- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Esinin aranizda gecenleri annesine anlatmasi cok yanlis ne olursa olsun aileler karismamali buna resmen seni sikayet etmis kadina suc bulamiyorum esin sucluMerhaba, hemen konuya gireyim...
Kayınvalidem ile bir sorunumuz yoktu ta ki eşim büyük bir tartışmamızın konusunu ona anlatana ve kv evime gelip beni fırçalayıp ağlatana kadar...
O günden sonra eskisi gibi olamıyorum, soğuk davranıyorum, ama yine de garip hareketlerinden vazgeçmiyor..
Mesela geçenlerde kızıma bir bardak kırdığı için, kötü bir şey yaptığını anlasın diye, kızgın olarak baktım o da ağladı. Ve kv kızımı avuturken güya şakayla bana hayvan dedi. Ve işte salak ben o anda bir şey diyemedim.
Ya da birileri gelinini anlatır onun yanında. Şöyle iyidir böyle temizdir, işte ' ne güzel, ne şanslısın bütün gelinler öyle olsa, yuvasında mutlu olmak istiyorsa iyi olacak tabi. ' falan filan..
3 sene oldu benim şaşırdığım nokta, ilk 1 sene boyunca çok iyiydi, sonra değişti..
Ve ben kendi annemle bile çatır çatır tartışan ben, kv yanında değişik bir insan oluyorum,
Annemin babamın, eşimin yanında neysem kv ve kp'in yanında ben 'ben' değilim...
Böyle salaklığa varan bir saflık, kendini ifade edemeyen ezik birine dönüşüyorum.
Bu neden oluyor ve ben niye kendim gibi davranamıyorum? Ya da bu durumu değiştirmek için neler yapmalıyım?
Şimdiden teşekkür ederim...
Hem de normal sıradan bir konu değildi, çok çok özel bir konuydu..Esinin aranizda gecenleri annesine anlatmasi cok yanlis ne olursa olsun aileler karismamali buna resmen seni sikayet etmis kadina suc bulamiyorum esin suclu
Harikasin. Taktir ettim seni :) hayatta ayakta alkisliyorumBenim eşim hayattan annesiyle anlaşamaz ama lafta söyletmez
Kv kilolu ve hizmet bekleyen hazırcı bir kadın.Birgün eşim dediki bebek olunca annemle kardeşim kalmaya gelecek dedi.Kv memleketin de yaşıyor bize epey uzak.Kv kilolu kaynım da 42 yaşında ve yarı zeka özürlü.
Bende dedim ki "bebek olunca annemle yengem gelecek zaten annenin gelmesine gerek yok annem gidince bebek biraz büyüsün 40 falan çıksın gelirler" dedim.
Eşimin ilk lafı benim annem gelmiyorsa senin de annen gelmeyecek o zaman dedi
Neyse ben hiç uzatmadım direk kafadan tamam aşkım anneme söyleyim gelmesin yeterki sen üzülme dedim.
Evimiz zaten küçük kv bir bardak su almaya kalkmaz kaynım deseniz peşine wc bile adam lazım takip etmek için.Yaşım olmuş 40 sezaryen doğum yapcam dikişli halimle bebeklemi Kv yoksa Kaynımlamı uğraşacağım.Neyse.
Ben geçen gün ev falan bakıyorum birde moldovyalı bakıcı araştırıyorum koftiden tabi
Eşim napıyorsun dedi.
3 odalı ev bakıyorum aşkım hani annemle annenler gelirse rahatça kalalım bakıcı da bebekle ilgilenir bende annenle kardeşine hizmet ederim annem de ev işlerini yapar gül gibi geçinir gideriz dedim
Hatta moldovyalı bakıcıya bebeği gezdirirken eşlik edersin gencecik güzel kadını tek başına bebeğimizle sokakta yanlız bırakacak değilsin herhalde dedim
Dün akşam eşim annesine telefon açtı anne burası çok sıcak zaten yol çok uzun biz bebeğin 40'ın da sana getircez zaten hiç boşuna buralara gelmeyin yolda perişan olursunuz dedi
Hahahhaahah....
Esinle konus bunu yaptigi cok yanlis tekrarlamasin ayni hatayiHem de normal sıradan bir konu değildi, çok çok özel bir konuydu..
Kayınvalide, 'ne işe yarıyoruz biz, bunun için elin kapısına geliyoruz ' demez mi?
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki..
Valla ben de taktir ettim, stratejik açıdan kendimi geliştirmem lazım en kısa zamanda :)Harikasin. Taktir ettim seni :) hayatta ayakta alkisliyorum
Hem de normal sıradan bir konu değildi, çok çok özel bir konuydu..
Kayınvalide, 'ne işe yarıyoruz biz, bunun için elin kapısına geliyoruz ' demez mi?
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki..
Malesef ki konu cinsellikti, ve benim sorunlarım vardı, ama kayınvalide hanım utanmam gerektiğini, %100 suçlu olduğumu, ve oğlu beni aldatsa bile haklı olabileceğini söyledi..Ben burdan konunun cinsellik olduğunu düşündüm. Eğer doğruysa kocan olacak müsvette, nasıl gidip böyle bir şeyi ailesine anlatmış. Anası da ayrı bir mal, biz ne işe yarıyoruz demiş Şoklardayım.
Lütfen konu cinsellik değildi de.
Bir de sadece annesi olsa iyi, benim annem, 2 görümcem dahil olmak üzere hepsi biliyor..Ben burdan konunun cinsellik olduğunu düşündüm. Eğer doğruysa kocan olacak müsvette, nasıl gidip böyle bir şeyi ailesine anlatmış. Anası da ayrı bir mal, biz ne işe yarıyoruz demiş Şoklardayım.
Lütfen konu cinsellik değildi de.
Offf canım ya. Sen nasıl insanların içine düşmüşsün böyle. Bunlara insan da denmez. Senin yerinde bir başkası olsa, o kadına çok güzel cevabını verirdi. ''Sen el kapısına ........ İçin gelmiş olabilirsin, o senin düşüklüğün'' derdi. Çok da güzel olurdu bu laf o kadına. Hem cahil, hem rezil. Midem bulandı bu insancıklardan. Senin için dua edeceğim. Umarım kurtulursun bu insanlardan.Malesef ki konu cinsellikti, ve benim sorunlarım vardı, ama kayınvalide hanım utanmam gerektiğini, %100 suçlu olduğumu, ve oğlu beni aldatsa bile haklı olabileceğini söyledi..
Ben ise hıçkıra hıçkıra ağlayabildim, başka hiç bir şey yapamadım, yıllar geçse de unutamayacağım o günü..
İyi de canım, bu zihniyetteki bi insanı nasıl arzulayabilirsin ki? Yerden göğe kadar haklısın sen. Bu insanlardan bi mok olmaz. Ana oğul reziller.Bir de sadece annesi olsa iyi, benim annem, 2 görümcem dahil olmak üzere hepsi biliyor..
Amacı beni utandırmakmış, utanırsam düzelebileceğimi sanıyor bizim odun..
Hâlâ sorunlarım devam ediyor, ben ise hiç bir zevk, duygu hissetmeden görevimi yapıyorum..
Aslında bu sorunum için bir konu açmayı düşünüyordum ama, konu taşınınca pek tatmin edici cevaplar gelmiyor diye açmadım..
İsteksizlik sorunum var ve neler neler denedim, aşamıyorum..
Bunu düşünemiyor malesef, ortada hiç bir sorun yok, benim arzum isteğim var, inadına yapıyorum sanki.İyi de canım, bu zihniyetteki bi insanı nasıl arzulayabilirsin ki? Yerden göğe kadar haklısın sen. Bu insanlardan bi mok olmaz. Ana oğul reziller.
Bunu çekmek zorunda misiniz? Ben bu durumlarda yok saygısızlık olur fln susma taraftarı değilim. Konusun bana sorun ne deyin ben ne dedim kötü niyetim yoktu deyin. Esinizin böyle yapmaya da hakkı yok.Dediğim gibi benim evime gelip (üstelik kayınpeder ile) eşim yokken beni azarlayıp gidene kadar, hiç bir saygısızlığım olmadı, yani bana göre..
Onlara göre ise geçen sene bayramda onların tüm anne ve baba tarafını gezdikten sonra, kp'in akraba bile olmayan birine gitmek isteyişi, ve benim ;
- Baba akşam oldu daha annemlere bile gitmedim, başka zaman gidelim ' demem onlara çok büyük saygısızlık gibi geldi.
Kayınpeder 15 gün benimle konuşmadı, kayınpeder benimle barışana kadar eşim yüzüme bakmadı.
Kayınvalide telefon açtı, açtı ağzını yumdu gözünü...
Offf çok doldum artık...
Çüş diyorum çüş. Sen konuştukça ben burda şok geçiriyorum. Ya senin baban ölmüş adamın yaptıgına bak. O geceyi nasıl unutursun sen, Miden bulanmıyor mu bu adamdan? Boşanma şansın yokmu? varsa lütfen boşan. Yemin ederim ben çok kötü oldum burda. Midem ağzımda.Bunu düşünemiyor malesef, ortada hiç bir sorun yok, benim arzum isteğim var, inadına yapıyorum sanki.
Kayınvalide o kadar mide bulandırıcı konuştu ki, daha da soğudum..
'Ben babam öldüğü gece kocamın koynuna girdim, erkek işte, geri çeviremezsin hiç bir zaman.
Senin bir sorunun yok şımarıklık yapıyorsun' dedi bana ya.
Bir sürü ilaç, damla, hormon kullanmışım, vücut kimyamı bozmuşum, psikoloğa gitmişim, bütün bunları şımarıklığımdan yaptım zaten..
Doktor ' sende bir sorun yok eşinle birlikte Cinsel terapi öneririm ' dedi.
Erkek ya, ' benim bir sorunum yok ki, sen git kendini düzelt ' dedi
Kendi adıma konuşuyorum kadınların en büyük avuntusu olan, seviyorum, çocuğumu babasız bırakmak istemiyorum, yuvamı dağıtmak istemiyorum sendromu var ya, onu yaşıyorum...Bunu çekmek zorunda misiniz? Ben bu durumlarda yok saygısızlık olur fln susma taraftarı değilim. Konusun bana sorun ne deyin ben ne dedim kötü niyetim yoktu deyin. Esinizin böyle yapmaya da hakkı yok.
Benim değil canım kayınvalidenin babası öldü, o gece kayınpeder istemiş, o da yok diyememiş görevimizmiş..Çüş diyorum çüş. Sen konuştukça ben burda şok geçiriyorum. Ya senin baban ölmüş adamın yaptıgına bak. O geceyi nasıl unutursun sen, Miden bulanmıyor mu bu adamdan? Boşanma şansın yokmu? varsa lütfen boşan. Yemin ederim ben çok kötü oldum burda. Midem ağzımda.Böyleleriyle aynı cinsi taşıdığım için insanlığımdan utanıyorum şu an.
Yanlış anlaşıldı canım, kayınvalidenin babası öldüğü gece kayınpederim ilişkiye girmek istemiş, onu örnek verdi bana, bak o durumda bile ben görevimi yaptım diye.Keşke babanın yasını matemini tutmana saygı gösterseydi
Ben ne diyeceğimi bilemedim
Benim değil canım kayınvalidenin babası öldü, o gece kayınpeder istemiş, o da yok diyememiş görevimizmiş..
Ne olursa olsun hayır diyemezmişiz..
Kayınpederden de bu konudan dolayı ayrıca soğudum zaten..
Bi an sen yaşadın sandım bu olayı. Çok üzüldüm senin adına. Ama o kayınvaliden herşeyi yanlış biliyor malesef. Hayat çok yanlış öğretilmiş ona. bu yanlışları bir de nasıl savunuyor üstelik. Cehaleti nesilden nesile aktarmaya çalışıyorlar işte böyleleri.Benim değil canım kayınvalidenin babası öldü, o gece kayınpeder istemiş, o da yok diyememiş görevimizmiş..
Ne olursa olsun hayır diyemezmişiz..
Kayınpederden de bu konudan dolayı ayrıca soğudum zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?