gerçekten melek kaynana yoktur kelek gelin vardır dedirten insanlar da görüyorum, siz iyi olun Allah mükafatını verir sonuçta iyi kötü o da bir ana siz saygıda kusur etmeyin, o melek olmaz Allah başka meleğini gönderir size..

tabiki canım doğru söylüyorsun. Ama malesef ki kayınvalidelerle gelinler arasında tatlı da olsa bi yarış vardır her zaman. Ben ki inançlarımdan dolayı hiçbir zaman sözlü olarak cevap vermiş değilim ama en son burası benim oğlumun evi dediğinde heryer dümdüz oldu bi anda ve tavır yaptım o günden beri hiç görüşmek istemiyorum ama oğlumun hatrına işte nede olsa onların torunu gamyoncuiremsu

ççooook haklısın günün sözü bu olsun bence :hooray: :hooray:

benimki de çok severmiş gibi gözüküp hep kendi istediği olsun diye düşünenlerden
gizli gizli oğlunu aramalar mı dersin, benim adıma karar almalar mı dersin, doğumda herşeyi burnumdan getirmeler mi dersin ama sonuç olarak yine grş malesef
işin en gıcık tarafı yüzüme gülüyo ama beni sevmiyo be kadın sevmiyosan sevme severmiş gibi yapmak zorunda değilsin ki :dilcikar:

ay benimkide aynı işte böyle...oğullarının gözünü boyuyorlar böyle yaparak,biz eşlerimize desek senin annen böyle yaptı diye,yok hayır benim annem seni çok seviyo yapmaz öyle şey desinler diye...ama bende artık aynı yöntemi uyguluyorum.

Bu sitede okuduklarımdan sonra bir kanıya vardım kayınvalideler ister melek olsun ister şeytan gelinelrini sevmiyorlar benimsemiyorlar....agzınla kuş tutsan o kuşu niy etuttunderler..el kızı olarak bakılıyor....

ben rahatım eşim karışmaz.

ya hiç kimse tam anlamıyla ne melektir ne şeytan , kaynana olsun gelin olsun veya anne kız olsun mutlaka bir fikir ayrılığı olur, ben problemler olduğunda hep kişileri değil olayları ve o olayla ilgili düşünceleri değerlendiririm bir kişi o olayda haksız ise başka bir konuda haklı olabilir ben daha önce eleştirdiğim kişiyi bu seferde haklı olduğu konuda ki düşüncelerinden dolayı desteklerim bana göre doğru ise elbette... neyse dağıttım konuyu, kaynanama gelicektim dimi :) benim kayınvalidem ile aramda epiy bir yaş farkı var birde tamamen farklı kültürlerdeniz nasıl anlatsam tam bir osmanlı kadınıdır okuması yazması yoktur ama çok güzel hikayler anlatarak öyle can alıcı öğütler veya uyarılar yapar ki bende hiç hoşlanmam öyle laf çarptırmaktan veya anlattığı birşeyden kendime göre uyarı olanı almaktan ben çok netimdir öyle davranılsın isterim kendisine de söylerim bunu ''rahatsız olduğun bir davranışım varsa bana söyle sakın içine atma çünkü sana göre yanlış olan bir hareketimin farkında olmayabilirim ama söylersen benim o hareketimin seni incittiğini bilirim ve daha dikkatli olurum derim, başta ona tuhaf geldi bu durum öyle görmüş çünkü ona öyle davranılmış napsın o da kendi kayınvalidesinin davranışlarını doğru sanıyor ama konuşulunca gerçekten her konuda anlaşıyoruz yani herşey net olmakta bitiyor kısacası seviyorum ben kayınvalidemi çok saygılı bir kadın olduğunu düşünüyorum o da sever beni hatta beni çok beğendiğini düşünüyorum, anlıyorsun bir şekilde bakışlarından falan bir misafirliğe gideceğimiz zaman çok şık olmamı ister gurur duyan bakışlarını hissediyorum canım yaaa özledim mi ne kadını...

deniz-nehir
ya hiç kimse tam anlamıyla ne melektir ne şeytan , kaynana olsun gelin olsun veya anne kız olsun mutlaka bir fikir ayrılığı olur, ben problemler olduğunda hep kişileri değil olayları ve o olayla ilgili düşünceleri değerlendiririm

bana göre insanlara karşı sürekli iki yüzlü davranan yaptığı hataları söylediği sözleri sürekli olarak yeminle inkar eden sürekli insanların ağzından açıklarını almaya çalışan kendi sülalesindeki her türlü rezilliği sürekli herkesten saklayan ama kocasının sülalesi çocuklarına kadar baktığı halde çocuklarına karşı sürekli doldurarak hepsini birer şeytan gibi tanıtan, oğlu 30 yaşına geldiği halde gelinin yanında oğlunu çocuk gibi azarlayan hatta bayramda benim annemlere gittiğimizde bile hiçbişey yokken arayıp bayram günü oğluna ağzına geleni sayan bayramını zehir eden, çocuklarını sürekli yönetmeye çalışan ve en önemlisi de küçükken çocuklarını önce suyun altında ıslatıp ıslatıp hortumla döven ısıra ısıra döven bir kadın şimdi her nekadar oğlanlarına sakız gibi yapışmışsa da şeytandan farksızdır bu söylediklerimin hepsi yaşanmıştır bence siz böyle bir insan pek tanımmamışsınız ki bu kadar iyimser konuşuyorsunuz

gelinler herşeyini yaptığı halde kıymet bilmeynlerde var

buna kıskançlık demeylimde paylaşımsızlık desek daha doğru :delphin:

deniz-nehir
ya hiç kimse tam anlamıyla ne melektir ne şeytan , kaynana olsun gelin olsun veya anne kız olsun mutlaka bir fikir ayrılığı olur, ben problemler olduğunda hep kişileri değil olayları ve o olayla ilgili düşünceleri değerlendiririm

bana göre insanlara karşı sürekli iki yüzlü davranan yaptığı hataları söylediği sözleri sürekli olarak yeminle inkar eden sürekli insanların ağzından açıklarını almaya çalışan kendi sülalesindeki her türlü rezilliği sürekli herkesten saklayan ama kocasının sülalesi çocuklarına kadar baktığı halde çocuklarına karşı sürekli doldurarak hepsini birer şeytan gibi tanıtan, oğlu 30 yaşına geldiği halde gelinin yanında oğlunu çocuk gibi azarlayan hatta bayramda benim annemlere gittiğimizde bile hiçbişey yokken arayıp bayram günü oğluna ağzına geleni sayan bayramını zehir eden, çocuklarını sürekli yönetmeye çalışan ve en önemlisi de küçükken çocuklarını önce suyun altında ıslatıp ıslatıp hortumla döven ısıra ısıra döven bir kadın şimdi her nekadar oğlanlarına sakız gibi yapışmışsa da şeytandan farksızdır bu söylediklerimin hepsi yaşanmıştır bence siz böyle bir insan pek tanımmamışsınız ki bu kadar iyimser konuşuyorsunuz

Canım benim yaaa hakkatten tanımadım böyle ruh hastası kişilik sahibi birini ben, Allah ta karşılaştırmasın hiçkimseyi, yanlış anlaşılmak asla istemem ben bu şekilde ki davranışlarımı genel anlamda söylemek istedim normal insanlara karşı elbette, senin anlattığın gibi bir psikopata mı diyim ne diyim bilmiyorum ki çocuğunu ıslatıp hortumla döven ve de ısıran birine insan bile diyememki anne diyim inan çok üzüldüm en çok da eşine üzüldüm düşünsene çocuklukta yaşadıkları sonra gençliği ve de evlenmiş yuva kurmuş adam ama karısının yanında hala canını acıtıyor bu kişi ve maalesef bu kişi onun annesi ne yazık ki , atılmıyor Allah yardımcınız olsun bitanem Allah o kadını ıslah etse keşke ...

inşallah canım eşimin de bu yüzden çok üstne gidemiyorum zaten benim doğumumdan sonra kayınvalidem istediği gibi olmadı bazı şeyler diye olay çıkarttı bana diş geçirmeye kalktı falan ben de kestim alakayı baktı aramıyomsormuyom torun tatlı gelince geri adım attı ama aylarca kan kusturduktAN sonra bu süre içinde eşim benim haklı olduğumu bildiği ve itiraf ettiği halde anesine sesini çıkaramdadı ve hasta oldu 5 kilo verdi eridi adamcağız bana da bişey diyemedi yani ona da yüklenemiyorum zaten yapmış yapacağını hayata 1-0 başlatmış adamı resmen

benım kaynanam delıkanlı kadındır arkadan konusmaz dırek yuzume oglunun yanında ortalık yerde allah bınbirturlu belanı versın der

eee bunu da ogluda dahıl olmak uzere herkes görür ve herkes ondan nefret eder :1closedeyes::delphin:

işim olmaz bundan sonra onunla :delphin:

Back
X