• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvaliden Melek mi, kıskanç mı?

benim annem melekkkkk......:nazar:
kaynana bile demek istemiyorum.. :nazar:
çok iyi bi insandır..:nazar:
bütün sülalem sever ..hatta bana kızarlar üzme sakın diye..bende üzmem zaten..:nazar:
takıntıları yoktur..kıskançta değil..hiçbişeyime karışmaz..hep iyiliğimizi ister...:nazar:
hiçbizaman kaynanalık yapmadı bana..arkamdanda konuşmaz..:nazar:
görümcemden ayrı tutmaz..ona ne alınırsa banada alınsın ister..:nazar:
ne kadar iyi olursa olsun kaynana kaynanadır lafına karşıyımm..:kızgın:
ama kayınbaba var bendede..o kaynanalık yapar bana..:kızgın:
gevezedir..boş konuşur..kimse takmaz onu...sürekli laf sokar..karı gibi evde oturur ona buna karışır...hep gıcığına davranır..:kızgın:
hiç anlaşamam kendisiyle..sevmemde..gerçi kimse sevmez onu kendi ailesi bile..onlar alışmışlar ama ben alışamıyorum..geçen kavga ettik gitmiyorum onlara..bi insan ancak bukadar gıcık olur..:kızgın:

oğlunu veya eşini paylaşamayan demek paylasımsızdan kastım bu

valla benimki kıskanç giydiğimi gezdiğimi kıskanır hem kendiyle kıyaslar hem de kızıyla
resmen her gittiğimde baştan aşağı süzer ne giymişim ne takmışım
çoğunlukla gittiğimiz yerleri söylemiyoruz eşimle düşünün artık
kendi kızı yerine övgüleri ben alınca çatlar
zaten içten pazarlıklıdır etrafta insanlar varsa kızım canım yoksa canın çıksın türlerinden bir de sürekli kendi istediği olsun ister o nedenle bin türlü dolap çevirir yalan söyler ama bir iki kereden sonra artık bana yutturamıyor
en basiti en son bir düğüne gitmemiz için kayınpederimin ankara ya döneceğini görümcemin de burda olacağını bile bile bize babanız da yok görümceniz de aman siz gelin aileyi temsilen beni bırakmayın dedi meğer burdalarmış ikisi de düğün için eşim de sinirlendi gitmedi
Allahıma çok şükür benim eşim annesinin ağzına bakmaz yoksa evlenemezdik bile bırak evli kalmayı

Şimdilik melek,umarım hep öyle kalır..

Sadece ona oğluyla cok kavga ettıgımızı yoktan yere kabga cıkarttıgını fılan söylemiştim bigün.Hiç oralı olmadı,olur böyle şeyler dedı,bitti.Oysa ben ve annem cekmiştik sıkıntısını,ağlamıştık bir sürü...:kızgın: Ozaman uyuz olmuştum,umursamaz davranmıştı.Ama annem söylemiş ona gecende,ben cektım bırazda sen cek,ınsallah kavga etmezler ama bırazda senin kafan şişsin demiş kaydirigubbakcemile3

nöördüğü belirsiz bi insan. zerre güvenim yok ona. gözleri beni cok huzursuz ediyor.
ama yanındayken kızımm kızımmmm. ama hiç içime sinmiyorrr.
kendi cocukları ve kocası hakkında ne kadar yersiz,abartılı eleştiriler yapıyor. cok büyük hakaretler ediyor kolu komsu yanında.
bana mı yapmıcak yarın bigün. zerre güvenim yok ona karsı.

ilk zamanlar kendi annemle eşit tuttum onu. hep dedim oda bi anne. ben kaynana sorunu yasamam. ama kanlarında var işte.
her fırsatta fokurdamaya baslıolar.

o yüzden herzaman ona karsı sınırlı olucam.asla yüzgöz olmucam madem istediği bu
insan tahtınıda bahtını da kendi yapar.bütün iyi niyetlerimi yok etti

benim annem melekkkkk......:nazar:
kaynana bile demek istemiyorum.. :nazar:
çok iyi bi insandır..:nazar:
bütün sülalem sever ..hatta bana kızarlar üzme sakın diye..bende üzmem zaten..:nazar:
takıntıları yoktur..kıskançta değil..hiçbişeyime karışmaz..hep iyiliğimizi ister...:nazar:
hiçbizaman kaynanalık yapmadı bana..arkamdanda konuşmaz..:nazar:
görümcemden ayrı tutmaz..ona ne alınırsa banada alınsın ister..:nazar:
ne kadar iyi olursa olsun kaynana kaynanadır lafına karşıyımm..:kızgın:
ama kayınbaba var bendede..o kaynanalık yapar bana..:kızgın:
gevezedir..boş konuşur..kimse takmaz onu...sürekli laf sokar..karı gibi evde oturur ona buna karışır...hep gıcığına davranır..:kızgın:
hiç anlaşamam kendisiyle..sevmemde..gerçi kimse sevmez onu kendi ailesi bile..onlar alışmışlar ama ben alışamıyorum..geçen kavga ettik gitmiyorum onlara..bi insan ancak bukadar gıcık olur..:kızgın:

maşaallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

benimki nötr..
anlam veremiyorum..
donuk, tepkisiz bir kadın..
ama güleç yüzlü en sevdiğim yanı.. öle çok suratsız hallerine denk gelmedim şükür.
saten tanımaya başlayalı bir sene olmadı..
bakalım inşaallah ben de onun için kv bir melek yazarım buraya :)

Hiç kimse Ne melek ne de şeytandır.insan herkes,doğal olarak iyi yönü de var kötü yönü de

Kaynanam, eşimle evlenmeden önce koskoca adamı yönetiyordu. Maaşından az bişi alıp geri kalanını annesine vermiş hep güya birikim adı altında. Ama evlenme arifesindeyken o paraları kendi kazanmış gibi davranışları vardı. Bi kaç detay var ifşa olmamak için yazmıyorum zira o konularda türünün tek örneği bence. Neyse evlendikten sonrada baktım evliliğimize (bana fazlaca ) kaçan müdahaleleri oluyordu. Mesafe koydum araya. Muhtemelen kötü gelin kategorisindeyim. Yüzüme karşı soktuğu laflardan ötürü. Verecek cevabım mı yok? Var olmaz mı
Ama eşim annesine düşkün olduğu için laf sokuşmalarını sineye çekmemi bekliyor sürekli

Bi hikaye gibi bisi vardi. Kayinvalide almis gelinini konusmus bak kizim benim 3 turlu halim vardir gulu basima takarsam mutluyumdur yakama takarsam orta halliyimdir ama gulu koluma takarsam cok sinirliyimdir bana hic bulasma. Sira gelmis geline. Gelin demis bak anne benim 1 halim vardir bacak bacak ustume atarim, sigarami yakarim sen o gulu g..tunede taksan ben bildigimi yaparim :D klasik gelin kaynanayiz biz. Melek gorunjmlu seytan benimki :D

Benim kv kankam :KK45:.. 2 haftalına izine geldi. Bir hafta bende, bir haftada eltimde kaldı. Ayrımcılı var ama işte takmıyorum. Bir gün işim vardı bir vakit mutfagımı toplıyamamıştım. İkimizde mutfaga girince toplıyamadım dedi kv, bende iyi yapmısın kaynana mızmı var evde dedim :KK48:.. Güldü niye ben kaynana degilmiyim dedi, yok sen benim kankamsın dedim:KK51:. Beraber hastaneye gitik, yaşlı bir teyzeye iğne vurmuşlar ve cok acıtmışlar.. Koridorda söylene söylene dolanıyordu.. Kv inşallah bende böyle olmam kimseye muhtac olmadan ölürüm cekmem dedi ve farklı agır bişi daha dedi şuan hatırlamıyorum. Ben seni öldürürüm merak etme demiştim.. Deli diye gülmüştü:KK48:. Böyle şakalarımız coktur..

Benim kv kankam :KK45:.. 2 haftalına izine geldi. Bir hafta bende, bir haftada eltimde kaldı. Ayrımcılı var ama işte takmıyorum. Bir gün işim vardı bir vakit mutfagımı toplıyamamıştım. İkimizde mutfaga girince toplıyamadım dedi kv, bende iyi yapmısın kaynana mızmı var evde dedim :KK48:.. Güldü niye ben kaynana degilmiyim dedi, yok sen benim kankamsın dedim:KK51:. Beraber hastaneye gitik, yaşlı bir teyzeye iğne vurmuşlar ve cok acıtmışlar.. Koridorda söylene söylene dolanıyordu.. Kv inşallah bende böyle olmam kimseye muhtac olmadan ölürüm cekmem dedi ve farklı agır bişi daha dedi şuan hatırlamıyorum. Ben seni öldürürüm merak etme demiştim.. Deli diye gülmüştü:KK48:. Böyle şakalarımız coktur..

:)

benim kaygana kıskanç sadece beni değil herkesi kıskanır insanlara karşı çok kompleksli başkasında olan birşey illaki onda olacak 65 yaşında üstelik fesatın biriyle anlaşması için ondan çook aşağı seviyede olcak.dedikoducudur aynı zamanda.ve en sinir olduğum özelliği ise sürekli hastalık numarası yapıyor kocası 75 yaşınca adamcağız saf kalpli ya onu habire doktora taşıyıp duruyor sürekli ilgi bekliyor gece yarısı bizi arıyor yani oğlunu. sırf bu yüzden araba aldırmıyorum eşime yoksa işimiz gücümüzü bırakıp onu hastaneye taşıyacağız hasta olsa neyse doktorlar bile gülüyor artık..
en iyi kaygana uzaktaki kaygana ben bunu bilirim bunu söylerim...
eksiği yok fazlası var. +1

konu benım mevzuma cuk oturdu şuan :anneadayı: geçen cuma günü eşim işten geldi. kv bebek eşyası göndermış.annem gönderdı dedı.kv aradı. ctesi gelin yemegı var oraya gidelim.pazar bebek mevlutu var gelirmisin dedi.(gelirmsin diyor ama lafın gelişi hediyeyi bile göndermiş gidicem yani kesin) bende ctesi evi temizlemem lazım anne ama pazar günü gelebilirim dedim(çalışıyorum sadece hafta sonu rahatça iş yapabiliyorum) tamam işine göre bak kızım dedi. teli kapattık eşim bağrınmaya başladı annem gidiyorsa gideceksin diye cuma aksamı hiç konusmadı benımle ,surat asık. sabah uyandık annesı eşimi arıyor.bişeyler dedi eşime. eşimde 'gizsiz de gelecekmi ' diyor. bak bak anasına soruyor bu soruyu. annesıde yok yok gerek yok gelmesıne diyor.yanı o gelsın derse gidicem gelmesın dıcek gitmiycem. eşim yanıma geldi gitmiyorsun dedi.zaten gitmeyecektim de işte lafı o söyleyecek ya:kızgın: pazar gunu oldu ben hazırlandım bebek mevlüdüne gidicez.saat 12 oldu 13 oldu 14 oldu ses yok. ben dısarı cıkıyorum dedım eşime annenden ses yok, benımde işlerim var hiç birsey yapamadım dedım.. saat 15 oldu kv arıyor. ben cok hasta oldum uyuyakalmısım baska zaman gideriz. benım 2 gunumude rezil etti. konu acılmısken sızce kv benım melekmi? yoksa oğlunu kullanarak bana yaptırmaya calısıyor.sizce hangisi?

hadi kızlar bakalım genelde kayınvalideler neymiş, çoğunluk melek gibi anne mi yoksa kıskanç kayınvalide mi? yoksa yüzümüze kızım derken arkamızdan gelin işte ne olacak diye söyleniyorlar mı?
Benim kaynanam kiskanc yuzume gulup arkamdan is ceviren . Bana da senin kizimdan hic faarkin yok diyen bi yalanci

Kimse melek değildir. K.v yerine göre melek, yerine göre oğlunu kıskanır. Normal insan yani:KK66:

konu benım mevzuma cuk oturdu şuan :anneadayı: geçen cuma günü eşim işten geldi. kv bebek eşyası göndermış.annem gönderdı dedı.kv aradı. ctesi gelin yemegı var oraya gidelim.pazar bebek mevlutu var gelirmisin dedi.(gelirmsin diyor ama lafın gelişi hediyeyi bile göndermiş gidicem yani kesin) bende ctesi evi temizlemem lazım anne ama pazar günü gelebilirim dedim(çalışıyorum sadece hafta sonu rahatça iş yapabiliyorum) tamam işine göre bak kızım dedi. teli kapattık eşim bağrınmaya başladı annem gidiyorsa gideceksin diye cuma aksamı hiç konusmadı benımle ,surat asık. sabah uyandık annesı eşimi arıyor.bişeyler dedi eşime. eşimde 'gizsiz de gelecekmi ' diyor. bak bak anasına soruyor bu soruyu. annesıde yok yok gerek yok gelmesıne diyor.yanı o gelsın derse gidicem gelmesın dıcek gitmiycem. eşim yanıma geldi gitmiyorsun dedi.zaten gitmeyecektim de işte lafı o söyleyecek ya:kızgın: pazar gunu oldu ben hazırlandım bebek mevlüdüne gidicez.saat 12 oldu 13 oldu 14 oldu ses yok. ben dısarı cıkıyorum dedım eşime annenden ses yok, benımde işlerim var hiç birsey yapamadım dedım.. saat 15 oldu kv arıyor. ben cok hasta oldum uyuyakalmısım baska zaman gideriz. benım 2 gunumude rezil etti. konu acılmısken sızce kv benım melekmi? yoksa oğlunu kullanarak bana yaptırmaya calısıyor.sizce hangisi?
Kocanıza söyleyin karışmasın kadın mevzularına. Kocanıza sinir oldum.

Back
X