Kayınvalidenin konuşma şekli ve onun yanında benim 'ben' olamayışım...

Esinin aranizda gecenleri annesine anlatmasi cok yanlis ne olursa olsun aileler karismamali buna resmen seni sikayet etmis kadina suc bulamiyorum esin suclu

Esinin aranizda gecenleri annesine anlatmasi cok yanlis ne olursa olsun aileler karismamali buna resmen seni sikayet etmis kadina suc bulamiyorum esin suclu
Hem de normal sıradan bir konu değildi, çok çok özel bir konuydu..
Kayınvalide, 'ne işe yarıyoruz biz, bunun için elin kapısına geliyoruz ' demez mi?
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki..

Harikasin. Taktir ettim seni :) hayatta ayakta alkisliyorum

Ben burdan konunun cinsellik olduğunu düşündüm. Eğer doğruysa kocan olacak müsvette, nasıl gidip böyle bir şeyi ailesine anlatmış. Anası da ayrı bir mal, biz ne işe yarıyoruz demiş Şoklardayım.
Lütfen konu cinsellik değildi de.

Malesef ki konu cinsellikti, ve benim sorunlarım vardı, ama kayınvalide hanım utanmam gerektiğini, %100 suçlu olduğumu, ve oğlu beni aldatsa bile haklı olabileceğini söyledi..

Ben ise hıçkıra hıçkıra ağlayabildim, başka hiç bir şey yapamadım, yıllar geçse de unutamayacağım o günü..

Bir de sadece annesi olsa iyi, benim annem, 2 görümcem dahil olmak üzere hepsi biliyor..
Amacı beni utandırmakmış, utanırsam düzelebileceğimi sanıyor bizim odun..
Hâlâ sorunlarım devam ediyor, ben ise hiç bir zevk, duygu hissetmeden görevimi yapıyorum..
Aslında bu sorunum için bir konu açmayı düşünüyordum ama, konu taşınınca pek tatmin edici cevaplar gelmiyor diye açmadım..
İsteksizlik sorunum var ve neler neler denedim, aşamıyorum..

Offf canım ya. Sen nasıl insanların içine düşmüşsün böyle. Bunlara insan da denmez. Senin yerinde bir başkası olsa, o kadına çok güzel cevabını verirdi. ''Sen el kapısına ........ İçin gelmiş olabilirsin, o senin düşüklüğün'' derdi. Çok da güzel olurdu bu laf o kadına. Hem cahil, hem rezil. Midem bulandı bu insancıklardan. Senin için dua edeceğim. Umarım kurtulursun bu insanlardan.

İyi de canım, bu zihniyetteki bi insanı nasıl arzulayabilirsin ki? Yerden göğe kadar haklısın sen. Bu insanlardan bi mok olmaz. Ana oğul reziller.

İyi de canım, bu zihniyetteki bi insanı nasıl arzulayabilirsin ki? Yerden göğe kadar haklısın sen. Bu insanlardan bi mok olmaz. Ana oğul reziller.
Bunu düşünemiyor malesef, ortada hiç bir sorun yok, benim arzum isteğim var, inadına yapıyorum sanki.
Kayınvalide o kadar mide bulandırıcı konuştu ki, daha da soğudum..
'Ben babam öldüğü gece kocamın koynuna girdim, erkek işte, geri çeviremezsin hiç bir zaman.
Senin bir sorunun yok şımarıklık yapıyorsun' dedi bana ya.

Bir sürü ilaç, damla, hormon kullanmışım, vücut kimyamı bozmuşum, psikoloğa gitmişim, bütün bunları şımarıklığımdan yaptım zaten..

Doktor ' sende bir sorun yok eşinle birlikte Cinsel terapi öneririm ' dedi.
Erkek ya, ' benim bir sorunum yok ki, sen git kendini düzelt ' dedi

Bunu çekmek zorunda misiniz? Ben bu durumlarda yok saygısızlık olur fln susma taraftarı değilim. Konusun bana sorun ne deyin ben ne dedim kötü niyetim yoktu deyin. Esinizin böyle yapmaya da hakkı yok.

Çüş diyorum çüş. Sen konuştukça ben burda şok geçiriyorum. Ya senin baban ölmüş adamın yaptıgına bak. O geceyi nasıl unutursun sen, Miden bulanmıyor mu bu adamdan? Boşanma şansın yokmu? varsa lütfen boşan. Yemin ederim ben çok kötü oldum burda. Midem ağzımda. Böyleleriyle aynı cinsi taşıdığım için insanlığımdan utanıyorum şu an.

Bunu çekmek zorunda misiniz? Ben bu durumlarda yok saygısızlık olur fln susma taraftarı değilim. Konusun bana sorun ne deyin ben ne dedim kötü niyetim yoktu deyin. Esinizin böyle yapmaya da hakkı yok.
Kendi adıma konuşuyorum kadınların en büyük avuntusu olan, seviyorum, çocuğumu babasız bırakmak istemiyorum, yuvamı dağıtmak istemiyorum sendromu var ya, onu yaşıyorum...
Eğer bir gün dayanamayacak noktaya gelirsem gidişim, ani ve sessiz olacak, varlığım değil yokluğum şaşırtacak..

valla kizdigin bir durumda.cocugu alip yuzlemesi bike yeteri kadar cirkinken sana nasil hayvan dedi anlamadim.. bu tur sessizliklerin arkasi cok fena patliyor genelde.. senin de bir gun canna tak eder verirsin agzinin payini..

Benim değil canım kayınvalidenin babası öldü, o gece kayınpeder istemiş, o da yok diyememiş görevimizmiş..
Ne olursa olsun hayır diyemezmişiz..
Kayınpederden de bu konudan dolayı ayrıca soğudum zaten..

Keşke babanın yasını matemini tutmana saygı gösterseydi
Ben ne diyeceğimi bilemedim

Keşke babanın yasını matemini tutmana saygı gösterseydi
Ben ne diyeceğimi bilemedim
Yanlış anlaşıldı canım, kayınvalidenin babası öldüğü gece kayınpederim ilişkiye girmek istemiş, onu örnek verdi bana, bak o durumda bile ben görevimi yaptım diye.

Bi an sen yaşadın sandım bu olayı. Çok üzüldüm senin adına. Ama o kayınvaliden herşeyi yanlış biliyor malesef. Hayat çok yanlış öğretilmiş ona. bu yanlışları bir de nasıl savunuyor üstelik. Cehaleti nesilden nesile aktarmaya çalışıyorlar işte böyleleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…