- 3 Aralık 2013
- 771
- 484
- 73
- Konu Sahibi mmelegim84
ben nişanlıyken mercedesin şu arkası büyük olan vito arabası ile eşimin kuzeninin düğününe gittik Ankaradan izmire. bizim ev otobana daha yakın olduğu için ilk kaynanam , eşim , eşimin kız kardeşi , erkek kardeşi ve kuzeni binip bizim eve gelmişlerdi. önde eşimin erkek kardeşi oturuyordu bizim kapıda durunca inip arkaya geçti ben de şoför eşim diye sanırım o an el çantamı ön koltuğa koydum.Arkadaslar yolculuk esnasında şoför eşiniz ise ön koltuga sizin yerinize Kayınvalidenizin oturmasını hatta bunu annesine eşinizin teklif etmesini normal karşılarmısınız? Ben iki kere yasadim bu durumu ve bizzat eşim tarafından geri plana atıldığım için üzüldüm sizce abartıyormuyum?
İşte arabadaki diğer kişilerle görüşüyorduk bu sırada eşim de benim ailemle selamlaşıyordu. sonra ben arkamı döndüm baktım benim kv gitmiş ön koltuğa oturmuş. Ben de çantamı almaya uzandım. " Biz sigara içenler öne siz arkaya deyip güldü" alınmayayım diye herhalde. bu arada eşimin kuzeni ve erkek kardeşi de sigara içer. :)
neyse ben geçtim arkaya oturdum. ama eşim çok sinirlendi. bişey diyemedi ben varım diye ama suratı düştü falan. neyse bi 10 dk gitmeden işte sakızdır sudur bir büfede durduk almak için. ben indim almaya sakız falan, aldım herşeyi eşim daha sonra geldi ödedi.
işte arabaya geri döndüm baktım kv arkaya geçmiş. anne geçsene öne dedim. yok burası dha rahat dedi.
Meğer ben arabadan inince patlamış eşim sen napıyosun niye böyle yapıyosun önde erkek kardeşim oturmaya devam etse aynı şeyi mi yapıcaktın? Bu arabayı ben sürüyosam tabiki benim sevdiğim kadın önde oturacak diye...
O gün bu gündür eğer şoför eşimse , kv asla öne oturmaya yeltenmez...
Hoş oturmak istese hayhay. benim için büyük bir sorun değil bu yani.
Bu biraz eşinin düşüncesiyle alakalı.