Kayınvalidenin konuşma şekli ve onun yanında benim 'ben' olamayışım...

Haaaa yani bir de örnek veriyo yani , bravo kvalidene , ayıptır sorması neyin kafasını yaşıyo ki , bir yaşıma daha girdim
Yanlış anlaşıldı canım, kayınvalidenin babası öldüğü gece kayınpederim ilişkiye girmek istemiş, onu örnek verdi bana, bak o durumda bile ben görevimi yaptım diye.

Eski konularada baktım da ya resmen sizi saf bulmuşlar kiyafetinize bile laf etmişler. Sizi kabullenemeyen insanlar var karşınızda eşiniz Bile böyle gibi.. bi de siz sessiz kaldıkça fena olmuşlar. Tutumunuzu degistirebilirsiniz. Şu kayinbabalarin küsmesinden de ayrı etten Nefret ediyorum

Ben bunu dile getirmek istemedim ama gördüğü cahillikleri doğru sanıyor, ve doğru bildiği her şeyi inatla savunmaya çalışıyor..
Hiç pes etmiyor, sonunda ben pes ediyorum bu ve buna benzer şeylerde.

Yaşamamış ama , kvalide resmen şunu demiş
"Ne olursa olsun , gözlerini kapıcaksın , vazifeni yapacaksın "

Şunu yapmaya çalışıyorlar, farkındayım ; giyinişim, davranışlarım, yemek yemem bile onların istediği gibi olsun, herşeyi onlar ne isterse ona göre yapayım istiyorlar ama buna izin vermeyeceğim.

Anladım. Peki boşanma şansın yok mu?
Ya bu konu bir başkasının olsa, boşanmayı düşünmüyor musun diye ben de sorarım.
Ama insan kendi yaşayınca öyle kolay olmuyo o kararı vermek, sabrımın son demlerindeyim, haberleri olmasa da eşime ve onlara zaman verdim. Bu zaman içinde ya beni olduğum gibi kabullenecekler, ya da olmayacak zaten..
Bakalım zaman ne gösterecek?

Şunu yapmaya çalışıyorlar, farkındayım ; giyinişim, davranışlarım, yemek yemem bile onların istediği gibi olsun, herşeyi onlar ne isterse ona göre yapayım istiyorlar ama buna izin vermeyeceğim.
Bu mümkün değilki.. hani yaşlı insanlar olur ya ye kızım zayifsin fln onlar iyi niyetlidir bilirsiniz. Ama sizinkiler kesinlikle değil belli. Ne var sanki hastaneye öyle gitseniz dünyanın sonu mu yahu? Ne diyeyim size dua etcem durumunuza çok üzüldüm

AA bir tanıdıkları görürse eşofmanla, rezil olurlarmış, gelinleri eşofmanla dolaşıyor diye, milletin diline düşermişiz.. Onlara göre dünyanın sonu, hayır yani randevulu değil adı üstünde acile gitmişim işte ama gel de anlat..

Canım ben sana şimdi ki evliliğimden ve eşimden örnekler vererek yardımcı olmaya çalıştım ama bilmediğin bir konu var bu benim 2. Evliliğim
İlk evliliğimden bir kızım var benim ikinci eşimin ilk evliliği ve ben asla ama asla kendimi ezdirmem ezdirmedim de.
İlk evliliğimde de ezdirmedim.
Kv ve kp bir sorunum yoktu aldatma alkol çapkınlık maddi sıkıntı kavga vs hiçbir şey yoktu ama kızımın babasına karşı olan tüm duygularım bittiği için kızım 4 yaşındayken ansızın gittim boşanma davası açtım tek celsede boşandım...
OHHH BEEE iyi ki de boşanmışım.
Ne tazminat ne nafaka istemedim bana aldığı arabayı bile geri verdim.
Kendim çalıştım kendim aldım herşeyimi.
Kızımı da büyüttüm misss gibi babasındanda mahrum etmedim her gün görüştürdüm.Babasına düşman büyümedi babasını çok sever hatta.
Boşandıktan 10 yıl sonra yine evlendim şimdi gayet mutluyum.
Haaaa şöyle bir durum var baktım yine mutsuzum yine boşanırım.
Vallahi hayatımı kimse için feda edemem.
Kızım şimdi 19 yaşında bir gün gelecek evlenip gidecek babasından boşanmasaydım da bir gün mutsuz yaşlı bir kadın olarak boşa geçen hayatımamı ağlasaydım
Hiçte bile......

bir psikolog dinlemştim demiştikii " bi erkek asla eşiyle olan problemi annesine anlatmamalı. çünkü ikisi meseleyi halleder unutur ama kayınvalide asla unutmaz."
önce bunu hallet eşinle gdip anlatmasın aile içi olayları.
kv ısınma çok kazm deil uzaktan uzağa daha iyi. lafınıda verme boşver kendi haline bırak

Ne güzel, gerçekten çok sevindim sizin adınıza.. Sizdeki cesaret, özgüven ben dahil, benim gibi kendini ezdiren bütün kadınlarda olmalı.
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama baştan yapamadım diye hep böyle gitmesini istemiyorum, yani evet sonradan yapmak biraz zor olacak ama, yapabilirim değil mi?

böyle kocayla kimin olsa isteği kalmaz. üstelik karı koca arasındaki mevzu başkalarına anlatılır mı? kocan çok terbiyesizmiş.
keşke ağzının payını verseydin, madem aldatmak hakkıymış.

Ben bunu dile getirmek istemedim ama gördüğü cahillikleri doğru sanıyor, ve doğru bildiği her şeyi inatla savunmaya çalışıyor..
Hiç pes etmiyor, sonunda ben pes ediyorum bu ve buna benzer şeylerde.
cenaze günü uçkur derdine düşmek de size pek yakışmış doğrusu deseydin keşke.

böyle kocayla kimin olsa isteği kalmaz. üstelik karı koca arasındaki mevzu başkalarına anlatılır mı? kocan çok terbiyesizmiş.
keşke ağzının payını verseydin, madem aldatmak hakkıymış.
Ahh ahh tam yeri gelmişti, öyle pişmanım ki cevabını vermediğime, hazır eşim de yoktu..
Bir daha o konuyu açmadı, açarsa içmdekileri bir bir söyleyeceğim ama.

Ahh ahh tam yeri gelmişti, öyle pişmanım ki cevabını vermediğime, hazır eşim de yoktu..
Bir daha o konuyu açmadı, açarsa içmdekileri bir bir söyleyeceğim ama.
bundan sonra susma en azından. herkes yerini haddini bilsin.

bundan sonra susma en azından. herkes yerini haddini bilsin.
Susmayacağım, sessiz kalıp içim içimi yiyeceğine. Onlar düşünsün..
Umarım yapabilirim, eşim gelince oraya gidicez. Bakalım nasıl geçecek?

Susmayacağım, sessiz kalıp içim içimi yiyeceğine. Onlar düşünsün..
Umarım yapabilirim, eşim gelince oraya gidicez. Bakalım nasıl geçecek?
eşinin de seni ezmesine izin verme.
bu zamana kadar sustun da çok mu değerli oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…