Kayınvalidenin benle yaşama planları

Esiniz zaten istemediginizi biliyordur.acik olun kayinvalideye de istemediginizi soyleyin.iki sonuca ulastirir bu sizi.iyi bir insansa kabullenir kotu bir insansa cirkeflesir.kabullenirse sorun kalmaz cirkeflesirse hakli zaten siz olursunuz

Evet oğlunun kızının evine kim gitmek istemez benim de çoluğum çocuğum var ama evladımın huzurunu bozmak kesinlikle istemem onun 4 tane evladı var bi benim kocam degil çocuğu ben yaşlıları seven hurmet4eden bi insanım kv misafiri gelse yardıma ihtiyacı olsa yardım eden koşan biriydim ama hepsinden sogundurdu bıktırdı dildir dışın kalesi dildir basın belası insan olsa her zaman ama beni ezen muzurluk düşünen bi insanla aynı evde yaşamak istemiyorum hasta olur ayrı her zaman bakarım koşarım yardıma bende evladım onu kenara atıp ilgilenmemezlik etmiyoruz ki haftada 2 3 kere beraberiz zaten aynı sokakta oturuyoruz balkondan baksam onunkini görüyorum

Dediklerini yaptırınca mutlu dediği olmazsa huzur bırakmiyo en büyük silahi da aglamak gidiyorum soruyorum da haksız çıkacağını anlayınca başlıyo ağlamaya baş edemiyorum yani bende gencim bile bile yaşayacaklarımi göre göre de ateşe girmek istemiyorum ben zaten ona aciyordum diğer eltilerime kızıyordum neden böyle diye sonradan niye olduğunu yaşayarak ogrendim

Ev ev ustune olmaz.. olmuyor.. heleki eli ayagi tutuyosa herkes evinde sag olsun. Yahu kv leride anlamiyom.. rahatca kendi evin varken orda burda siginti gibi yasama hevesi nedir? Huzur kacirmak niyet baska bisey degil.. ne yap ne et esinke simdiden konus..ve durumun sacmaligini acikla.. inan ne huzurun ne evliligin kalir kv gicik biriyse..

2 tane oglum var.tek yasasam bile gitmek istemem.ev ev ustune olmaz.bi donem ben de kv ile yasamak zorunda kaldim.o nedenle ne demek oldugunu gayet iyi biliyorum.ne kadar iyi de olsak biyerde patlak verir.kimsenin huzurunu kacirmaya gerek yok

Onyargili olmak yanlis belki ama gercekten bir insanin etrafindaki herkesle problemi varsa cogunlukla hatali kendisi oluyor. Benim kvnin de etrafinda bir arkadasi bir akrabasi yok. Komsularinin hepsiyle kavgali. Iki oglu var bir tanesi cenesinden bikmis arayip sormuyor kaciyor resmen kadindan. Yani ben neden anlasamiyorum neden sevemiyorum bu insani diye dusununce hatali bulmuyorum kendimi.
Allah kolaylik versin hepimize valla gecimsiz insanlarla hayat cok zor. Hele ayni eve girmek kabus olurdu herhalde.

Bu mesele diğer insanların konuşmasıyla değil eşin ve senin konuşmanla çözülür. Sert olacaksın kesin bir dille söyleyeceksin eşine istemediğini

2 tane oglum var.tek yasasam bile gitmek istemem.ev ev ustune olmaz.bi donem ben de kv ile yasamak zorunda kaldim.o nedenle ne demek oldugunu gayet iyi biliyorum.ne kadar iyi de olsak biyerde patlak verir.kimsenin huzurunu kacirmaya gerek yok
Sanırım kişiye özel bir durum. Bilmiyorum ki ben tek yaşasam ödüm kopar. Eşim bir işi olduğunda sabah çok erken hava aydinlanmadan çıkmışsa ben uyuyamiyorum sürekli rüyamda evde biri var gibi oluyor korkuyla uyanıyorum. Bunu başkalarından da duydum o yuzden pek çok insan böyle sıkıntı çekebilir yalnızken. Veya bilmediğimiz başka sıkıntılar yaşıyor olabilir.
Ama sonradan yazmış evler de çok yakınmış. En azından birlikte yaşamak istemesinin temel nedeni öğrenilse ona göre bir çare bulunabilir belki.

Korkma ayol zorla gelecek değil ya öylesine konuşuyorlar işte.Kadına Düşman olma keskin mesafeler koyma ki eşin o tarafa geçip annesini kanatlarının altına alma hissine kapılmasın.

Olaya kendi acindan bakip cok iyi niyetli yaklasiyosun.yani iyi niyetinden hic suphem yok ama cidden olmuyo.hele ki konu sahibinin kv ile ayni evde yasamak mumkun degil

Konuyla hiç alakası yok ama ben yeniyim burda nasıl konu açacağım ??
( Allahım sizede kayınvalidenize de yardım etsin )

Kimseye açıklama yapma.. sen cevabını vermişsin eşine.. ailende arkanda.. tamam bitti gitti.. takma artık kafana

İnsan neden oğlunun yanına gitmek istesin ki. Bir insan yaşlandığında yalniz kalmışsa bu biraz onun tercihidir. Benim kp geçen sene vefat etti. Kv kesinlikle yalniz yaşayacağım ben diye istedi. Bayramda ziyaretine gittik çok dolu güzel bir yaşamı var. Allah sağlık verdikten sonra huzur mutluluk kolay çok şükür.

Olaya kendi acindan bakip cok iyi niyetli yaklasiyosun.yani iyi niyetinden hic suphem yok ama cidden olmuyo.hele ki konu sahibinin kv ile ayni evde yasamak mumkun degil

Ne diyeyim hayırlısı olsun. Dediğiniz gibi sadece yazılanlara bakarak hissiyatimla yüzeysel bir yorum yaptim. Bunu yaşayan kendisi. Inşaallah eşiyle sorun yaşamadan olayı cozerler.

Eğer kayınvalideniz yaşlı değilse önemli bi hastalığı yoksa.kendine bakabilecek evini çevirebilcek durumdaysa herkes evinde sağ olsun.Anlattığınız gibiyse ve daha bi kaç yıllık evliyseniz de fırsat vermeyin.bırakın sizden büyük abi elti varsa öncelik onların.sizin çocuğunuzda küçükmüş evinizde küçük müsait değil gibi duruyor.en güzeli maddi manevi gidin yanında olun ziyaret edin.sonra herkes eve kafanız rahat olsun.

Yalnız yaşamayı tercih etmek değil de istenmedigi halde buna mecbur kalmak benim hassas noktalarimdan biri. Fıtraten yapamam yani çok korkuyorum. Ve bu şekilde olan pek çok insan olduğu için konu dikkatimi çekti. Yalnız yaşamaktan rahatsızlık duyuyor olabilir diye. Yoksa biraz mesafe iyidir normalde.

Eşiyle annesi arasındaki çizgiyi çok iyi koruyan kişileri biliyorum. Hic bir tarafin digerine ozel alaninda mudahale ettirmeyen erkekler var. Bu çizgiyi koruyamayanlarda cikan problemleri de görüyorum. O yuzden bu durumda sorumlu erkek bence.

Allah yardımcınız olsun tbi kaynana n izin da ..
Kaynana nizin yerine annenizi koyun..Anne n tek başına ve kimse istemiyor.
İlerde sizde yaşanacak siniz çocuklarınızın sizi istemediğini dusunun..ve yaşlaninca huy da değişiyor sürekli etrafında birileri olsun istiyor insan..benm kaynanam eskiden evine gittimizde 1 saat sonra evinize gidin burda sıkılıyorsun uz derdi .m şimdi de burda yatın diyor ..yaşlandıkça ya ında kalmamizi istiyor ..sizde empati yaparak karar verin..
İnşallah hayirlsi olur sizin için ..

En güzel çözüm 1+1 daire tutup 4 kardeş ortak para verip kayınvalidenin ihtiyaçlarını karşılamaktır. Sadece eşiniz değil onun evladı neden hiç diğerlerinin adları geçmiyor? Ortak para verildimi yük de azalır.
Eli ayağı tutuyorsa ev işlerini yapabiliyorsa ayrı yaşamalı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…