- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
Dediklerini yaptırınca mutlu dediği olmazsa huzur bırakmiyo en büyük silahi da aglamak gidiyorum soruyorum da haksız çıkacağını anlayınca başlıyo ağlamaya baş edemiyorum yani bende gencim bile bile yaşayacaklarımi göre göre de ateşe girmek istemiyorum ben zaten ona aciyordum diğer eltilerime kızıyordum neden böyle diye sonradan niye olduğunu yaşayarak ogrendimAynen böyle bir kvye sahibim. Aile ziyaretlerinde iki uc saat birlikteyken bile beynimi yiyor kadin. Cocuga onu yedir yok o agzina kacar onu götur. Corap giydir kalin giydir.vir vir vir. sacimi basimi yolasim geliyor bazen. Sizi en iyi ben anlarim boyle bir insanla ayni evde insanin yasamasi mumkun degil. Yaslilari o kadar sever gözetirim ama bu kadin bambaska.
Insanlara biz gerekli maddi yardimlari yapiyoruz herkes kendi evinde mutlu kimse kirada surunmuyor deyin cenelerini kapasinlar. Kvnize de duyurun bunu. Ev ustune ev olmaz deyin. Kvde kendini toparlasin.
2 tane oglum var.tek yasasam bile gitmek istemem.ev ev ustune olmaz.bi donem ben de kv ile yasamak zorunda kaldim.o nedenle ne demek oldugunu gayet iyi biliyorum.ne kadar iyi de olsak biyerde patlak verir.kimsenin huzurunu kacirmaya gerek yokSiz tek yasasaniz oglunuzun yanına gitmek istemez misiniz. Hayat o kadar hızlı değişiyor ki su an bizim için normal olan şeyler bizi yetistiren degerler 30 yıl sonra geri kafalilik olacak. Şimdi normal olan o zaman aşırı müdahale anlamına gelecek. Yeni dünya şartlarına ayak uyduramayacağız. Hatta bu fark şimdiki gelin kaynana arasındaki görüş farkindan daha fazla olacak çünkü değişim hızı gitgide bariz bir şekilde artıyor. O zaman da bizim çocuklarımızın bizi idare etmesi gerekecek boşver o konussun onların zamanında öyleydi deyip kafaya takmadan geçip gitmeyi bilmeleri gerekecek. Ama bu bizi tek başımıza yalnız birakma hakkını onlara vermeyecek. Naçizane düşüncem...
Onyargili olmak yanlis belki ama gercekten bir insanin etrafindaki herkesle problemi varsa cogunlukla hatali kendisi oluyor. Benim kvnin de etrafinda bir arkadasi bir akrabasi yok. Komsularinin hepsiyle kavgali. Iki oglu var bir tanesi cenesinden bikmis arayip sormuyor kaciyor resmen kadindan. Yani ben neden anlasamiyorum neden sevemiyorum bu insani diye dusununce hatali bulmuyorum kendimi.Dediklerini yaptırınca mutlu dediği olmazsa huzur bırakmiyo en büyük silahi da aglamak gidiyorum soruyorum da haksız çıkacağını anlayınca başlıyo ağlamaya baş edemiyorum yani bende gencim bile bile yaşayacaklarımi göre göre de ateşe girmek istemiyorum ben zaten ona aciyordum diğer eltilerime kızıyordum neden böyle diye sonradan niye olduğunu yaşayarak ogrendim
Sanırım kişiye özel bir durum. Bilmiyorum ki ben tek yaşasam ödüm kopar. Eşim bir işi olduğunda sabah çok erken hava aydinlanmadan çıkmışsa ben uyuyamiyorum sürekli rüyamda evde biri var gibi oluyor korkuyla uyanıyorum. Bunu başkalarından da duydum o yuzden pek çok insan böyle sıkıntı çekebilir yalnızken. Veya bilmediğimiz başka sıkıntılar yaşıyor olabilir.2 tane oglum var.tek yasasam bile gitmek istemem.ev ev ustune olmaz.bi donem ben de kv ile yasamak zorunda kaldim.o nedenle ne demek oldugunu gayet iyi biliyorum.ne kadar iyi de olsak biyerde patlak verir.kimsenin huzurunu kacirmaya gerek yok
Olaya kendi acindan bakip cok iyi niyetli yaklasiyosun.yani iyi niyetinden hic suphem yok ama cidden olmuyo.hele ki konu sahibinin kv ile ayni evde yasamak mumkun degilSanırım kişiye özel bir durum. Bilmiyorum ki ben tek yaşasam ödüm kopar. Eşim bir işi olduğunda sabah çok erken hava aydinlanmadan çıkmışsa ben uyuyamiyorum sürekli rüyamda evde biri var gibi oluyor korkuyla uyanıyorum. Bunu başkalarından da duydum o yuzden pek çok insan böyle sıkıntı çekebilir yalnızken. Veya bilmediğimiz başka sıkıntılar yaşıyor olabilir.
Ama sonradan yazmış evler de çok yakınmış. En azından birlikte yaşamak istemesinin temel nedeni öğrenilse ona göre bir çare bulunabilir belki.
Siz tek yasasaniz oglunuzun yanına gitmek istemez misiniz. Hayat o kadar hızlı değişiyor ki su an bizim için normal olan şeyler bizi yetistiren degerler 30 yıl sonra geri kafalilik olacak. Şimdi normal olan o zaman aşırı müdahale anlamına gelecek. Yeni dünya şartlarına ayak uyduramayacağız. Hatta bu fark şimdiki gelin kaynana arasındaki görüş farkindan daha fazla olacak çünkü değişim hızı gitgide bariz bir şekilde artıyor. O zaman da bizim çocuklarımızın bizi idare etmesi gerekecek boşver o konussun onların zamanında öyleydi deyip kafaya takmadan geçip gitmeyi bilmeleri gerekecek. Ama bu bizi tek başımıza yalnız birakma hakkını onlara vermeyecek. Naçizane düşüncem...
Olaya kendi acindan bakip cok iyi niyetli yaklasiyosun.yani iyi niyetinden hic suphem yok ama cidden olmuyo.hele ki konu sahibinin kv ile ayni evde yasamak mumkun degil
Yalnız yaşamayı tercih etmek değil de istenmedigi halde buna mecbur kalmak benim hassas noktalarimdan biri. Fıtraten yapamam yani çok korkuyorum. Ve bu şekilde olan pek çok insan olduğu için konu dikkatimi çekti. Yalnız yaşamaktan rahatsızlık duyuyor olabilir diye. Yoksa biraz mesafe iyidir normalde.İnsan neden oğlunun yanına gitmek istesin ki. Bir insan yaşlandığında yalniz kalmışsa bu biraz onun tercihidir. Benim kp geçen sene vefat etti. Kv kesinlikle yalniz yaşayacağım ben diye istedi. Bayramda ziyaretine gittik çok dolu güzel bir yaşamı var. Allah sağlık verdikten sonra huzur mutluluk kolay çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?