- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.620
- 598
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Yanlış anlaşıldı canım, kayınvalidenin babası öldüğü gece kayınpederim ilişkiye girmek istemiş, onu örnek verdi bana, bak o durumda bile ben görevimi yaptım diye.
Eski konularada baktım da ya resmen sizi saf bulmuşlar kiyafetinize bile laf etmişler. Sizi kabullenemeyen insanlar var karşınızda eşiniz Bile böyle gibi.. bi de siz sessiz kaldıkça fena olmuşlar. Tutumunuzu degistirebilirsiniz. Şu kayinbabalarin küsmesinden de ayrı etten Nefret ediyorumKendi adıma konuşuyorum kadınların en büyük avuntusu olan, seviyorum, çocuğumu babasız bırakmak istemiyorum, yuvamı dağıtmak istemiyorum sendromu var ya, onu yaşıyorum...
Eğer bir gün dayanamayacak noktaya gelirsem gidişim, ani ve sessiz olacak, varlığım değil yokluğum şaşırtacak..
Ben bunu dile getirmek istemedim ama gördüğü cahillikleri doğru sanıyor, ve doğru bildiği her şeyi inatla savunmaya çalışıyor..Bi an sen yaşadın sandım bu olayı. Çok üzüldüm senin adına. Ama o kayınvaliden herşeyi yanlış biliyor malesef. Hayat çok yanlış öğretilmiş ona. bu yanlışları bir de nasıl savunuyor üstelik. Cehaleti nesilden nesile aktarmaya çalışıyorlar işte böyleleri.
Anladım. Peki boşanma şansın yok mu?Ben bunu dile getirmek istemedim ama gördüğü cahillikleri doğru sanıyor, ve doğru bildiği her şeyi inatla savunmaya çalışıyor..
Hiç pes etmiyor, sonunda ben pes ediyorum bu ve buna benzer şeylerde.
Bi an sen yaşadın sandım bu olayı. Çok üzüldüm senin adına. Ama o kayınvaliden herşeyi yanlış biliyor malesef. Hayat çok yanlış öğretilmiş ona. bu yanlışları bir de nasıl savunuyor üstelik. Cehaleti nesilden nesile aktarmaya çalışıyorlar işte böyleleri.
Şunu yapmaya çalışıyorlar, farkındayım ; giyinişim, davranışlarım, yemek yemem bile onların istediği gibi olsun, herşeyi onlar ne isterse ona göre yapayım istiyorlar ama buna izin vermeyeceğim.Eski konularada baktım da ya resmen sizi saf bulmuşlar kiyafetinize bile laf etmişler. Sizi kabullenemeyen insanlar var karşınızda eşiniz Bile böyle gibi.. bi de siz sessiz kaldıkça fena olmuşlar. Tutumunuzu degistirebilirsiniz. Şu kayinbabalarin küsmesinden de ayrı etten Nefret ediyorum
Ya bu konu bir başkasının olsa, boşanmayı düşünmüyor musun diye ben de sorarım.Anladım. Peki boşanma şansın yok mu?
Bu mümkün değilki.. hani yaşlı insanlar olur ya ye kızım zayifsin fln onlar iyi niyetlidir bilirsiniz. Ama sizinkiler kesinlikle değil belli. Ne var sanki hastaneye öyle gitseniz dünyanın sonu mu yahu? Ne diyeyim size dua etcem durumunuza çok üzüldümŞunu yapmaya çalışıyorlar, farkındayım ; giyinişim, davranışlarım, yemek yemem bile onların istediği gibi olsun, herşeyi onlar ne isterse ona göre yapayım istiyorlar ama buna izin vermeyeceğim.
AA bir tanıdıkları görürse eşofmanla, rezil olurlarmış, gelinleri eşofmanla dolaşıyor diye, milletin diline düşermişiz.. Onlara göre dünyanın sonu, hayır yani randevulu değil adı üstünde acile gitmişim işte ama gel de anlat..Bu mümkün değilki.. hani yaşlı insanlar olur ya ye kızım zayifsin fln onlar iyi niyetlidir bilirsiniz. Ama sizinkiler kesinlikle değil belli. Ne var sanki hastaneye öyle gitseniz dünyanın sonu mu yahu? Ne diyeyim size dua etcem durumunuza çok üzüldüm
Canım ben sana şimdi ki evliliğimden ve eşimden örnekler vererek yardımcı olmaya çalıştım ama bilmediğin bir konu var bu benim 2. EvliliğimYa bu konu bir başkasının olsa, boşanmayı düşünmüyor musun diye ben de sorarım.
Ama insan kendi yaşayınca öyle kolay olmuyo o kararı vermek, sabrımın son demlerindeyim, haberleri olmasa da eşime ve onlara zaman verdim. Bu zaman içinde ya beni olduğum gibi kabullenecekler, ya da olmayacak zaten..
Bakalım zaman ne gösterecek?
Ne güzel, gerçekten çok sevindim sizin adınıza.. Sizdeki cesaret, özgüven ben dahil, benim gibi kendini ezdiren bütün kadınlarda olmalı.Canım ben sana şimdi ki evliliğimden ve eşimden örnekler vererek yardımcı olmaya çalıştım ama bilmediğin bir konu var bu benim 2. Evliliğim
İlk evliliğimden bir kızım var benim ikinci eşimin ilk evliliği ve ben asla ama asla kendimi ezdirmem ezdirmedim de.
İlk evliliğimde de ezdirmedim.
Kv ve kp bir sorunum yoktu aldatma alkol çapkınlık maddi sıkıntı kavga vs hiçbir şey yoktu ama kızımın babasına karşı olan tüm duygularım bittiği için kızım 4 yaşındayken ansızın gittim boşanma davası açtım tek celsede boşandım...
OHHH BEEE iyi ki de boşanmışım.
Ne tazminat ne nafaka istemedim bana aldığı arabayı bile geri verdim.
Kendim çalıştım kendim aldım herşeyimi.
Kızımı da büyüttüm misss gibi babasındanda mahrum etmedim her gün görüştürdüm.Babasına düşman büyümedi babasını çok sever hatta.
Boşandıktan 10 yıl sonra yine evlendim şimdi gayet mutluyum.
Haaaa şöyle bir durum var baktım yine mutsuzum yine boşanırım.
Vallahi hayatımı kimse için feda edemem.
Kızım şimdi 19 yaşında bir gün gelecek evlenip gidecek babasından boşanmasaydım da bir gün mutsuz yaşlı bir kadın olarak boşa geçen hayatımamı ağlasaydım
Hiçte bile......
böyle kocayla kimin olsa isteği kalmaz. üstelik karı koca arasındaki mevzu başkalarına anlatılır mı? kocan çok terbiyesizmiş.Bir de sadece annesi olsa iyi, benim annem, 2 görümcem dahil olmak üzere hepsi biliyor..
Amacı beni utandırmakmış, utanırsam düzelebileceğimi sanıyor bizim odun..
Hâlâ sorunlarım devam ediyor, ben ise hiç bir zevk, duygu hissetmeden görevimi yapıyorum..
Aslında bu sorunum için bir konu açmayı düşünüyordum ama, konu taşınınca pek tatmin edici cevaplar gelmiyor diye açmadım..
İsteksizlik sorunum var ve neler neler denedim, aşamıyorum..
cenaze günü uçkur derdine düşmek de size pek yakışmış doğrusu deseydin keşke.Ben bunu dile getirmek istemedim ama gördüğü cahillikleri doğru sanıyor, ve doğru bildiği her şeyi inatla savunmaya çalışıyor..
Hiç pes etmiyor, sonunda ben pes ediyorum bu ve buna benzer şeylerde.
Ahh ahh tam yeri gelmişti, öyle pişmanım ki cevabını vermediğime, hazır eşim de yoktu..böyle kocayla kimin olsa isteği kalmaz. üstelik karı koca arasındaki mevzu başkalarına anlatılır mı? kocan çok terbiyesizmiş.
keşke ağzının payını verseydin, madem aldatmak hakkıymış.
bundan sonra susma en azından. herkes yerini haddini bilsin.Ahh ahh tam yeri gelmişti, öyle pişmanım ki cevabını vermediğime, hazır eşim de yoktu..
Bir daha o konuyu açmadı, açarsa içmdekileri bir bir söyleyeceğim ama.
Susmayacağım, sessiz kalıp içim içimi yiyeceğine. Onlar düşünsün..bundan sonra susma en azından. herkes yerini haddini bilsin.
eşinin de seni ezmesine izin verme.Susmayacağım, sessiz kalıp içim içimi yiyeceğine. Onlar düşünsün..
Umarım yapabilirim, eşim gelince oraya gidicez. Bakalım nasıl geçecek?
Haklısın canım, tam tersine olan değerim de kalmadı..eşinin de seni ezmesine izin verme.
bu zamana kadar sustun da çok mu değerli oldun?
hadi inşallah. Allah yardımcın olsun.Haklısın canım, tam tersine olan değerim de kalmadı..
Kendimi ezdirmemeye çalışacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?