Kayınvalidenin benle yaşama planları

Kv elden ayaktan düşmüş, öz bakımını yapamayan, hasta bir kadın olsa yanınıza almanız gerekiyor.
Ama şu anda sadece kendine hizmetci tutmaksa amacı kabul etmeyin.

Gelin ne dinen ne de sosyal açıdan kayınvalideye bakmak zorunda degil bu yüzden suçlanamaz kınanamaz. Ama her evlat ana babaya bakmak zorunda. O yüzden kendi evlatları orurup orta bi yol bulmak zorundalar. Kendilerini çok zora sokmayan bi durum olmadığı sürecede gelinler buna uymak zorundalar. Ama bi geline al evinde önür boyu yaşa denmez

Evet öyle olduğu zaman çok zor. Alzimer gibi hastalıklara sahip yaşlıları huzur evleri almıyor mesela. Tek başına da yaşayamazlar. Zor yani

insanlarda bazen bildikleri söylendiği halde olsun ne var ki diye daha çok üste geliyorlar bu durumlarda
Çok istiyorsanız siz alın evinize derim ben de, onlar üste çıkıyorsa ben daha çok üste çıkarım, kimsenin hayatına kimse karışamaz diye yırtınırım valla :)

aynı evin içinde çizgi mizgi olmuyor
kaynana gıkını çıkarmasa bile evin için sürekli birinin olması bile rahatsızlık veriyor insana
nefesi, varlığı bile rahatsızlık veriyor

siz kendiniz korktugunuz için böyle konuşuyorsunuz ama yaşamak istemeyen ne yapsın
korkan kaynanalar huzur evine gitsin,
kimseyi istemediği halde mecbur bırakmasın
çözümü yok çünkü , sen korkuyorsun iyi de ben de senle yaşamak istemiyorum işte !

Yalnızlık çok zor, eşim dört gündür memlekette, aklımı yiyeceğim evde
Ama bu konuları okudukça, çok şükür ki çocuğum yok diyorum
Eşime bir şey olursa en azından içim acımadan huzur evine gidebilirim
Gelinleri anlıyorum, kimse kendi kanından olmayan birine sahip çıkmak zorunda değil
Ama düşününce, evladı doğuruyorsun, emek verip o boya getiriyorsun ama yanına sığamıyorsun, insanın yüreğine iner yeminle.

Çok istiyorsanız siz alın evinize derim ben de, onlar üste çıkıyorsa ben daha çok üste çıkarım, kimsenin hayatına kimse karışamaz diye yırtınırım valla :)
aynen öyle özellikle akrabalar çok yapar ya hani istemediğini bilince üste gelmeye çalışır ama dediğiniz doğru daha çok üste çıkmak lazım

Bir anne kaç tane evlât yetiştiriyor ne zorluklarla, o kadar evlât bi anneye bakması zor geliyor. Siz de bigun yaslanıp aynı duruma düşebilirsiniz.

Allah kimseye muhtaç etmesin.Bende kayınvalideyle oturdum benimki hastaydı o halde bile kızları bakmak istemedi.Ustelik kimseye karışmayan bir insandı.Buyuk konuşmak istemem ama zor .Belki benimki hasta olduğu için zor geldi.Kendi evlatlarına ilgilenmeyince biz baktik.Size tavsiyem sorumluluğunu sadece siz almayın .Diğer evlatlarına ilgilensin ,tek kişiden beklenmesin. Su an vefat etti.Yasarken ilgilenmeyen evlatlarindan nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…