- 8 Temmuz 2016
- 523
- 347
- 18
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Amin, inşallah.hadi inşallah. Allah yardımcın olsun.
Aynen, birden bire olmaz, zamana yayarak bu durumu değiştirmeye çalışıcam.. bana karşı saygısızlık boyutunu çoktan aştı, bunu bir daha yapamayacağını anlaması lazım..Kv dominant bi kadinmi neyden cekiniyosun bence hosuna gitmeyen bişeyde sesini cikarmalisin tabi kaba ve kırıcı olmadan ve birden bire değil o zaman çok degistin kelimesini çok duyarsin yavaş yavaş alistir bence anlasan iyi geçinen kv gelin az ama saygisizliklik boyutunu asmasina musade etme
Eşinde is yok cnm o senin arkanda durmadikca bu durum degismeyecek.Dediğim gibi benim evime gelip (üstelik kayınpeder ile) eşim yokken beni azarlayıp gidene kadar, hiç bir saygısızlığım olmadı, yani bana göre..
Onlara göre ise geçen sene bayramda onların tüm anne ve baba tarafını gezdikten sonra, kp'in akraba bile olmayan birine gitmek isteyişi, ve benim ;
- Baba akşam oldu daha annemlere bile gitmedim, başka zaman gidelim ' demem onlara çok büyük saygısızlık gibi geldi.
Kayınpeder 15 gün benimle konuşmadı, kayınpeder benimle barışana kadar eşim yüzüme bakmadı.
Kayınvalide telefon açtı, açtı ağzını yumdu gözünü...
Offf çok doldum artık...
Kesinlikle kendini savundugunu gordugu surece bi daha yeltenemryecektirAynen, birden bire olmaz, zamana yayarak bu durumu değiştirmeye çalışıcam.. bana karşı saygısızlık boyutunu çoktan aştı, bunu bir daha yapamayacağını anlaması lazım..
Allah teâlâ canımızı almadıktan sonra elbet rızkımızı verir.Ne güzel, gerçekten çok sevindim sizin adınıza.. Sizdeki cesaret, özgüven ben dahil, benim gibi kendini ezdiren bütün kadınlarda olmalı.
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama baştan yapamadım diye hep böyle gitmesini istemiyorum, yani evet sonradan yapmak biraz zor olacak ama, yapabilirim değil mi?
Merhaba, hemen konuya gireyim...
Kayınvalidem ile bir sorunumuz yoktu ta ki eşim büyük bir tartışmamızın konusunu ona anlatana ve kv evime gelip beni fırçalayıp ağlatana kadar...
O günden sonra eskisi gibi olamıyorum, soğuk davranıyorum, ama yine de garip hareketlerinden vazgeçmiyor..
Mesela geçenlerde kızıma bir bardak kırdığı için, kötü bir şey yaptığını anlasın diye, kızgın olarak baktım o da ağladı. Ve kv kızımı avuturken güya şakayla bana hayvan dedi. Ve işte salak ben o anda bir şey diyemedim.
Ya da birileri gelinini anlatır onun yanında. Şöyle iyidir böyle temizdir, işte ' ne güzel, ne şanslısın bütün gelinler öyle olsa, yuvasında mutlu olmak istiyorsa iyi olacak tabi. ' falan filan..
3 sene oldu benim şaşırdığım nokta, ilk 1 sene boyunca çok iyiydi, sonra değişti..
Ve ben kendi annemle bile çatır çatır tartışan ben, kv yanında değişik bir insan oluyorum,
Annemin babamın, eşimin yanında neysem kv ve kp'in yanında ben 'ben' değilim...
Böyle salaklığa varan bir saflık, kendini ifade edemeyen ezik birine dönüşüyorum.
Bu neden oluyor ve ben niye kendim gibi davranamıyorum? Ya da bu durumu değiştirmek için neler yapmalıyım?
Şimdiden teşekkür ederim...
Dediğim gibi benim evime gelip (üstelik kayınpeder ile) eşim yokken beni azarlayıp gidene kadar, hiç bir saygısızlığım olmadı, yani bana göre..
Onlara göre ise geçen sene bayramda onların tüm anne ve baba tarafını gezdikten sonra, kp'in akraba bile olmayan birine gitmek isteyişi, ve benim ;
- Baba akşam oldu daha annemlere bile gitmedim, başka zaman gidelim ' demem onlara çok büyük saygısızlık gibi geldi.
Kayınpeder 15 gün benimle konuşmadı, kayınpeder benimle barışana kadar eşim yüzüme bakmadı.
Kayınvalide telefon açtı, açtı ağzını yumdu gözünü...
Offf çok doldum artık...
Yazdıklarınız acı ama maalesef ki gerçek. Bu zamana kadar öyle sandım belki ama bundan sonra sandığım ve sandırdığım şeyleri değiştirmeye kararlıyım..Sizi bayramin ilk gunu sulalesinin sulalesine kadar gezdiren ama anne babaniza goturmeyen, bu terbiyesizliginin uzerine sizin yuzunuze bakmayan biriyle mi evlisiniz?
Bir de hala kizmasin diye kendinizi mi ezdiriyorsunuz?
Tebrik ederim, boyle devam edin. Eminim siz esiniz olmadan yasayamazmis gibi davraninca ve 0 prensiple hareket edince size cok iyi davranacaklardir.
Evet, bu zaten, en büyük etkenlerden biri..Esinin sana tepki vermesinden mi korkuyorsun?
hiç korkma.Evet, bu zaten, en büyük etkenlerden biri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?